İkinci evlilik yapanlar burada mı

evet geçen hafta en temiz hayallerimle kurduğum evimden kendi aldığım eşyaları taşıdım ve istemsizce gözyaşlarıma engel olamadan bütün taşınma süresi boyunca ağladım istemsizce diyorum çünkü oturup ağlamadım konuşurken bile birşeyleri organize ederken bile gözlerimden yaşlar akıyor engel olamıyordum adam giderken dedi ki kardeşim üzülme Allahın en sevmediği helallerdendir bu iş ama yapacakta bişey yok Allah yolunu açık etsin dedi gitti.tanımadığım birinden öyle bişey duyunca ne düşüncemi şaşırdım bir yandan kötü niyetli olmadığına eminim beni öyle görünce üzüldü bir yandan da bunu duyunca ben kendimi Allahım ben aldatılmadım dayak yemedim büyük günahlar olmadan ayrıldım acaba günah mı ettim diye psikolojilere girdim.gerçekten insanların bu dönmede iyi niyetle bile olsa bazı şeyleri düşünerek konuşmaları gerekiyor.bir insana destek olabilmek çok farklı bişey.ve bunu yapabilen insan sayısı çok az.biyeri düzeltirken başka yerden kırıyor insanlar bu konularda maalesef.
senden de dini boyutunu duyunca çok sevindim.Çünkü ben bu ayrılık olmasın diye elimden gelen herşeyi yaptım ama düzeltemedim vicdanım çok rahat.

evet geçen hafta en temiz hayallerimle kurduğum evimden kendi aldığım eşyaları taşıdım ve istemsizce gözyaşlarıma engel olamadan bütün taşınma süresi boyunca ağladım istemsizce diyorum çünkü oturup ağlamadım konuşurken bile birşeyleri organize ederken bile gözlerimden yaşlar akıyor engel olamıyordum adam giderken dedi ki kardeşim üzülme Allahın en sevmediği helallerdendir bu iş ama yapacakta bişey yok Allah yolunu açık etsin dedi gitti.tanımadığım birinden öyle bişey duyunca ne düşüncemi şaşırdım bir yandan kötü niyetli olmadığına eminim beni öyle görünce üzüldü bir yandan da bunu duyunca ben kendimi Allahım ben aldatılmadım dayak yemedim büyük günahlar olmadan ayrıldım acaba günah mı ettim diye psikolojilere girdim.gerçekten insanların bu dönmede iyi niyetle bile olsa bazı şeyleri düşünerek konuşmaları gerekiyor.bir insana destek olabilmek çok farklı bişey.ve bunu yapabilen insan sayısı çok az.biyeri düzeltirken başka yerden kırıyor insanlar bu konularda maalesef.
senden de dini boyutunu duyunca çok sevindim.Çünkü ben bu ayrılık olmasın diye elimden gelen herşeyi yaptım ama düzeltemedim vicdanım çok rahat.

demek her ailede var bunlardan.hiç biriyle görüşmüyormusunuz ? o zaman yalnız kalmadınız mı ailenizde sizin bu davranışınız yüzünden dışlanmadı mı ?

bana o kadar güç kuvvet oldunuz ki anlatamam.ay ben aylardır kendi kendime ne çileler çekmişim tek başıma,etrafımda yanımda olduğunu zannettiğim bir sürü pislikle.Allah hepinizden razı olsun inşallah.duruşma günüm tam 1 ay sonra sizlerle burada dertleşip konuşup o duruşmaya güçlü gitmem için karşılaştırdı Allah burada bizleri.

çok sevindim çok mutlu oldum sizin adınıza.benim babamda öyle biliyormusunuz çok şükür ki hep yanımda.

