İkiz Anneleri Kulübü

canım benimde hamileliğimin ilk haftalarından itibaren gelişimleri hep 2 hafta öndeydi.Ve ikiside 3kg.nun üstünde doğdu.Nasıl başladıysan öyle devam eder.kiloları iyi olunca bakımıda daha kolay oluyor canım...Hayırlısını diliyorum senin içinde...

sağol cnm inş..dombili doğarlar ben dahada mutlu olurum
ben hertürlü sıkıntıyı yaşadım yaşıyorumda .........hep duam zamanında vakitlice doğurmak

merhaba arkadaşlar folik asit diye bişey yazıyosunuz ben ondan hiç kullanmadım ben 4 aydır elevit pronatal kullanıyorum içinde folik asit 12 vitamin 4 mineral 3 element var arıca folik asit kullanmam gerekiyormu şuan 8.5-9 haftalık hamileyim

merhaba arkadaşlar folik asit diye bişey yazıyosunuz ben ondan hiç kullanmadım ben 4 aydır elevit pronatal kullanıyorum içinde folik asit 12 vitamin 4 mineral 3 element var arıca folik asit kullanmam gerekiyormu şuan 8.5-9 haftalık hamileyim

hayır cnm gerek yok zaten elevitte folikasit var

evet canım gerek yok doktorum banada Elevit vermişti ayrıyeten folik asite gerek yok dedi

merhabalar hamileliğiniz hayırlı olsun karnınızda sevdiğiniz minikleri kucağınızda da seversiniz inşallah. aaaah ahhhhhhh hamileliğim aklıma geldi allah kolaylık versin hepinize sağlıkla gelsin bebişleriniz

selam güzel ikiz anneleri

dirimcim selam tatlım nsılsın bakalım

arkadaşlar ben de ikiz oğluşlarımı 27 ağustosta 32 + 1 de dünyaya getirdim ama biri 9 gün diğeri 37 gün küvezde kaldı şimdi 6 aya girdik hiçbir sorun yok çok şükür çok tatlılar allah hepinizin kucağında göstersin inşallah

ayışığından ve sahuka dan haber varmı merak ettim onları

kızlar 33. haftayı tamamlayın korkmayın sonrasından

desteğiniz için hepinize çok teşekkürler,bu hafta 12. haftamızı dolduruyoruz inşallah sorunsuz başlarım 4.aya.cinsiyetlerini 3 ay sonunda net olarak öğrenebiliyormuyuz acaba..sizler,cinsiyetlerini kaçıncı ay da öğrendiniz?çok merak ediyorum iki kız gibi hissediyorum ama tatlı krizlerim tutuyor.bide yüzümde güneş lekeleri gibi lekelenmeler oluştu.bu lekeler için basit yöntemler varmı bildiğiniz,veya ne yapılabiliyor bu tür lekeler için..

Artık tüm dualaram & tedavi sonucu ikizlerimi 2 gün önce gördüm :) Ama biz henüz yolun başındayız 5+3 üz...Daha çook uzun bir yolumuz var

Merhaba canım ben 12+5 te ikili test için detaylı ultrasonda belli olmuştu bebişlerimin cinsiyetleri hayırlısıyla bir kızçem bir oğluşum olcak..herkese göre değişiyor belli olup olmaması rabbim gönlünüze göre veriri inşallah lekeler doğumdan sonra kaybolutr herhalde..bizde 15 haftalık olduk sabırsızlıkla tekmeleri bekliyommmm

slm herkese
aranızda beni tanıyanlar vardır

benim ikizlerim 7 aylarını doldurdular inanın nete giremeye vaktim olmuyor tek başıma bakıyorum yorgunluk uykusuzluk.......çok yaramazlar....gerçekten çok zorrr..

36 hafta 2 günlükkken dogum yaptım 1800 gr kızım dogdu 2300 gr oğlum doğdu..şimdi MAŞALLAH ları var çok iyiler...çok şükür rabbime....

