- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
-
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
Benim evinde 9 takım kahve fincanı vardı, hangi ara almışım ne akla hizmet, tamam kahve seviyorum da ne yapacaktım toplamda 54 tane fincanıDüğün dernek zamanları yaptığım her şey hata gibi görünüyor gözüme. Bir perdeler almışım sanki saray pencerelerine takılacak mübarekler. Kestim biçtim üç eve perde çıktı
O yüzden yeni evleneceklere diyorum eşya almaya yalnız gidin ve hiç bir şeyi abartmayın bişeyler de eksik kalsın.
Evin konumuna bağlı. Benim bir cephede tül idare ediyor ama diğer cephede stor kullanıyoruz mecburen.Perde almasam mı acaba diye düşünüyorum ben =) tüllerden görünür mü ki bilemedim. Ne kadar az sey alsam o kadar iyi olucakmıs gibi hissediyorum.
Benim evinde 9 takım kahve fincanı vardı, hangi ara almışım ne akla hizmet, tamam kahve seviyorum da ne yapacaktım toplamda 54 tane fincanıaklima bir sürüyor şey geldi yine gereksiz olan.
Abartmamak kısmınında çok haklısınız, herşeyi almak zorunda değilsiniz düğünden sonrada alabilirsiniz bazı şeyleri ihtiyaç duydukça diyorum bende ama evlenirken başka bir kafada oluyor insan.
Benim aile evimde de öle. Bakalım tül perde fiyatları ucmus zaten =)Evin konumuna bağlı. Benim bir cephede tül idare ediyor ama diğer cephede stor kullanıyoruz mecburen.
Benim aile evimde de öle. Bakalım tül perde fiyatları ucmus zaten =)
Bu fikir güzelmiş.Hem insan sıkılırsa da verdiği paraya acımaz. Tşk ederim =)Salona yaptır sadece tül perde. Gerisini yapı marketlerden zevkine göre halledersin. Benim odaların hepsinde renkli jaluziler var mesela. 50 liraya falan alıyorum. 3-4 sene ömrü var.
Al benden de o kadar. Ne dugun yaptim ne nişanAçıkçası bana düğün bile saçma geldiği için annenin fikrine asla hak vermem :)
4 saat giyeceğim elbise için 8bin veremem değil vermem.
Gereksiz şeyler,o parayla dünyayı gezmeyi amaçlıyorum. 100 binle en azından 5-6 ülke gezerim. Hayalini kurduğum amerikayı falan görürüm.Al benden de o kadar. Ne dugun yaptim ne nişanbide bunlara mi kafa yoracam ya
Aynen. En azından hatıra kalacak bir sürü anın olacak :) Amerika benden 2 saat uzak arabayla hala gidemedim orası da ayri konu.Gereksiz şeyler,o parayla dünyayı gezmeyi amaçlıyorum. 100 binle en azından 5-6 ülke gezerim. Hayalini kurduğum amerikayı falan görürüm.
Yahu anne sen önce şu benim hakkım olan paraları ne yaptın diye bak gönlümce harcama yapamıyorum desenizHakkı yok ama cok kavga ediyor artık sinirlerim bozuldu. Insallah bulabilirim zaman daralıyor
Merhaba
Gelinliğimi ikinci el almak istiyorum. Çalışmıyorum ve nişanlımı da zora sokmamak istiyorum. Ayrıca gelinlik fiyatları çok yüksek. Bir defa giyeceğim bir elbiseye 6, 8 bin vermek istemiyorum. Bundan dolayı annem sürekli söyleniyor. Bir kez olacak alsın neden almayacakmış senin insanlardan neyin eksik diyip duruyor. Anneme hak veren var mı aranızda? Yazık değil mi o kadar ay çalışsın ben de bir gelinliğe yatırayım adamın emeğini.
Siz ne düşünüyorsunuz? Siz olsanız annenizi nasıl ikna ederdiniz?