- Konu Sahibi Nazli gelin
amin inşallah ama benim pek ümidim de isteğim de kalmadı artık.bakalım hayırlısı.Rabbim yuvaniza huzur versin kardes insallah cok mutlu olursun yuvanda omur boyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah ama benim pek ümidim de isteğim de kalmadı artık.bakalım hayırlısı.Rabbim yuvaniza huzur versin kardes insallah cok mutlu olursun yuvanda omur boyu
aynen hic sorma ikincidende ayrilik olursa kaldirabilirmiyim bilmiyorum o yuzden alttan alicam alabildigim kadar ama haklisiniz bu cocukla benim sonum yokvazgeç vazgeç şimdiden böyle yapan ilerde daha beter olur
ikinci evlilik diye biraz daha alttan almak zorunda da kalabilirsin sonra evlenince, nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum ama malum toplum baskısı...
kesinlikle uzak dur karsındaki %100 kafana yatmadan 2.evliliğini yapma sakınkizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
Tanıdıkça daha kötü huyları da çıksın diye mi?kizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
Canım zaten tanımışsın. Bence ikinci evliliğin olduğu için kırk ölç bir biç ve yerinde olsam görüşmeye devam etmezdim.kizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
elinin körünü soruyorum de.. koşar adım uzaklaş mutlu olmak istiyorsanhaklisiniz kizlar aslinda iyi falan davraiyor ama aniden bagiriyor ne sorusu soruyosun ya diye basim falan agriyor diyor haklisiniz gercekten