İkinci eş olanlar var mı aranızda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Her insan farklıdır ama sizden de duymak çok iyi geldi :) Teşekkür ederim :) Haklısınız belki de ikinci kez hata yapmayı göze alacak kadar sevip göze alıyorsunuz bu kararı siz ama ben deli doluyum ilk heyecanı var :) Şöyle de düşünebilirim, sırf evlenmemiş diye başkasıyla mutsuz olmaktansa diğer yarımla birleşirim belki de böyle olması gerekiyormuş benim değerimi anlaması için hatalardan geçmesi...

Evet canım.
Karşındaki insanı en iyi sen bilirsin.
Tabi ki her zaman yanılma payın vardır.Ama sebep yine de boşanmış olması değil.
Umarım iyi olur herşey senin içinde.

ayy ne diyosunnn (kırmızıyla işaretlediklerimmm) bayılıyorum galibaaaa
çocuk yoksa şanslısın çocuk varsa yandığnın günüdür. o kadın hayatınızın ortasına kurulup bi de kendini ana kraliçe ilan eder çocuk doğurdu ya.
ama çocuk yoksa rahatsın arkadaşım. hiç sendrom falan olmasın.
böyle konuşuyorum çünkü bende benden hayli büyük evlenip boşanmış biriyle beraberim artı bir de çocuk

Yok benimkinin bağı olacak bir durumu yok allahtan. sen nasıl katlanıyorsun çocuk sebebiyle yüzyüze kalıyorsunuzdur da siz

Evet canım.
Karşındaki insanı en iyi sen bilirsin.
Tabi ki her zaman yanılma payın vardır.Ama sebep yine de boşanmış olması değil.
Umarım iyi olur herşey senin içinde.

Peki haddimi aşmıyorsam düğünde heyecanlı mıydınız eşiniz kadar :)

Ben hic takinti yapmadim ki...
Hersey olacagina varir tak tak nereye kadar..
Bazen mutluluk sebebimiz bile olur aramizda iyi ki gitmis yoksa biz nasil evlenirdik diye..
Ayrica gecmiste ne yasadiklari beni ilgilendirmez o zaman ben yoktum..
Ben neden düsüneyim kendisi düsünsün böyle bir insanla ayrildigi icin...
Biz evleneli 2.5yil oldu gecen sene fotograflarini gördüm hemde görümcemde...
Yegenlerin cocukluk fotograflari arasinda kalmis...
Yine bir girgir samata gülüstük gectik...
Yemek konusuna gelince adim gibi eminim ki ona tas cikartirim..(Bu konuda kendime cok güvenirim)
Cünkü evlendiginde esimle daha 16 imis...
Ana sözü dinleyip sonra dizini dövenlerden olmus ama ne fayda...(Esimi kendilerine cekmek istemisler esim kabul etmeyince cekmis gitmis bosanma davasi acmis)

annemin anlattığı bi fıkra vardı o geldi aklıma.
nasrettin hoca eşi ölünce tekrar evlenir. ama sürekli eski eşinden bahseder. rahmetli şu yemeği şöyle yapar. rahmetli bu işi böyle yapar vs.
yatağa yatmışlar yine başlamış rahmetli şöyle uyur diye cümlesini bitirmeden kendini yataktan aşşağı atılmış bulur.
karısına noldu diye yerden sorar
karısıda ee hoca efendi bu yatak 2 kişilik rahmetlide gelince 3 oldu sen en iyisi yerde yat der :)

eeee yıllarca birlikte yaşayıp ayrılsaydı sorun olmayacakmıydı.
toplum birlikte yaşayanı yadırgıyor nikah yap diyor..
nikah yapıp ayrılsan boşanmış adamla veye kadınla mı evlenilir deniyor....
her halükarda çokta yaranamazsınız kimseye
arkanıza bakarak yürüyemezsiniz..daima önünüze bakın bence.

Erkegin Dulumu olrumus ya ne sacma birsey ?

Cocugu olsa hadi anlarimda cocuksuz adam dul olsa ne olru ?

10 yas cok degil, dul olmaisni sorun yapacak bir durum´degil, ozaman herkes herkesin eski sevgilisinide sorun etsin ???

