kızlar merhaba, şimdiye kadar 244 yorum yazmışım ama tüp bebek sayfasından başka bir yere ilk defa yazıyorum:).
geçen perşembe iki tane kese gördük muayenede. allah izin verirse ikiz annesi olacağım. sizlere danışmak istediğim bir şey var. 12. haftaya kadar progesteron desteği veriliyor diye biliyorum. merak ettiğim şu; ikiz gebeliklerde bu süre daha mı uzun oluyor? hani düşük/erken doğum risklerinin yüksekliğinden ötürü.
sizler crinone jel ve benzeri ilaçları kaçıncı haftanıza kadar kullandınız?
slm kızlar.......bu kulubu yenı farkettım nasıl atlamısım sasıyorum kendıme........nette baska ıkız annelerı kuluplerı gormustum meger kk da da varmısa.s.
nasıpse ıkız beklıyorum kızlar.....16 haftam bıtıyor........cumartesı uclu test ıcın kan verdım..salı gunu sonuc cıkacak....merakla beklıyorum heyecanlıyım:Saruboceq::1no2: bu testı yaptıran arkadaslar yardımcı olabılırlermı????????opuyorum herkesıŞeniz
ayrıntılı ultrason dediğin renkli mi canım bende cuma öğrenmek için gittim 13 haftalığım ama dr um 2 hafta sonra dedi şimdi iki hafta daha bekliycem ne kadar güzel bende bir kız bir oğlan istiyoruuuuuuuuuuuuum ama önce sağlık tabi
kızlar merhaba, şimdiye kadar 244 yorum yazmışım ama tüp bebek sayfasından başka bir yere ilk defa yazıyorum:).
geçen perşembe iki tane kese gördük muayenede. allah izin verirse ikiz annesi olacağım. sizlere danışmak istediğim bir şey var. 12. haftaya kadar progesteron desteği veriliyor diye biliyorum. merak ettiğim şu; ikiz gebeliklerde bu süre daha mı uzun oluyor? hani düşük/erken doğum risklerinin yüksekliğinden ötürü.
sizler crinone jel ve benzeri ilaçları kaçıncı haftanıza kadar kullandınız?
merhaba kızlar
benim son adet tarihim 28 ocak 2009
bugun doktora gittim 5 h-aftalık hamilesin ve 2 kese var dedi
biri 0,85 cm biri 0,66 cam ama içleri boş mu dolu mu belli degil dedi.
biri devam edip digeri etmez veya ikiside devam edebili dedi.
şoktayım ve korkuyorum kızlar ya...