sagolasın canım guzel yontemmıs senınkı......genelde ıkız annelerı zorlanıyor bu konularda...ben pek emzıremezmısım gıbı gelıyor canım keske nasıp olsa benım aılemın kadınları malesef cok az emzırebılır sut olmuyor bızlerde:çok üzgünüm:nette bır adreste arcelık mama robotu 40 lıraya,bıberon ısıtıcı ve sterılızator de 40 lıraya dusmustu,bırer tane sıparıs ettım,bugun kargodan aradılar gelmıs yarın elımde olur sanırım.....sterılızator e nıyetlıydım zatende robotta 40 lıra ya dusmus dıye aldım.......bakalım ınsallah hepımız hayırla ve saglıkla buyuturuz bebıslerı......kaydirigubbakcemile5a.s.
nazlımelek meraba bende ikiz bebeklere hamileyim benimde çift yumurta ikizi bugün kontrole gittim aralarında 1-1,5 hafta fark var doktorum çok canımı sıktı amniyosenteze varana kadar konuştu senin şu anda nasıl bebişlerinin durumu pzt 3 tarama testi yapılacak ama şimdiden sıkılıyorum ben
deneyimlerini söylersen beni çok rahatlatırsın
canım bak banada uclu test yaptılar ve sonuc kotu cıktı cok uzuldum.....sonra docent dra gttım hep ve bırsuru dra danıstım ıkızlere uclu test taraftarı degıller......surdan pay bıc bana sagdakı su kadar soldakı bu kadar rısklı deyıp amnıyosentezden bahsettı ve cok korktum meger benım bebıslerım saglı sollu degılmıs.bırı yukarıda bırı asagıdaymısnazlımelek meraba bende ikiz bebeklere hamileyim benimde çift yumurta ikizi bugün kontrole gittim aralarında 1-1,5 hafta fark var doktorum çok canımı sıktı amniyosenteze varana kadar konuştu senin şu anda nasıl bebişlerinin durumu pzt 3 tarama testi yapılacak ama şimdiden sıkılıyorum ben
deneyimlerini söylersen beni çok rahatlatırsın
rezeneyı bende duydum canım dusunuyorum sutum olmassa....masaallah yaramıs sanakizlar sut olmasi icin bol bol rezene cayi ve elma suyu icin su mamalardan mecbur kalmadikca vermeyin valla bizimde ailede cok sut olmaz ama benim bunlar sayesinde asiri sutum oldu eltimede dedim oda yapti kucuk goguslu ama valla bebek yukuna yutkuna iciyor siz genede enaz iki litre sivi tuketin rabbimin izniyle olur sut allah yardimciniz olsun
altı ay yınede ıyı bır sure canım ıkızler ıcın.....saglıcakla buyusun bebıslerın:Saruboceq:Şenizmerhaba arkadaşlar 8 aylık ikizlerim var .sütüm az olduğundan 6 ay mama destekli emzirebildim.6. aydan sonra biberona alıştıkları için memeyi bıraktılar .şimdi kaşık mamalarını ve ek gıdalarla besleniyoruz .
canım ALLAH bagıslasın bebıslerını:Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek: senın pompan elektrıklı mı manuel mı?????kımı elektrıklıler daha ıyı dıyor,kımıde dıgerını ovuyor....bıde wee nın bır pompası varmıs cok guzelmıs.....bıde o brownun bıberonu su egrı baslıklı olanlardan mı onlar gaz yapmıyormus sanırım.......:uhm:sevgılerımleŞenizselam kızlar 31 martta kızlarım zeren ve zeynep doğdular kullandığınız şeylerden bahsetmişsiniz ben medelanın pompasını kullanıyorum birini emziriyosam diğeri için sağıyorum çok memnunum sağarken yormayan bi pompa canımıda açıtmıyor sütü az olanlara humana stiill tea kesinlikle tavsiye ederim ben bi damla sütün peşinden koştum iki gün boyunca sonra bu çayı içmeye başladım hayretler içinde kaldım gerçekten işe yaradı birde gaz problemii yaşayanlar dr brown diye bi biberon buldum hiç hava kabarcığı yapmıyor bide çocuk dr umuz laktazin diye bi damla yazdı emzirmeden 5 dk önce damlatıyosun bebişin ağzına süt şekerinin neden olduğu gazı önlüyo bu desteklerin yardımıyla kendi başıma bakıyorum ikizlere 2 haftadır bi problem yaşamıyoruz umarım yardımcı olabilir yazdıklarım hee bide kendinizi korkutmayın kızlar Allah dağına göre kar verirmiş başedemicek olsak bu mucizeyi bize bahşetmezdi rahat olun tek başına bile bakılabiliyor elbette yoruluyosunuz uykusuz kalıyosunuz ama beceriyosunuz vesselam hepinize kolaylıklar diliyorum:içelim:kaydirigubbakcemile5
canım sanada hazana tavsıye ettıgımı soyleyecegım uc boyutluya yada ayrıntılı ultrasona grdın mı???bısey olmaz ınsallah....ALLAH hepımızın meleklerını korusun:Saruboceq:Şenizcanım senin yazıdklarını okudumda banada dr öyle dedi.yani aralarında 1-1,5 hafta fark var dedi ve biri 6+6 biri 5+3 oldugundanbirinin kalp atısını duyuduk digeri cok küçük olduguna duyulmadı dedi.ve onda düşme riski var dedi ay cok üzüldüm nasıl bi yol izlemem lazım bilmiyorum progestan kullanıyorum ve bana 1 ay sonra gel dedi.agrılarımda cok oluyo.
merhaba ıkız annelerı bende ıkız annesıyım adım sude bır kız bır oglum var 11 aylık oldular bıle kuzucuklarım
6ay mama desteklı emzırebıldm ben zorla emzırdım emmeyınce sut sagma makınesı aldım ve bıberonla verdım 6ay aldılar anne sutu.sımdı hep mama yıorlar corba yedıremıyorum ama yemek sularından yedıgım herseyden agızlarına verıorum sevmedıklerı sey oldumu kafa sallıyorlar agzıalrını acmıyorlar zora da yedıremıyorum corba sebze puresı yogurt yedıremıyorum sımdı ara ara cıcıbebe verıyorum sutle ezıp.muhallebı falan yapıyorum ama ııhh yemıyorlar napsam bılmıyrum mama yetıremıyorum valla 5gunde 900 gr bıtıyor aranızda varmı benım durumumu yasayan yoksa benmı beceremıyorum.cok uzuluyorum yemedıklerınde.ozellıkle onlara corbalar yapıorum ama yemıorlar kafayı yıcem baskaları nasıl yedırıyorda ben yedıremıyorum dıye
imdattttttttttttttttttttttttttt...ikiz bebek bekliyorum...9 haftaliklar...kucuk oglum daha 8 aylik...imdatttttttt....ikiz anneleri bana moral vermenize ccok ihtiyacim var..
imdattttttttttttttttttttttttttt...ikiz bebek bekliyorum...9 haftaliklar...kucuk oglum daha 8 aylik...imdatttttttt....ikiz anneleri bana moral vermenize ccok ihtiyacim var..