canım benimde hamileliğimin ilk haftalarından itibaren gelişimleri hep 2 hafta öndeydi.Ve ikiside 3kg.nun üstünde doğdu.Nasıl başladıysan öyle devam eder.kiloları iyi olunca bakımıda daha kolay oluyor canım...Hayırlısını diliyorum senin içinde...
merhaba arkadaşlar folik asit diye bişey yazıyosunuz ben ondan hiç kullanmadım ben 4 aydır elevit pronatal kullanıyorum içinde folik asit 12 vitamin 4 mineral 3 element var arıca folik asit kullanmam gerekiyormu şuan 8.5-9 haftalık hamileyim
Artık tüm dualaram & tedavi sonucu ikizlerimi 2 gün önce gördüm :) Ama biz henüz yolun başındayız 5+3 üz...Daha çook uzun bir yolumuz var
ay canım allah tamamına ermeyi nesip etsin inş.sorunsuz sağlıkla kavuş kuzucukalrına.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Artık tüm dualaram & tedavi sonucu ikizlerimi 2 gün önce gördüm :) Ama biz henüz yolun başındayız 5+3 üz...Daha çook uzun bir yolumuz var
Çok geçmiş olsun, yüksek ateşten ikizlerin etkilendi mi? çok zararlı olduğunu biliyorum da:Saruboceq:
kızlar merhaba, 244 yorum yazmışım ama şimdiye kadar tüpbebek sayfasından başka ilk defa başka bir yere yazıyorum:).
geçen perşembe iki tane kese gördük muayenede. allah izin verirse ikiz annesi olacağım. sizlere danışmak istediğim bir şey var. 12. haftaya kadara progesteron desteği veriliyor diye biliyorum. merak ettiğim şu; ikiz gebelikler de bu süre daha uzun mu oluyor hani düşük/erken doğum risklerinin yüksekliğinden ötürü.
sizler kaçıncı haftanıza kadar kullandınız crinone jel ve benzeri ilaçları?