İkinci evlilik yapanlar burada mı

Durusmada eski esim aglamisti. Ben de bosanmamiza agliyor sanmistim. Durusma bitince cikista yanindakilerle kahkaha atiyordu. Sanki iceride aglayan o degildi. Bunu tek yasayan ben degilmisim demek ki.
Ama hayat böyle zaten sürekli ağlayarak hayat geçmez
Bence eşiniz üzülmüş boşanmanıza
Eve dönünce neler yaşadığını bilemezsiniz

Ama hayat böyle zaten sürekli ağlayarak hayat geçmez
Bence eşiniz üzülmüş boşanmanıza
Eve dönünce neler yaşadığını bilemezsiniz
Hayir durusmadan sonra oglumun okuluna ugramis. Bir veli aramisti oradan biliyorum. Agzi kulaklarindaymis. Durusmada aglamasi hakimi etkilemek icindi. Siz cok masumane dusunuyorsunuz. Ben de durusmada agladigini gorunce sizin gibi dusunmustum ama gercekler oyle degilmis.
Benim hikayem cok uzun. Ben oglumla bir gun terk edildim. Dusunecegim diye gitti, bir daha gelmedi. 6 ay bekledik biz. 6 ay boyunca arayip sormadi. Sonra bir gun konusalim diye cagirip bosanalim diyen de kendisi idi. Oglum da umurunda degildi.

İlla ki üzülmüştür ama
Yani veli falan aramış da yani başkalarının yorumlarına bu kadar aldırmamak gerek
Erkekler ilginç yaratıklar valla kendi elleriyle bozuıp birşeyi sonra pişman oluyorlar
Eski eşiniz evlendi mi peki daha sonrasında?
Siz evlendiniz mi?
Çocuğuyla görüşmüyor mu

Cook uzun hikaye. Veli dogru soyluyor biliyorum. Eski esin sevgilisi var, cok da mutlu. Oglumla yaz tatillerinde ve ayda iki kez gorusuyorlar Biz onunla farkli sehirdeyiz artik.

İkinci evlilik ile ilgili yorumları görünce çok mutlu oldum. 4 yıl önce ayrıldım eşimden. Duruşma salonunun kapısından birbirimize sarılarak, vedalaşaral tertemiz ayrıldık. Severek ayrıldım. Eski eşim çalışmıyordu, psikolojik rahatsızlığı vardı ve uzun vadede can güvenliğim bile olmayacaktı biliyorum. Uzun zaman üzüldüm.Niyetleri farklı olan insanlar hayatıma girmeye çalıştı. Onlara da ben müsade etmedim. Şimdi geçen marttan beri hayatımda olan birisi var. Niyetimiz evlenmek. O da evlenmiş ayrılmış. İkimizin de çocuğu yok. İkimizde evliği istiyoruz ancak ben korku yaşıyordum. Ta kii sizlerin yorumlarını okuyana kadar. Umarım herkes çok ama çok mutlu olur.

Boşandıktan 8 ay sonra evlendim, şu an evliliğimin 6. ayındayım ve eski iğrenç evliliğimin izi bile kalmadı, hatırlayıp geyiğini yaptığım bir macera gibi. Gayet mutluyum. Tabi ki her acı geçiyor.
Dilerim gününüz gününüzden harika geçsin evliliğinizde. Yüce Yaradandan hayırla, kolaylıkla, keremiyle, lütfuyla, sağlıkla, mutlulukla diliyorum.

Boşandıktan 4 sene sonra evlendim. Her iki evliliğiminde kendi içinde zorlukları vardı. Karşımdakine nasıl güvendim. Çok peşimden koştu. Bir kader var bizim için çizilen. Onu yaşıyoruz.

Benim tanıdığım biri var bir oğlu vardı adam aldattı boşandı sonra biriyle evlendi bir kızı oldu tabi ilk çocukla kız arasında baya yaş farkı var ilk çocuğu 24 yaşında kız daha ilkokulda.gayer mutlu görünüyor eşi kendinden 5 yaş falan küçük.