Peygamber efendimizin ilk eşi Hatice de evlenip ayrılmış bir hanımdı. Bunlar kendilerini peygamber efendimizden üstün mü görüyorlar da bu şekilde konuşabiliyorlar?
sakın üzme kendini, gün doğmadan neler doğacak. Sadece hayatından böylelerini uzak tut yeter

harikasınız..kına gecesi düğün yaptınız tekrar bunları yapmak tekrar içinizden geldi yani ne güzel.inşallah bende birgün eskisi gibi tüm bu heveslerimi en güzel haliyle yaşarım.
İçinden gelmez olur mu ya? Ben de içimde kalanları yaptım, arkadaş gibi. Kınası, düğünü, fotoğrafı.. O arkadan konuşanlar, o kuzenler nasıl çatlayacak bak gör, o zaman da kocanla kahveni içerken başbaşa, kahkaha ile izlersin olanlari:)

Çok yakın bir arkadaşım 2.evliligini cok efendi ve düzgün bir insanla yapti. Adamın da 2.evliligini, bir de kızı vardi ilk eşinden. Arkadasim.cocuksuzdu. simdi ikisinin bir çocukları oldu cok mutlular. Kardeşler dr birbirini cok seviyor. Eski es biraz huzursuzluk çıkarmak isteyen bir tip. Ama allahtan esi cok idareci bir ınsan arkadaşımin üzülmesine hic izin vermiyor

ayy ne harika insanlarsınız , yıkılan hayallerimi hiç tanımadığım sizler toparlıyorsunuz resmen.

Geminizdeki pislikleri temizlemişsiniz bu vesile ile ohh.. Çekirdek aileniz yaninizdaysa , sizi anlayan bir iki dostunuz da varsa, gerisinin önemi yok.

bir gün kendi kendimi ferahlatmaya çalışırken buna engel olana birine aynı bu cümleyi kurdum bana ne dedi biliyomusun evet ama HZ.AİŞE validemizi hepsinden ayrı sevmiş bakire olduğu için , tabiki yapacak bişey yok sen yinede umudunu kesme demişti.

Cok tatli yazmışsınız yaa.aminn diyorum
bende öyle dedim ama şunu da ekledim Allahım onlara çoookkk uzun mutlu yıllar ben az kendileri gibi güzel ve kocaman yürekli evlatlar versin en sonunda en hayırlı en güzel şekilde rabbime kavuştursun..dünya böyle ailelerde yetişen güzel evlatlarla güzelleşecek..Şu hayırlı mübarek gün ve saatte Allahım kabul etsin dualarımızı ve biz boşanmış kadınları ikinci plana atmayan herkesle birlikte güzellikleriyle donatsın inşallah.

Uzuldum. Ben oglumla yasiyorum. Bunlarin hicbirini duymadim. Buna da musade etmem zaten. Bunu soylemwye curet edemezler. Calisiyorum ben..oglumla tatile de gittim. Kimse bulmustur bir sponsor diyemez cunku kendi parami kazanip oglumu okutuyorum. Evli arkadaslarim var. Aksam oturmasina da gittim onlara oglumu alip. Daha dogrusu onlar cagirdiginda gidiyorum. Ben pek aksam otutmalarini sevmem cunku. Annem onlar evli gitme der, bunu onlara soyledom bir kez ne alaka ya dediler. Sanirim bu benim yassdigim yer ile ilgili. Kucuk bir sehirde yasiyorum ama burada bosanmak normal karsilaniyor. Gerci artik cogu yerde oyle. Bilmiyorum ya ozgurce yasamak icin ille de kocaya gerek yok bence. Hatta kocalar cogu zaman kadinlara yuk bence. Ben defolu degilim kim ne dusunurse dusunsun. Kimin ne dusundugu de umurumda degil. Bu arada ben ogretim uyesiyim. Yaptigim isle bosanmanin bir alakasi da yok ama su senin yasadiklarini ben duymadim, bilmiyorum ki calismasaydim bunlari duyar miydim? Ya sanmiyorum. Ben musade etmezdim. Kimseyi konusturmazdim. Asla izin vermezdim bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…