Hayır doğuma kadar hiçbir sorun yaşamadım.Çok teşekkür ederim
Herhangi bi komplikasyonla karşılaştınız mı
Biri diğerinde önde vs öyle durumlar var mıydı?
Kaçıncı haftada Doğum yaptınız ?
Size çok çok soracağım için önce en önemlilerinden başlayayım dedim
Tekrar teşekkür ederim :)
Bende yenidoğan hemşiresiyim sanırım küvöz de yattılar, kaç hafta kaldılar ? Allahtan öyle bir şansım var .. peki emzirme sorunoldu yetti mi ? Cevabınız için deHayır doğuma kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Sadece 31. Haftada erken doğum yaptım
İki bebeğim de aynı kiloda doğdu.
Siz vakitlice doğum yapın inşallah, herkes erken yapacak diye bişey yok tabii.
Destekçim Yok ama korkmuyorum ... ALlah gücünü verecektir inanıyorum26 günlük bir minik annesiyim. Ikiz baktığımı hayal edemedim su an :) evde ilk zamanlar destekciniz varsa hallolur bi sekikde. Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah size bağışlasın yavrularınızı :)Hayırlı olsun arkadaşım.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.cok zor bir okadarda güzel bir duygu.o doğdukları gün paha biçilemez.allah verdiyse sabrinida kolaylığını da veriyor.benim ikizlerim iki buçuk uasinda
Kuzum yardımcı tutacağız zaten başka yolu yok .. şuan süreç sağlıklı girsin de sağlıklı Doğum yapayım da bi çaresini bulacağım iş yerinden 1 yıla kadar izin alabiliyorum ücretsiz devlet memuruyum en azından yaşları çıkar sonra bakıcıAblam ikiz çocuk sahibi. Gerçi bizimkiler büyüdü ama bir de ablama sor.
Hiç pollyannacılık oynamayacağım yakınında bir yardımcı şart. Bu bir aile üyesi olabilir.
Bizim ablamın oturduğu binada evimiz vardı. Oraya taşındık yardım etmek için. Gün içinde ablamın mutlaka destek alması gerekirdi. Birini beslerken öteki ya ağlar ya da kaka yapardı.
Hem emzirirdi hem mama verirdi.
Ben de ilk gebeliğimde içimden keşke ikiz olsa derdim ama hiç kolay olmadığını da bilirdim. Ablam kadar sabırlı değilim ben mesela :)
Öyle böyle büyüyorlar ama en azından ilk 2 yıl size yardım edecek yakında birileri olmalı.
Kendine zaman ayırabilmen, duş alman, kuaföre gidebilmen, yürüyüş yapman lazım. Çünkü psikoloji çok önemli.
Geçen gün haberlerde beşiz bebek gördüm de ben delirirdim kesin :)
Yapabilirsen sallamadan uyutmaya alıştır. Tek olunca neyse de iki tane olunca uykuya geçirmek sıkıntı olur.
Hayırlı olsun :)
5'izli bir program var ya Amerikan kanalında, bayılıyorum ona.
Değil meşvereti benim de dün ki şokum sanırım gitti kendimi alıştıryorbiyim ... şimdi de yadiğerinin kalp atışını duymamazsam diyorum bakalım bizi neler bekliyor2 sene bekledim tüp bebekle hamile kaldım 2 embriyo transferi oldum hem çok istiyordum hem de aşırı tedirgindim anlayabiliyorum yani:) bizim tek tuttu kızımız geliyor nasipse ama şimdiden diğer dondurulmuşlardan kardeş denerim diyorum ikiz bnce çok özel çok güzel bir şey konu kapanmış oluyor kardeş olayı da:)
Evet mucize başka açıklaması YÖK... lütfen bana dua edin bu iki yavruya iyi anne olabileyim herşey yolunda gitsinPaniklemen çok normal..Ama şöyle düşün Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez.Tadini çıkar bence MUCİZE bu.
Evet mucize başka açıklaması YÖK... lütfen bana dua edin bu iki yavruya iyi anne olabileyim herşey yolunda gitsin
Maşallah allah analı babalı büyütsun inşallah en çok merak ettiğim konu gercekten aynı şeyleri hissediyorlar mı ? Üzüntü sevinç gülme ağlama vs. Konu dışında konu sahibinden özür diliyorum öncelik görünce dayanamadım :)
Öncelikle gözünüz aydın, hayırlı olsun..Merhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizi çok iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla karşılayın
Tek doğuran arkadaşlarım oturdumu benden daha çok yakınıyor.cok güzel bir duygu.
İlk öğrendiğinizde şok geçirmeniz normal. Bir tanesine bile ben bunu nasıl büyütcem diye düşünüp şok geçirirdiniz emin olun. Ben de 1 bebe için ağladığımı hatırlıyorum bebek istediğim halde. Ben daha kendime bakamıyorum bebeğe nasıl bakcam. Ya da işte işim kariyerim ne olacak vs. Ama bebekleriniz doğduğunda annelik içinize otomatik yükleniyor. Kolay olacak diyemem bunu kimse söyleyemez 1 tane olsa bile kolay olmayacak. Ama ne yapacaksınız ikiz olduğu için mecbur yardım alacaksınız destek alacaksınız, anneniz eşiniz kim varsa artık. Ama hele bir 2 yaşını geçsinler hele biraz büyüsünler en rahat siz olacaksınız. Birini büyüyüp yeni maceralara atılmaktan bence daha iyi ikiz olması. Tam rahat etmişken yeniden 2. çocuğu yapmak aynı süreci 2 katı zamanda yaşamakta zor. Bunun yanında çocuklar her zaman evde hazır bir arkadaşla büyüyecek. Büyüdüklerinde evde, tatilde hep en yakın arkadaşı kardeşi olacak.Merhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizi çok iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla karşılayın
Evet mucize başka açıklaması YÖK... lütfen bana dua edin bu iki yavruya iyi anne olabileyim herşey yolunda gitsin
Ne güzel kalbiniz var... Allahım sana da verdin inşallahNedense çok duygulandım, gerçi regl dönemim yakın hormonlarım tavan
inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeklerini, Allah yardımcın olsun, benimmiş gibi ağlamaklı oldum