Dilerim gününüz gününüzden harika geçsin evliliğinizde. Yüce Yaradandan hayırla, kolaylıkla, keremiyle, lütfuyla, sağlıkla, mutlulukla diliyorum.
Allah razı olsun, ne güzel dua etmişsiniz… Çok çok teşekkür ederim, mutluluğa hasret herkesin yüzü gülsün inşallah

Konuyu görünce o günlerim geldi aklıma. Belki umudunu kaybeden güçsüz düşen kadınlara güç olurum diye yazmak istiyorum. 6 ay paranoid kişilik bozukluğu olan ama bunu sonradan öğrendiğim bir erkek bireyle evli kaldım. Her günüm gözyaşı ve acıyla geçti. Ölmeyi çok istedim o dönem ama yapamadım (çok şükür). Sonra son gücümle zor ikna ederek boşandım. Psikolojik yardım almaya başladım ve hayatımda neleri yanlış yaptığımı kökünden çözdüm. Bir nevi uyandım. Arkadaş çevremin ne kadar sıkıntılı olduğunu fark edip kabuk değiştirdim. Değişimi çağırınca şimdiki eşimle tanıştım. Ben enerji işlerine çok inanırım. Evrene yaydığımız enerji ve tabii dua ile ilerlediğimizi düşünürüm. Öyle de oldu. O psikopatın tam tersi pamuk gibi bir adamla evliyim. İlkinden ne kötülük gördüysem şimdiki eşimden de aklıma gelmeyecek iyilikler gördüm/görüyorum. Allah ömrümüzü bir kılsın inşallah. Diyeceğim o ki; kapkaranlık bir kuyudan gökyüzüne baktığınızı hissedebilirsiniz. Ama gökyüzü orada ve bir gün o son adımı atıp mis gibi bir maviye ulaşacaksınız. Sabredin, öğrenin, yaşayın. Acı da mutluluk da yaşanması gereken duygular.

Hanımlar boşanmanın acısı geçiyor mu nasıl atlattınız ikinci evliliğinizi nasıl güvenip te yaptınız nasıl tanıştınız şimdi mutlu musunuz hayatlarınız nasıl gidiyor
Bende yerimi aldim buraya gündüz olunca yazacagim yorumu

Hanımlar boşanmanın acısı geçiyor mu nasıl atlattınız ikinci evliliğinizi nasıl güvenip te yaptınız nasıl tanıştınız şimdi mutlu musunuz hayatlarınız nasıl gidiyor
Hanımlar boşanıp o travmayı atlatmış,boşandıktan sonraki tecrübelerinizi ve mutluluğunuzu buraya yazar mısınız?Birçok kadın bu süreçte belki iki üç umut dolu yazı görürüsek hayatta bakış açımız değişir.Bi nevi bizi rahatlatır.

Bende boşanma aşamasındayım. Yani bazen inanılmaz rahat bazen de bi o kadar acılı hissediyorum. Ama benim için en doğru olanın bu olduğuna öyle inanıyorum ki. Çünkü 2 yıllık bi ev hapsi,oraya gitme bunka konuşma onu giyme diyip kendi her türlü şeyi serbestçe yapan bi yürüyen ego, bunu da sevgi kisvesi altında yapan kafa yapısı, psikolojik fiziksel her türlü şiddet uygulayan bi eş kişisi... Sürekli manipüle olan ,kendi değerini unutan boşanmaktan korkan(2 üniversite bitirmiş ğstelik) onca merhametsizliğine rağmen ben onsuz naparım diyen, ama iş bu aşamaya gelince aslında olması gereken buymuş diyen ben. Bazen görmek için dışına çıkmak gerekiyor. İçindeyken göremiyorsun. Ama tabi bu aşamada bende tavsiye alabilirim elbette :)) özellikle tekrar yuva kurup mutlu olan canım kadınların mutluluklarını dinleyince bende de artık apayrı ve umut verici bi mutluluk oluşuyor

Mutlu olanlar 10 seneyi devirmiş mi onu merak ettim çünkü ben kaderin farklı bir versiyonu ile peşinden geldiğine inanıyorum

Mutlu olanlar 10 seneyi devirmiş mi onu merak ettim çünkü ben kaderin farklı bir versiyonu ile peşinden geldiğine inanıyorum
Bu tamamen kişinin kendi bakış açısı, zihniyeti ve enerjisini değiştirmemesiyle ilgili. İnsan değişirse kaderi de değişir. Seçtiği adam, olaylara verdiği tepki de değişir. Eski beyinsizce kararlarım ve insanlara had bildirememe zayıflıklarımı terk ettiğimden beri çok şey değişti hayatımda.

Bu da sizin bakış açınız çevrem de gerçekten yok öyle.. Öyle sanan 10 yıl olmadan eskiyi yaşıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…