Aksine erkeğinki daha çok kanıksanmış. Burda kaç kadın çocuğu babaya bıraktı diye linç yedi sayamadım. Adamlar bi gün birinin öbür gün birinin koynunda geziyo onlara laf diyen yok. Kadın bi 5 yıl sonra konu açsa yalnızım diye, o zaman herkes diyecekti çocuğun ağzı ile iş mi yapılır, çocuk her şeyi ister. Bu kız yarın okumaya gidecek, iş bulacak, evlenecek, anasına bişey sormayacak. Az ağzını açsa benim hayatım karışma lafı duyacak konu sahibi.
insanların anne baba olunca bile bireyselleşmeyi bırakmasına eşine ilgi göstermemesine sorumlulukları paylaşmamasına çok karşıyım
çocuk da annenin olduğu kadar babanın da ,o da aynı sorumlulukları almalı,aynı zorluğu çekmeli
anne de çocukları babaya bırakıp gitmeli,hangi ebeveyn çocuk bakmaya maddi manevi bakmaya uygunsa o bakmalı
herkes de bunu anlaşmalı şekilde çocuğun hayrına olacak şekilde yürütmeli
ama kazın ayağı öyle mi
bi bırak da git bakalım ,medeni toplumlar gibi anlaştık yavrum benimle kalacaksın mı derler o çocuğa ananın kaşarlığından tut seni istemedilere kadar gider mi konu
var mı türkiyede insan gibi boşanabilip medeni anlaşabilen,en azından sitede
adamlar ya kadını öldürecek kadar saplantılı ya çocuğu da boşayacak kadar şeref yoksunu
burda kadınlara neden diyoruz -neden eğitim almadan iş bulmadan evlendin,kocana mı güvendin diye-
heh işte türkiye ve benzeri toplumlarda çocuk kadının
kadın bakabilecekse maddi manevi başa çıkabilicekse çocuk yapmalı
bir erkeğin keyfine veya çocuğunu bırak gel ya da çek diyen ailemsilerin tehditlerine kalmamalı