- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Bence sen git bu gece çocuk yap bu adamdan ve gör sevdiğin adamı,sana müstahak diyecek başka birşey yok.kızlar size özet geçtim bu adam ne babalığı yaşayabilmiş ne evliliği 6 senede 1 sene bir arada kalmışlar. 6 tane ev değiştirmişler. çocuğu alıp gitmiş anasına kadın. büyüdüğünü görmemiş bile. ama tabi böyle kötü bir örnek varken çocuk istememeliyim ama en azından sevdiğim adamdan yaptım derim. ilerde ayrılsak da ondan bir parça kalır bana ona tutunurum
kızlar size özet geçtim bu adam ne babalığı yaşayabilmiş ne evliliği 6 senede 1 sene bir arada kalmışlar. 6 tane ev değiştirmişler. çocuğu alıp gitmiş anasına kadın. büyüdüğünü görmemiş bile. ama tabi böyle kötü bir örnek varken çocuk istememeliyim ama en azından sevdiğim adamdan yaptım derim. ilerde ayrılsak da ondan bir parça kalır bana ona tutunurum
Bence sen git bu gece çocuk yap bu adamdan ve gör sevdiğin adamı,sana müstahak diyecek başka birşey yok.
Valla elim ayağım titredi,aileni düşünemiyorum bile.
Allah sana akıl, fikir versin. Pess. Yap o çocuğu, mükemmel ilişkinden(!) geriye kalan parçanıda rezil et oldumu canım. Çok kızdım sana ya vallahi mantığın nasıl çalışıyor anlamaya çalışıyorum idrak edemiyorum, çokta küçüksün ağırda konuşmak istemiyorum.kızlar size özet geçtim bu adam ne babalığı yaşayabilmiş ne evliliği 6 senede 1 sene bir arada kalmışlar. 6 tane ev değiştirmişler. çocuğu alıp gitmiş anasına kadın. büyüdüğünü görmemiş bile. ama tabi böyle kötü bir örnek varken çocuk istememeliyim ama en azından sevdiğim adamdan yaptım derim. ilerde ayrılsak da ondan bir parça kalır bana ona tutunurum
Napiyim ayriliyim mi ya. seviyorum diyorum evet bunca şeye rağmen seviyorum. ben ailemi bırakıp gelmişim 6 ay sonra geri mi gideyim. rahat edemem ki. hem alıştım onunla uyumaya. düğün yapmayı düşünüyorduk eylül sonu ama şimdi ailem hepten bağları kopardı onlar gelmeyince hiçbir akrabam da gelmez
ömür boyu gelinlik de giyemem. offfffff
Tek derdin gelinlik olsun.Napiyim ayriliyim mi ya. seviyorum diyorum evet bunca şeye rağmen seviyorum. ben ailemi bırakıp gelmişim 6 ay sonra geri mi gideyim. rahat edemem ki. hem alıştım onunla uyumaya. düğün yapmayı düşünüyorduk eylül sonu ama şimdi ailem hepten bağları kopardı onlar gelmeyince hiçbir akrabam da gelmez
Napiyim ayriliyim mi ya. seviyorum diyorum evet bunca şeye rağmen seviyorum. ben ailemi bırakıp gelmişim 6 ay sonra geri mi gideyim. rahat edemem ki. hem alıştım onunla uyumaya. düğün yapmayı düşünüyorduk eylül sonu ama şimdi ailem hepten bağları kopardı onlar gelmeyince hiçbir akrabam da gelmez
Annemden ve arkadaşlarından biliyorum hemşireler doğru eş seçimi yapamıyor. Bak bu kadar yorum aldın herkes aksini söylerken sen eşini savundun bu demek ki gerçekleri görmen için henüz rken. İnşallah biz yanılırız sen mutlu olursunNapiyim ayriliyim mi ya. seviyorum diyorum evet bunca şeye rağmen seviyorum. ben ailemi bırakıp gelmişim 6 ay sonra geri mi gideyim. rahat edemem ki. hem alıştım onunla uyumaya. düğün yapmayı düşünüyorduk eylül sonu ama şimdi ailem hepten bağları kopardı onlar gelmeyince hiçbir akrabam da gelmez
sebep ?!Ay şiştim. Adama kızıyorumda sen benim elimin altında olsan bende aldatırım allah için.
Ya sen bosan diyenlere bakma, burda sana bosan diyenler kendileri bosanamiyolar ayrilcam deyip adamlara geri donuyolar ya da bekarlar, sen her yorumu ciddiye alma.Napiyim ayriliyim mi ya. seviyorum diyorum evet bunca şeye rağmen seviyorum. ben ailemi bırakıp gelmişim 6 ay sonra geri mi gideyim. rahat edemem ki. hem alıştım onunla uyumaya. düğün yapmayı düşünüyorduk eylül sonu ama şimdi ailem hepten bağları kopardı onlar gelmeyince hiçbir akrabam da gelmez
Hııı sen uyumaya mı alıştın kız kıyamam sende haklısın tabi, arada sevişeceğim, yanına yatıp uyucağım biri olsun adam olmasada olur. HasbinallaaaahNapiyim ayriliyim mi ya. seviyorum diyorum evet bunca şeye rağmen seviyorum. ben ailemi bırakıp gelmişim 6 ay sonra geri mi gideyim. rahat edemem ki. hem alıştım onunla uyumaya. düğün yapmayı düşünüyorduk eylül sonu ama şimdi ailem hepten bağları kopardı onlar gelmeyince hiçbir akrabam da gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?