- Konu Sahibi EU1
-
aa nuraycıgım inşallah bebişlerin düzelir canım... kansızlık çok kötü bend ekansızım çünkü ilaç kullanıyom ... siz hee bu arada hep buraya geliodunuz ölemii:)))
deryacım doktor dedi süt verme diye.süt kansızlığı arttırıyor ya ondan.seninkilerin kan değerleri iyi ise süt vermende sakınca yok bence.cicibebede de süt varya ondan dedi verme diye.en azından yükselene kadar kan değerleri vermiycem.nuraycım yazdıklarını gördüm şimdi daha iyi anladım demek istediğini.Çok şükür kanla ilgili bir sıkıntımız yok bizim.Daha geçen hafta ateşlendiler kan tahlili idrar tahlili hepsine baktırdık.Çok şükür sonuçlar temiz.Ya süt vermiyorum demişsin ama bizimkiler veriyor yani gece mama yiyorlar.Sabahda annemler pınarın devam sütü ve içine bebe bisküvisi yediriyorlar.Bilmiyorum sakıncası varmı ya.Aklım karıştı şimdi.Ben mama veriyorum diye bana çok kızıyorlar.Ya nuray doktor niye süt verme dedi sana ya ?:uhm:
ay ne cahilim ay off ben nasıl öğrenecem böyle şeyleri.ruh gibi yaşıyorum vallahi.
iştahsızlar mı arkadaşım yoksa çocuklar sadece süt cicibebe ile mi besleniyorlar benim büyük oğlanda çok çektim başka hiç birşeyi doğru dürüst yemezdi
ama maşallah ikizler iyi besleniyorlar ne versem hayır demezler üstelik günde 1 er litrede süt içerler
geçmiş olsun canım
iştahsızlar mı arkadaşım yoksa çocuklar sadece süt cicibebe ile mi besleniyorlar benim büyük oğlanda çok çektim başka hiç birşeyi doğru dürüst yemezdi
ama maşallah ikizler iyi besleniyorlar ne versem hayır demezler üstelik günde 1 er litrede süt içerler
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?