ikinci evlilik yardim

Cakalsin aybeniz :)

Dertli gelincim, once nickini degistir bence. Biraz pozitif ol be , daha 25 yasindasin.

Bir de benden nacizane tavsiye, evlilik amaciyla gorusmek fazla kasinti degil mi? Gencsin, ozgursun, biraz flort et, daha yeni bosandin hele bir nefes al. Onceki evliligin de gorucu usuluydu sanirsam, bu sefe tanidigin, hoslandigin, flort ettigin briyle olmak istemez misin? Bence bir sureligine kafani kadin erkek iliskilerinden uzaklastir, gorucu olayindan da vazgec.

Çok sinirli
durup dururken bağırıp çağırıyor
soru sorulmasından hoşlanmıyor
hep kendi dediği olsun istiyor
iyi birisi bana iyi davranıyor
bu ne yaman çelişki ?

Ewlenip boşanmış biri değilde eşi ölen birileriyle görüş derim. Diğer kadına Allah bilr ne yaptıda ayrıldı.

dertli gelin yakında dertten ölen gelin olarak nickini değiştirir kesinlikle iddiaya giren var mı..

Konuşmayı kes tabikiii.Bu da sorulur mu dertli gelin..Canına mı susadın..

SIKINTI nedir.

Özellikle hanımlar boşanınca etraftan sürekli ya fiziksel ya sözlü illa taciz ediliyorlar bundan kurtulmak için ilk karşılarına çıkan adamla evleniyorlar. İkinci evlilikleri de hüsran ama sırf bir daha boşanamayacakları için katlanan çok insan tanıyorum.
Sabırlı ol derim.

anlattığınıza göre sinirli biri ama yine de ilgili. bence hakkını yemeyin. görüşün. evlenmek zorunda değilsiniz. ben bir şans tanımanız gerektiğine inanıyorum.

Sinirli adam çok zor arkadaşım.Şimdi böyleyse ileride dozu artar kanaatindeyim.
Ayrıca daha yeni eşinizden ayrılmışsınız biraz ruhunuz dinlensin.

O kadar iyi davraniyor ki bir sebep yokken bagirip cagiriyor
Konumu bilen bilir yaziyorsunuz da burada bir suru uye var, herkes sizin gecmis konularinizi mi takip etti?
Zahmet olmus tekrar ozet gecmeniz
sen bilmiyorsun diye herkezi neden ayni kefeye koyuyorsun herkez sen dil

ee bunla evlenmek ıcın mı konu actın ona bıle degmez.. Ayrıca ne bu padısah falanmı soru sorulmasından hoslanmazmıs hasbammm

Ben biliyordum dertli gelinin konusunu.Boşanmışlar boşanmışları bilir:)

Adam yüzünü göstermiş işte...konuşmayı kesin bence...

Hemen konuşmayı kes sinirli adamdan hayır gelmez kesin şlddette uygular sana , def et gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…