- 9 Ağustos 2021
- 11
- -184
- Konu Sahibi esen_ruzgar
Herkeze merhaba,2.evliliğim 7 senedir sürmektedir,benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var çocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar.7 senedir gelgitler içerisindeyim yaşım 37 eşim benden 3 yaş küçük bazen çocuk olsun çok istiyorum lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz özlük üveylik olurmu ,1.evliliğim çok sorunlu oldugu için ya başıma yine öyle şeyler gelirse (aldatma dayak sorumsuzluk)birtane daha çocuğu babasız büyütme gücünü kendimde görmüyorum 7 senedir eşimden tek şikayetim sinirlenince bağırması küfür etmesi başka bir sorun yaşamadım ama ya yaşarsam korkusu var hep içimde ve çocuk evde olursa bağırmalardan korkar psikolojısı bozulur diye düşünüyorum eşim çok istiyor o hep çocuk nasıbıyle dogar kafasında,kızıma haksızlık yaparmıyım acaba benim evlenmemi anlayışla karsıladı destek oldu ama içinden neler düşünür bilemiyorum kızım ben hep mutlu oluyum ister yeni bi çocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına çok ağır yükmü veririm ben özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum doğum yapıp işten çıkamam bu bizi maddi açıdan çok zora sokar gelgitlerim çok fazla lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız