- 23 Ağustos 2012
- 49.908
- 1
- 231.619
- 798
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Simdi sen bu adamla evlenip mutlu mu olcaksin !! Hayal dunyasindan çık cnm..anliyorum , yuva kurmak, kendi duzenin evin yuvan olsun istiyorsun da, bu adamdan cacik olmaz..oysa senin ilk de degil..biliyor olman lazim nikahta keramet olmadigini..evlenince erkeklerin.totosunun iyice tavan yaptigini falan..simdiden bagiran adam, evlenince agzinin ustune carpiverir vallahi..
Çok sinirlikizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
neeeeehaklisiniz kizlar aslinda iyi falan davraiyor ama aniden bagiriyor ne sorusu soruyosun ya diye basim falan agriyor diyor haklisiniz gercekten
Konuşmayı kes tabikiii.Bu da sorulur mu dertli gelin..Canına mı susadın..kizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
SIKINTI nedir.uzaklaş
hem boşanalı daha 1 yıl olmuş kendine zaman tanı,heleki alelacele evlenme derdindeyse zaten iyice şüphe et.
sen de kendimi gördüm ben de boşandıktan 1 yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım pişmanım
keşke bekleyip iyice tanısaydım ya da fırlatıp atsaydım en ufak yanlışta diyorum şimdi
sen bilmiyorsun diye herkezi neden ayni kefeye koyuyorsun herkez sen dilO kadar iyi davraniyor ki bir sebep yokken bagirip cagiriyor
Konumu bilen bilir yaziyorsunuz da burada bir suru uye var, herkes sizin gecmis konularinizi mi takip etti?
Zahmet olmus tekrar ozet gecmeniz
Buradaki 457.000 kusur uye biliyor bir ben bilmiyorum yanisen bilmiyorsun diye herkezi neden ayni kefeye koyuyorsun herkez sen dil
delirdin mi canım senhaklisiniz kizlar aslinda iyi falan davraiyor ama aniden bagiriyor ne sorusu soruyosun ya diye basim falan agriyor diyor haklisiniz gercekten
yok konusmayi kestim zatendelirdin mi canım sen
daha şimdiden bağıran evlenince neler yapmaz
kizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
kizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?