Yani sen adam evliyken onunla ılışkı mı yasadın??

bence öyle yanlış yerlere takılmışsın ki, asıl sorunları göremiyorsun
ilk ona yüzük taktı,ilk ona gelinlik giydirdi vs vs
asıl önemlisi ilk onun çocuğuna BABA oldu, ama o kadını kucağında 1 yaşında çocukla bırakabildi
bekaretini bozmuş olmayı yediremedi, çok üzüldü, o kadar üzüldü ki, hiiiç sevmediği halde evlendi,
ama bu fedakar, vefalı, masum adam, keni karısını, kendi bebeği 1 yaşındayken bırakıp gidebildi
neler yaşandı bilemeyiz, her çocuğu olan boşanmasın, neyse derdi çeksin diyecek halimiz tabii ki yok
ama çocuğun küçüklüğü ve en önemlisi senin çocuktan hiç bahsetmemen düşündürdü beni
yemeklerini özler mi, ona sarıldı mı, yani bunları düşünüyorsun ama,
ilerde çocuğunu çok özler de pişman olur da yuvasına dönmek ister mi falan demiyorsun
acaba hiç bahsetmiyor mu çocuğundan, nasıl ona karşı, ilgili mi, görüyor mu, ihtiyaçlarını karşılıyor mu
ve en en önemlisi, sen çocuğuyla tanıştın mı
evlenmeyi düşündüğü kadını çocuğuyla tanıştırıp, kaynaştırmayı denedi mi
son kısımlara cevabın, bence bu ilişkideki kararını belirlesin
diğerleri faso fiso

bence sen beni degi nickli arkadaşla karıştırdın ya da birleştirdin çocuğu olan degi nickli arkadaşın sevdiceği çocuktan bahsetmiyorum çünkü benimkisinin çocuğu yok

10 yas cok degil, dul olmaisni sorun yapacak bir durum´degil, ozaman herkes herkesin eski sevgilisinide sorun etsin ???

Haklısınız eski sevgiliden tek farkı imza kaldı ki artık çoğu kişi beraber evli gibi yaşıyor, yani hiçbir kadının hayatına dokunmadığı erkek bulmak zor kaldı ki evlenmediği kadına aşık olduğunu söyleyip karısına olmadığını söylemesi de manidar... demek ki evlenmemiş olsaydı da o kadına takacaktım içinde mi kaldı vs. diye
Ben biraz rahatladım hatta baya baya rahatladım yazdıklarınızı okuyunca şimdi mutlu hissediyorum aşık hissediyorum allah razı olsun yorum yazanlardan ya yalnız değilmişim

benimde erkek arkadaşım evlenip boşanmış..2 yıl evli kalmış,biz tanıştığımızda ikimizde asla evlenmeyi düşünmüyorduk..neden ayrıldınız diye sordugumda da oda bende suçluyuz yürütemedik dedi.bende saygı duydum..annem karşı çıkmıyor ilişkimize bide ablam biliyor zaten babam yok.bence dul oldugu için önyargılı yaklaşılması acımasızca..herkes hata yapabilir,bizde dul kalabiliriz..ancak tabii başka hataları varsa , eğitim farkı varsa falan bunlar sorun olabilir.ben evlenip boşanmasını hiç sorun etmedım açıkçası..buarada bizde 2 yıldır birlikteyiz

Ayni senin gibi dusundum desem...
Sanırım erkekler bunu yapıyor. Keske konu sahibi arkadas sevdiği adamin ilk esini dinleyebilse.

Ama yine de hayırlısı olsun diyorum ben. Umarim mutlu olursunuz. Aile konusunu bence o kadar buyutme. Onlar once karsi cikar ama sonra bi bakmissin ailenin en sevilen damadi olmus:)

cnm bunlar bence problem bile olmamalı senın ıcın, farzetki bir sevgılısı oldu ayrıldı, ki sevgilin net bir biçimde anlatmıs basından gecenleri.. herkesin basına gelebilir.. sen sormussun ıkıncı es sendromu falan ama adam ztn bır evlılık yasamamıskı sartlar olaylar belkı kadın onu zorlamıs bu evlılıge.. cok asık oldugu bır kadın yada ne bıleyım hala eskı es rahatsız eder ozmn durum degısır tabi.. bence sıkıca sarıl mustakbel kocana ona askını hıssettır..

hem atalarımızın bır sozu var : '' seytan bile adamın ıkıncı karısı olsam dermiş''

yani heryonden sanslısın mutluluguna bak tatlım gerısı bos sımdıden cok mutluluklar dılerım sana guzelim

Evet canim erkegin zari olmadigi icin ona dul denmez, evlenmis bosanmislara degil ancak zari olmayan kadinlara dul denir Bu zihniyetteki insanlar mumkunse sadece kendi aralarinda cogalsinlar, temennim cogalmamalari da...

Senin sorununa gelince arkadasim ilk esi nasil unutursun bilemem, ama senin yerinde olsam evlenmem. 10 yas buyuk, evlenip ayrilmasini gectim eski karisiyla sadece acidigi!! icin evlenmis, neymis cunku bekaretini almismis. Su an tabi ki sana cici, cunku senin bekaretini almadi, sana aciyamiyor Dikkat et ilk geceden sonra sana da acimaya baslamasin. 10 yas buyuk biriyle zaten evlenmezdim.

Ha illa evlenicem diyorsan da hayirli olsun

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…