• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci evlilik yardim

Simdi sen bu adamla evlenip mutlu mu olcaksin !! Hayal dunyasindan çık cnm..anliyorum , yuva kurmak, kendi duzenin evin yuvan olsun istiyorsun da, bu adamdan cacik olmaz..oysa senin ilk de degil..biliyor olman lazim nikahta keramet olmadigini..evlenince erkeklerin.totosunun iyice tavan yaptigini falan..simdiden bagiran adam, evlenince agzinin ustune carpiverir vallahi..

Cakalsin aybeniz :)

Dertli gelincim, once nickini degistir bence. Biraz pozitif ol be , daha 25 yasindasin.

Bir de benden nacizane tavsiye, evlilik amaciyla gorusmek fazla kasinti degil mi? Gencsin, ozgursun, biraz flort et, daha yeni bosandin hele bir nefes al. Onceki evliligin de gorucu usuluydu sanirsam, bu sefe tanidigin, hoslandigin, flort ettigin briyle olmak istemez misin? Bence bir sureligine kafani kadin erkek iliskilerinden uzaklastir, gorucu olayindan da vazgec.

kizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
Çok sinirli
durup dururken bağırıp çağırıyor
soru sorulmasından hoşlanmıyor
hep kendi dediği olsun istiyor
iyi birisi bana iyi davranıyor
bu ne yaman çelişki ?

Ewlenip boşanmış biri değilde eşi ölen birileriyle görüş derim. Diğer kadına Allah bilr ne yaptıda ayrıldı.

dertli gelin yakında dertten ölen gelin olarak nickini değiştirir kesinlikle iddiaya giren var mı..:KK53:

kizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
Konuşmayı kes tabikiii.Bu da sorulur mu dertli gelin..Canına mı susadın..

uzaklaş
hem boşanalı daha 1 yıl olmuş kendine zaman tanı,heleki alelacele evlenme derdindeyse zaten iyice şüphe et.
sen de kendimi gördüm ben de boşandıktan 1 yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım pişmanım
keşke bekleyip iyice tanısaydım ya da fırlatıp atsaydım en ufak yanlışta diyorum şimdi
SIKINTI nedir.

Özellikle hanımlar boşanınca etraftan sürekli ya fiziksel ya sözlü illa taciz ediliyorlar bundan kurtulmak için ilk karşılarına çıkan adamla evleniyorlar. İkinci evlilikleri de hüsran ama sırf bir daha boşanamayacakları için katlanan çok insan tanıyorum.
Sabırlı ol derim.

anlattığınıza göre sinirli biri ama yine de ilgili. bence hakkını yemeyin. görüşün. evlenmek zorunda değilsiniz. ben bir şans tanımanız gerektiğine inanıyorum.

Sinirli adam çok zor arkadaşım.Şimdi böyleyse ileride dozu artar kanaatindeyim.
Ayrıca daha yeni eşinizden ayrılmışsınız biraz ruhunuz dinlensin.

Ben biliyordum dertli gelinin konusunu.Boşanmışlar boşanmışları bilir:)

Adam yüzünü göstermiş işte...konuşmayı kesin bence...

Hemen konuşmayı kes sinirli adamdan hayır gelmez kesin şlddette uygular sana , def et gitsin

Back
X