RABBİM SİZLERE KOLAYLIKLAR İHSAN EYLESİN

Artık tüm dualaram & tedavi sonucu ikizlerimi 2 gün önce gördüm :) Ama biz henüz yolun başındayız 5+3 üz...Daha çook uzun bir yolumuz var
ay canım allah tamamına ermeyi nesip etsin inş.sorunsuz sağlıkla kavuş kuzucukalrına.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

benimde ikiz bir kız bir oğlum var şimdi 2 yaşındalar :ecrin_bebek::ecrin_bebek:ama gelin bana sorun bu 2 sene nasıl geçti, gerçekten tek gereken şey sabır, insan bazen çıldıracak gibi oluyor, hele benim gibi tek başına bakıyorsalaelaelaelaelae
unutmayın; ikiz anneleri senede 2 yaş yaşlanırmış:1no2:

kızlar merhabaaaaa grip olmuştum ve yüksek ateşten hastaneye yattım yoktum 5 gündür

ben şimdiden tüm zorluğuu yaşıyorum...doğduktan sonrada hasta olmadıkları sürece hiç sorun yok......
yeterki kucağımıza almak nasip olsun

Çok geçmiş olsun, yüksek ateşten ikizlerin etkilendi mi? çok zararlı olduğunu biliyorum da:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun, yüksek ateşten ikizlerin etkilendi mi? çok zararlı olduğunu biliyorum da:Saruboceq:

cnm ateşim yüksekken hastanede ilk iş muayneye aldılar bebeklerde herhangi bişey yoktu ....38.7 ateşle gittim ...ateşim düştükten sonrada muayne oldum birşey görülmedi....

kızlar merhaba, şimdiye kadar 244 yorum yazmışım ama tüp bebek sayfasından başka bir yere ilk defa yazıyorum:).

geçen perşembe iki tane kese gördük muayenede. allah izin verirse ikiz annesi olacağım. sizlere danışmak istediğim bir şey var. 12. haftaya kadar progesteron desteği veriliyor diye biliyorum. merak ettiğim şu; ikiz gebeliklerde bu süre daha mı uzun oluyor? hani düşük/erken doğum risklerinin yüksekliğinden ötürü.

sizler crinone jel ve benzeri ilaçları kaçıncı haftanıza kadar kullandınız?

Son düzenleme:
Pembemavi bak burada da karşılaştık :)) Ben progesteron kullanıyorum sadece.keseleri görmeden önce gunde 6 tane idi ama şimdi gunde 3'e indi. Fakat dr. bana başka herhangi bir ilaç veya vitamin vermedi. Sende durumlar nasıl?

kızlar merhaba, 244 yorum yazmışım ama şimdiye kadar tüpbebek sayfasından başka ilk defa başka bir yere yazıyorum:).

geçen perşembe iki tane kese gördük muayenede. allah izin verirse ikiz annesi olacağım. sizlere danışmak istediğim bir şey var. 12. haftaya kadara progesteron desteği veriliyor diye biliyorum. merak ettiğim şu; ikiz gebelikler de bu süre daha uzun mu oluyor hani düşük/erken doğum risklerinin yüksekliğinden ötürü.

sizler kaçıncı haftanıza kadar kullandınız crinone jel ve benzeri ilaçları?

cnm hoşgeldin 12 haftaya kadar sürekli o jeli kullandım 16 haftamda kanam olunca progesteran hap aldım bi süre ağızdan kullandım sonrada vajinal kullandım dilerim sorunun olmazda kullanmana gerek kalmazz

slm kızlar.......bu kulubu yenı farkettım nasıl atlamısım sasıyorum kendıme........nette baska ıkız annelerı kuluplerı gormustum meger kk da da varmısa.s.
nasıpse ıkız beklıyorum kızlar.....16 haftam bıtıyor........:nazar::nazar:cumartesı uclu test ıcın kan verdım..salı gunu sonuc cıkacak....merakla beklıyorum heyecanlıyım:Saruboceq::1no2: bu testı yaptıran arkadaslar yardımcı olabılırlermı????????opuyorum herkesıŞeniz

X