-
- Konu Sahibi girlpower12
Ama hayat böyle zaten sürekli ağlayarak hayat geçmezDurusmada eski esim aglamisti. Ben de bosanmamiza agliyor sanmistim. Durusma bitince cikista yanindakilerle kahkaha atiyordu. Sanki iceride aglayan o degildi. Bunu tek yasayan ben degilmisim demek ki.
Hayir durusmadan sonra oglumun okuluna ugramis. Bir veli aramisti oradan biliyorum. Agzi kulaklarindaymis. Durusmada aglamasi hakimi etkilemek icindi. Siz cok masumane dusunuyorsunuz. Ben de durusmada agladigini gorunce sizin gibi dusunmustum ama gercekler oyle degilmis.Ama hayat böyle zaten sürekli ağlayarak hayat geçmez
Bence eşiniz üzülmüş boşanmanıza
Eve dönünce neler yaşadığını bilemezsiniz
İlla ki üzülmüştür amaHayir durusmadan sonra oglumun okuluna ugramis. Bir veli aramisti oradan biliyorum. Agzi kulaklarindaymis. Durusmada aglamasi hakimi etkilemek icindi. Siz cok masumane dusunuyorsunuz. Ben de durusmada agladigini gorunce sizin gibi dusunmustum ama gercekler oyle degilmis.
Benim hikayem cok uzun. Ben oglumla bir gun terk edildim. Dusunecegim diye gitti, bir daha gelmedi. 6 ay bekledik biz. 6 ay boyunca arayip sormadi. Sonra bir gun konusalim diye cagirip bosanalim diyen de kendisi idi. Oglum da umurunda degildi.
Cook uzun hikaye. Veli dogru soyluyor biliyorum. Eski esin sevgilisi var, cok da mutlu. Oglumla yaz tatillerinde ve ayda iki kez gorusuyorlar Biz onunla farkli sehirdeyiz artik.İlla ki üzülmüştür ama
Yani veli falan aramış da yani başkalarının yorumlarına bu kadar aldırmamak gerek
Erkekler ilginç yaratıklar valla kendi elleriyle bozuıp birşeyi sonra pişman oluyorlar
Eski eşiniz evlendi mi peki daha sonrasında?
Siz evlendiniz mi?
Çocuğuyla görüşmüyor mu
Dilerim gününüz gününüzden harika geçsin evliliğinizde. Yüce Yaradandan hayırla, kolaylıkla, keremiyle, lütfuyla, sağlıkla, mutlulukla diliyorum.Boşandıktan 8 ay sonra evlendim, şu an evliliğimin 6. ayındayım ve eski iğrenç evliliğimin izi bile kalmadı, hatırlayıp geyiğini yaptığım bir macera gibi. Gayet mutluyum. Tabi ki her acı geçiyor.
Allah razı olsun, ne güzel dua etmişsiniz… Çok çok teşekkür ederim, mutluluğa hasret herkesin yüzü gülsün inşallahDilerim gününüz gününüzden harika geçsin evliliğinizde. Yüce Yaradandan hayırla, kolaylıkla, keremiyle, lütfuyla, sağlıkla, mutlulukla diliyorum.
Bende yerimi aldim buraya gündüz olunca yazacagim yorumuHanımlar boşanmanın acısı geçiyor mu nasıl atlattınız ikinci evliliğinizi nasıl güvenip te yaptınız nasıl tanıştınız şimdi mutlu musunuz hayatlarınız nasıl gidiyor
Hanımlar boşanıp o travmayı atlatmış,boşandıktan sonraki tecrübelerinizi ve mutluluğunuzu buraya yazar mısınız?Birçok kadın bu süreçte belki iki üç umut dolu yazı görürüsek hayatta bakış açımız değişir.Bi nevi bizi rahatlatır.Hanımlar boşanmanın acısı geçiyor mu nasıl atlattınız ikinci evliliğinizi nasıl güvenip te yaptınız nasıl tanıştınız şimdi mutlu musunuz hayatlarınız nasıl gidiyor
Nasıl yani ilki nasılsa 2.de mi öyle oluyor demek istediniz anlamadımMutlu olanlar 10 seneyi devirmiş mi onu merak ettim çünkü ben kaderin farklı bir versiyonu ile peşinden geldiğine inanıyorum
Eskilerin "kader değişmez, yastık değişir" dediği olay işte.Nasıl yani ilki nasılsa 2.de mi öyle oluyor demek istediniz anlamadım
Bu tamamen kişinin kendi bakış açısı, zihniyeti ve enerjisini değiştirmemesiyle ilgili. İnsan değişirse kaderi de değişir. Seçtiği adam, olaylara verdiği tepki de değişir. Eski beyinsizce kararlarım ve insanlara had bildirememe zayıflıklarımı terk ettiğimden beri çok şey değişti hayatımda.Mutlu olanlar 10 seneyi devirmiş mi onu merak ettim çünkü ben kaderin farklı bir versiyonu ile peşinden geldiğine inanıyorum
Kesinlikle bundan bahsettimEskilerin "kader değişmez, yastık değişir" dediği olay işte.
Bu da sizin bakış açınız çevrem de gerçekten yok öyle.. Öyle sanan 10 yıl olmadan eskiyi yaşıyor..Bu tamamen kişinin kendi bakış açısı, zihniyeti ve enerjisini değiştirmemesiyle ilgili. İnsan değişirse kaderi de değişir. Seçtiği adam, olaylara verdiği tepki de değişir. Eski beyinsizce kararlarım ve insanlara had bildirememe zayıflıklarımı terk ettiğimden beri çok şey değişti hayatımda.