İkinci El Gelinlik Kavgası

Benim evinde 9 takım kahve fincanı vardı, hangi ara almışım ne akla hizmet, tamam kahve seviyorum da ne yapacaktım toplamda 54 tane fincanı aklima bir sürüyor şey geldi yine gereksiz olan.

Abartmamak kısmınında çok haklısınız, herşeyi almak zorunda değilsiniz düğünden sonrada alabilirsiniz bazı şeyleri ihtiyaç duydukça diyorum bende ama evlenirken başka bir kafada oluyor insan.

Evlilik kafası çok başka bişey ya. Sanki düğünden önce içine komşu hatice teyze kaçıyor insanın. Düğünden sonra pıt diye çıkıyor gereksiz ve zevksiz bir sürü şeyle başbaşa kalıyor insan.

2 farklı memlekette düğün yaptık, 2 kere giydim. 38 beden. Taşınırken tarlatanını unuttum. İstersen gönderebilirim. İade etmene de gerek yok. Bu arada mutluluklar dilerim. Gereksiz harcama bence de. Cvbından sonra resimleri kaldırcam

İsteğiniz son derece mantıklı. 3 saat giyilecek, rahat bile olmayan bir elbiseye binlerce lira bayılmanın bir mantığı yok bana göre. Ha tabii çok büyük paralar kazanmıyorsan. Milletten ne eksiğin var diye kavga çıkaran anneniz, çok istiyorsa size kendisi alsın pahalı gelinlik.

İleride eş olacağın insanı sıkıntıya sokmanın bir alemi yok. Unutmayın, kocanız borç içinde yüzerken, sıkıntıyla yaşarken siz borçsuz ve mutlu yaşamayacaksınız. Birlikte çekeceksiniz bunun derdini. Ona göre kararlarınızı verin. Nice kadın maddi gücüne bakmayıp, evlenirken "istiyorum da istiyorum" diye tutturduktan sonra kavga dövüş huzursuz evlilikler yaşıyor. Burada hergün okuyoruz.

Ne ara o kadar artmış ya gelinlik fiyatları ben alırken 1750 liraydı ikinci el olduğunu söylemeyin zaten kuru temizleme onu sıfır gibi yapıyor ki bu bir defa giyilmiş bir elbise
Ya da kiralayın
Ben diktirdim evde duruyor şimdi öylece ama pişman değilim

Yani özel dikim olur, parasına kıyılır
Sonrasında 2n civarı kiraya verilir, 3 5 defa.

Ama yine aynı gelinlikli tek gelin olunmuyor.

Ben de kiralardım gelinlik giyecek olsam

Evlenecek yaşa gelmişsin ama annene söz geçirmeyi bilmiyorsun hala. Annende olsa lütfen hayatına çok müdahele etmesine izin verme. Evlenince o adamla sen yaşayacaksın borcu olursa senin canın sıkılacak annenin değil. Annen çok istiyorsa o sana alsın.

6 8 bin zaten gelinliğe verilmez ama alternatifler var diktirmek reyon ürünleri gibi. Bunları da değerlendirebilirsiniz ki siz hele bi gelinlikçilere gidin nişanlınızla içinize ne siniyorsa onu yapın

zaten annlerin bu düşünce tarzı değilmi, gençleri evlenirken birbirine düşüren....benden 15 gün önce evlenen, eşimin amca kızının gelinliğini alıp giymiştim, eşimde bana gelinliğe vereceği para yerine 1 bilezik daha fazladan takmıştı....zaten bütün gelinlikler birbirine benzemiyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…