İkiz Anneleri Kulübü

kızlar pompayla sut sagmak sutu hemen bıtırıyor mu????oyle bırsey duydum daCADIARZUsılıkon meme bası kullan ama pompa kullanma bıkac haftada sutun bıter dedıler hıc duydunuz mu?????????kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşaım ben iyi bir pompa aldım manuel ama iyi süt sağıyordu.sütümün fazlasını alıyordum hepsini sağmıyordum.ama ben farklı bir ürün var onu kullandım.koruyucu meme ucu kalkanı deniyor.sütyenin içine meme başına takıyorsun tas gibi bir şey.sütler pedin içine akıp ziyan olcağına tasın içine akıyor sonra biberona dök içir bebeğine.ben onunla okadar çok süt biriktirdimki buzdolabında 4 biberon sütümün biriktiğini biliyorum.ben bebeklerimi ayrı ayrı emziriyordum.emzirirken diğer meme akıyor o tas takılı olduğu için bebeğimin tekini emzirirken tekiniden akan sütü biriktiyordum hemen biberona döküyordum.yedek lerini takıyorum.tavsiye ediyorum çok iyi bir ürün.gece yatarken biriken süt özelleikle çok akar o tasla bir kısmını kurtarabiliyorsun.

canım alet sagma ısı de yapıyor mu sadece bırıktırıyor mu???a.s.

sadece biriktiriyor ve meme ucunun çamaşıra sürtünmesini engelliyor yara olduğu zaman iyileşsin diye.

merhabalar
bende ikizannesiyim kuzularım 1 yasındalar .1 kızım 1 oglum var.
sanırım konu pek aktif değil pek ikiz annesi yok galiba :)))

sadece biriktiriyor ve meme ucunun çamaşıra sürtünmesini engelliyor yara olduğu zaman iyileşsin diye.

kortaalcım canım bu aet biz ikiz anneleri için çok idealmiş yaaa,bu aleti nerden bulabiliyoruz,markası ne,nerden buluyoruz daha açık bilgilendirirsen sevnirim canım yhaaa.s...

hymarry canım marka vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama chicco da var canım bu ürün..20-25 tl civarı fiyatı var. ben almayı düşünüyordum o yüzden araştırmıştım daha önce..

hmmmm tam adını ne diye sormalı onun acaba?

canım nette chicco göğüs kalkanı diye aratınca çıkıyor. belkiş başaka markalarda vardır.ama ben bunu göröüştüm erken diye almamıştım

bende göğüs kalkanı kullanmıştım aventiykiydi benimki tavsiye ederim özellikle yara olmus göğüs ucları icin,göğüs pedi dr lar hç önermiyor bilginize..

merhaba kızlar uzun zamandır ugrayamadım ama
bende cok sukurki sag sağlim ikiz annesi olabildim.ve artık bu topikteyim kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar uzun zamandır ugrayamadım ama
bende cok sukurki sag sağlim ikiz annesi olabildim.ve artık bu topikteyim kaydirigubbakcemile5

Canım Allah sana ve yavrularına ailece hayırlı uğurlu uzuuun ömürler diliyorum.
Seni takip etmeye çalışırız fakat,"Arkadaşlar ikiz hamilelik nasıl geçiyor" topiğinde de tecrübelerinle aramızda görmekten çok memnun oluruzz..

amin bitanem tesekkur ederim. elimden geildiği kadar tum yaşadıklarımla yanınızda olmaktan mutlu olurum canım .yenıden tesekurler.a.s.

arkadaşlar bende ikiz bebek istiyorum ama çok istiyorum. aylede ikiz doğuran yok yani irsilik şansım yok. bide tedavi gören çiftlerin ikizi oluyomuş ama bendede eşimdede sorun yok. doğal yollarla önereceyiniz bişeyler varmı. mesela kadın hangi aylar çift yumurta atar. nee oluuuuuuuuur yardım edin. bilgisi olan burda paylaşsın lütfeeeeeenkaydirigubbakcemile5

Sevgili Sakura; topiğinizle yeni tanıştım. Bende ikiz bebek bekliyorum. Önce anketine katılayım. sonra geçmişi biraz okuyacagım:)

1.Bebeğim doğal yollarla oldu.
2.Çift yumurta ikizi
3.ilk 3 ay 3 kilo aldım. Doktorumdan böyle bir bilgi almadım.
4.2 hadtada bir gittim. bence 2 haftada bir normal.
5.kanamam olmadı.
6.amniyosentez yaptırmadım
7.Ağustos sonu Eylül başı gibi dünyaya gelecekler inşallah
8.beşinci ayın sonunda
9.kalp atısında farklılık yok. 1. bebek bugün 330 gr. 2 bebek 303 gr.
10.ikiz gebeliklerde ilk 4 ay düşük riski var diye biliyorum. birde sırt üstü asla yatmamalıymısız.
11.yaşamadım.
12.henüz araştırmadım.
13.ben Medicana'yı tercih ettim
14.aşırı mide bulantısı ve yorgunluk hissi
15.19. haftada hissettim:)
16.aşırı kaısk ağrısı yada kanama durumlarında.
17.Yaşamadım çok şükür.
18.Yapılmadı.
19. 16. haftada 1. bebeği 18. haftada 2. bebeği öğrendim.ikiside erkek:)

kızlar beni bilgilendirin lütfen 9 haftalık hamileyim ikiz bebeklerim tsh 6,5 çıktı iç hastalıklarına yönlendirdi doktorum bu düşürülmeli zeka geriligi yapar dedi yıkıldım tabi internettende araştırdım düşük yaparmış ani kalp durması yaparmış bide zeka geriligine sebep olabilirmiş cnm çok sıkkın bundan 1,5 yıl öncede 2 aylık düşüğüm oldu bu sebeple düştü belkide bilmiyorum. Beni bilgilendirin lütfen hiç uyku uyumadım sizlerdede böle sorunlar oldumu bu olumsuz etkiler bırakırmı napmam lazım ben yıllar sonra kavuştum ikisinide kaybetmek istemiyorum içim çok acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…