IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

Bence sen git bu gece çocuk yap bu adamdan ve gör sevdiğin adamı,sana müstahak diyecek başka birşey yok.
Valla elim ayağım titredi,aileni düşünemiyorum bile.

Arkadasim bu adam sana kurtaj yaptir dediyse niyeti kotudur. Sakin cocuk yapma. Bekle. Ise girsin calissin eski esle gorusmedigini sana ispatlasin. Madem hemsiresin ise gir calis, ama kocana para verme, kendin para biriktir. Bu soylediklerimi yabana atma hepsi senin faydana harfiyen uy

Cok ciddi soruyorum suan bu konu baskasinin olsa ona ne akil verirdin?

Eski eşi çocuğu alıp gittiyse niye görmüyor büyüdüğünü? Velayeti annede olduğundada haftasonları veya tatiller babanındır ekstrem bir durum yoksa.
Ben de babamla ayrı şehirlerde büyüdüm 6 yaşımdan sonra ama hiç de kopmadık birbirimizden. Yeri gelir günü birliğine benim olduğum şehre gelirdi sırf beni görmek için. Üstelik siz dediniz 6 ay boyunca aramadı çocuğunu diye. Nasıl bir engeli varmış eşinizin babalık yapmamak için?

Napiyim ayriliyim mi ya. seviyorum diyorum evet bunca şeye rağmen seviyorum. ben ailemi bırakıp gelmişim 6 ay sonra geri mi gideyim. rahat edemem ki. hem alıştım onunla uyumaya. düğün yapmayı düşünüyorduk eylül sonu ama şimdi ailem hepten bağları kopardı onlar gelmeyince hiçbir akrabam da gelmez
ömür boyu gelinlik de giyemem. offfffff

Allah sana akıl, fikir versin. Pess. Yap o çocuğu, mükemmel ilişkinden(!) geriye kalan parçanıda rezil et oldumu canım. Çok kızdım sana ya vallahi mantığın nasıl çalışıyor anlamaya çalışıyorum idrak edemiyorum, çokta küçüksün ağırda konuşmak istemiyorum.

[QUOTskara, post: 36615004, member: 618228"]Cok ciddi soruyorum suan bu konu baskasinin olsa ona ne akil verirdin?[/QUOTE]
ben ayrıl hayatına bak derdim.

Yahu 21 yaşında ne işiniz var böyle bir adamla hiç anlamıyorum bu kızları bakalım aşkınız ne kadar sürecek kolay gelsin

hahah ay sinirden gülüyorum
sen o adamı sevmiyorsun
sen evlilik fikrini seviyorsun
beyaz gelinliği
bebek yapmayı seviyorsun

kısacası sen bağlanıcak birini aramışsın onu bulmuşsun
onun yerinde başkası olsa yine böyle yapışırdın
ama kötü yere yapışmışsın onu söyliyim

Tek derdin gelinlik olsun.

Ee bizden ne istiyorsunuz o zaman?

Ay şiştim. Adama kızıyorumda sen benim elimin altında olsan bende aldatırım allah için.

Annemden ve arkadaşlarından biliyorum hemşireler doğru eş seçimi yapamıyor. Bak bu kadar yorum aldın herkes aksini söylerken sen eşini savundun bu demek ki gerçekleri görmen için henüz rken. İnşallah biz yanılırız sen mutlu olursun

Cocugunu görmemesi için bir sebep yoktu. maddiyat vardı evet ama ben sürekli en azından ara sesini duyur dedim. aramadı moralim bozulmasın diye aramamış almamış çocuğu. ben getir onu istersen ben annemlere giderim demiştim. ama yapmadı açıkçası kadının da eşimin de derdinin çocuk olduğunu düşünmüyorum

Ya sen bosan diyenlere bakma, burda sana bosan diyenler kendileri bosanamiyolar ayrilcam deyip adamlara geri donuyolar ya da bekarlar, sen her yorumu ciddiye alma.

Senin yapacagin, bir simdilik bebek dusunme, iki kocan mutlaka ise girsin, uc sen de calis ama eve verme parani. Eski esle gorusmedigine emin oluncaya kadar bu dediklerimi yap bir sure

Hııı sen uyumaya mı alıştın kız kıyamam sende haklısın tabi, arada sevişeceğim, yanına yatıp uyucağım biri olsun adam olmasada olur. Hasbinallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…