IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

E öbürünü niye aldırdınız o zaman?

Ya ben senin yorumlarına ölüyorum nerden buluyosun o cümleleri kardeşim

baya baya akıl verdin yani..kız çocuğu kocasından anı kalsın diye yapcakmış...okumadın mı...

kızlar biraz abartmışsınız yorumlarda aşırıya kaçmışsınız dalgaya vurmuşsunuz. bukadarını hakettıgını düşünmüyorum..evlenmiş sonucta mücadele etmek ıstıyor bırsure ne bileyim cok vurmuşsunuz vallahi ya

Gülme sesimden benimki uyuyamıyor. Birazdan bizim evliliği tartışcaz sanırım :)

Olsun sende boşarsın nolmuş yani. kadınlar kulübünün adı dullar kulübü olur. Allah korusun canım.

demaaa ...şimdi ben o bana kı...nı dönüp uyumasına alıştım boşarsam bana kim bi tarafını dönüp yatacak..sırf hatıra olsun diye çocukta yapmadım daha..

ya siz iyi misiniz?
gidin ananızın yanına ya allah allah denyonun birinden kurtulup geri gel beni bi daha aldat demisssiniz resmen
pes yani.
akıl verin diyorsunuz ya boşanmalısın desek boşanacak mısın..

demaaa ...şimdi ben o bana kı...nı dönüp uyumasına alıştım boşarsam bana kim bi tarafını dönüp yatacak..sırf hatıra olsun diye çocukta yapmadım daha..
bizde de ben sırtımı dönüyorum hep. en son geçenlerde göğsüne yatırdı sarmaladı. 5 dk sonra ay ben böyle yatamıyorum, arkamı dönsem kırılmazsın di mi dedim, ya hep erkekler arkasını döner bizde sen dönüyorsun kıçını, tamam git bi daha da sana sarılmicam dedi bir de öperek uyandırıyor dengesiz , sakalların batıyor diyorum anlamıyor çok dertliyimmmmmmmmm ( çokfenayım!)

ay ne kadar seviyenizi düşürdünüz cevap yazmayayım diyorum ama gerçekten suyunu çıkardınız. girin kocanızın koynuna uyuyun ya hasta mısınız nesiniz of

ay ne kadar seviyenizi düşürdünüz cevap yazmayayım diyorum ama gerçekten suyunu çıkardınız. girin kocanızın koynuna uyuyun ya hasta mısınız nesiniz of

bak sen kocanın sana değer vermediğinin farkında mısın
içime dert oldu geri geldim
hadi sakince konuşalım kimse dalga geçmesin
ama sen de objektif ol lütfen
kendi suçunu ve eşinin suçunu kabullen

justholdmetight .!.:
bak sen kocanın sana değer vermediğinin farkında mısın
içime dert oldu geri geldim
hadi sakince konuşalım kimse dalga geçmesin
ama sen de objektif ol lütfen
kendi suçunu ve eşinin suçunu kabullen
ben meleğim mi dedim? Allah aşkınıza siz buraya milletle kafa bulup kendinize gülmek için saçma sebepler bulmaya gelmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…