• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci evlilik yardim

vazgeç vazgeç şimdiden böyle yapan ilerde daha beter olur
ikinci evlilik diye biraz daha alttan almak zorunda da kalabilirsin sonra evlenince, nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum ama malum toplum baskısı...
aynen hic sorma ikincidende ayrilik olursa kaldirabilirmiyim bilmiyorum o yuzden alttan alicam alabildigim kadar ama haklisiniz bu cocukla benim sonum yok

Eger rahatsiz edecek boyutta sinirli olmasaydi konu acmazdin. Oturup konussan flortte dikkat eder evlenince eski haline doner. Insan degismez cunku. Ikinci evlilikte insanin kafasi hir gur kaldirmaz huzur ister. Iyi dusun

Boşanmış erkek cıx olmaz ya. Adam olsa kadın boşamaz zaten :KK56: (İstisnalar hariç, o istisna da çok az :) )

kizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
kesinlikle uzak dur karsındaki %100 kafana yatmadan 2.evliliğini yapma sakın

canım mutlaka kes irtibatı sadece sinirli ama iyi insan aslında lafını annemde babam için söylerdi

kizlar konularimi bilenler bilir ama ben bir kez daha ozet geceyim ben 1 yil once ilk esimden ayrildim ailesi yuzunden oldu hersey simdi benim gibi evlenip bosanmis birisiyle tanistim ortak tanidiklarimiz falan cok var ikinci evlilik yazdigima bakmayin henuz evlilik dusunmuyorum ama o cok acele ediyor ve cok sinirli birisi bazen durup dururken bagirip cagiriyor soru sorulmasindan hoslanmiyor hep kendi dedigi olsun istiyor aslinda iyi birisi bana iyi davraniyor ama cok dedigim dedik ve sinirli sizce konusmayi kesmelimiyim yoksa tanimalimiyim onu
Tanıdıkça daha kötü huyları da çıksın diye mi?

Arkadaşım, yönetimle konuşup nickini değiştirsen. Böyle kalırsa hayatına daha fazla dert çekersin. Şöyle mutlu gelin filan alsan.

kullanıcı isminiz neden dertli gelin :) inanın tebessüm ettim. yani hayatınız boyunca bu sıfatı taşımak istemiyorsanız adamdan uzaklaşın. 1.sinden diliniz yanmadı mı daha asabi bi adamla düşünüyorsunuz?

Canım zaten tanımışsın. Bence ikinci evliliğin olduğu için kırk ölç bir biç ve yerinde olsam görüşmeye devam etmezdim.

O kadar iyi davraniyor ki bir sebep yokken bagirip cagiriyor :KK53:
Konumu bilen bilir yaziyorsunuz da burada bir suru uye var, herkes sizin gecmis konularinizi mi takip etti?
Zahmet olmus tekrar ozet gecmeniz :KK12:

Simdi sen bu adamla evlenip mutlu mu olcaksin !! Hayal dunyasindan çık cnm..anliyorum , yuva kurmak, kendi duzenin evin yuvan olsun istiyorsun da, bu adamdan cacik olmaz..oysa senin ilk de degil..biliyor olman lazim nikahta keramet olmadigini..evlenince erkeklerin.totosunun iyice tavan yaptigini falan..simdiden bagiran adam, evlenince agzinin ustune carpiverir vallahi..

Back
X