İkinci El Gelinlik Kavgası

Cok teşekkür ederim karadeniz bolgesindeyim. Dusunmeniz yeter cok mutlu oldum ama cok pahali bir gelinlik başına bir sey falan gelirse cok üzülürüm. :) tekrar tesekkur ediyorum
Yırtılıp yakılmadığı sürece bi iş gelmez gerisi hallolur bir şekilde :)
Sen düşün istersen fotoğrafını atarım sorun değil benim için.

Gelinlik fiyatları gerçekten çok fazla, ben de birkaç saatlik kıyafete binlerce lira vermeyi gereksiz buluyorum. Annenizi ikna etmek zorunda değilsiniz, kendi düşüncesi.

Kat kat kabarık olmasına gerek yok ki :) benim gelinliğim düzdü, ah ne severek giymiştim, ama artık içine sığmıyorum

Yok benimki de pek kabarık sayılmazdı genel gelinlik algısına değindim sadece.

Bi ben severek giymedim o mereti heralde. Şimdiki aklım olsa düz beyaz afrodit stili tek omuz bir elbise giyerdim hafif hafif. Eşimi de damatlığın içine sokmaz keten bir pantolon gömlek giydirirdim. Yazın sıcağında ölecektik ikimiz de.

Kiralama satın alma arasında çok fark olmadığından biz satın aldık, kafama göre bir sey bulamadım ikinci el olarak. Bulsan da emin olamıyorsun malum sitelerden alırsan ikinci el olarak mecbur kargoyla geliyor. O da giydim beğenmedim kenara atim baska bakim olmuyor maalesef... Valla bence çok iyi düsünmüssün. Simdi o malum sitelere haber saldım, elimde patladı resmen gelinlik yatağın altında durup duruyor bir de boşuna fazla yer kaplıyor :)

Annen dedi diye değil ama bende yaşadığım tecrübelerden dolayı onunla aynı fikirdeyim.
Kocanda olsa lütfen bukadar ince düşünme.
Evet haklısın bikere giyilcek ve bikaç saat.
Ama kendini değerli hissettir ve aldır maddi gücü varsa.baştan verici olursan o hep öyle gider.ilerde en ufak bi istediğinde hart hurt eder erkekler.( ya bu kadın gelinliği bile 2.el aldı beni düşündü demezler yani)
Biraz politik olmak lazım evlilikte bile olsa

Yazdıklarınızı hayal edince çok güzel canlandı gözümde :) ama malesef evlenirken çocuğumuz düşüyoruz standart olanın peşine, benim de eşyalarla ilgili çok şey vardır şimdiki aklım olsaydı şunu almazdım diye dediğim, o kadar çok şey çıkardım ki evden 8 senede bir tek gelinlikde kayinvalidemin gelinliğini çok beğendim giydim onu, diğerleri hep standart olanları alıp geri dağıtmak oldu benim için.

Düğün dernek zamanları yaptığım her şey hata gibi görünüyor gözüme. Bir perdeler almışım sanki saray pencerelerine takılacak mübarekler. Kestim biçtim üç eve perde çıktı

O yüzden yeni evleneceklere diyorum eşya almaya yalnız gidin ve hiç bir şeyi abartmayın bişeyler de eksik kalsın.

Perde almasam mı acaba diye düşünüyorum ben =) tüllerden görünür mü ki bilemedim. Ne kadar az sey alsam o kadar iyi olucakmıs gibi hissediyorum.

Ne kadar ince ve güzel düşünmüşsünüz.Annenizin bu konuda bir söz hakkı oldugunu dusunmuyorum.Siz nişanlınızla bakın ve alın bence,annenize sonra söylersiniz zaten temiz yeni gelinligi görünce sorun etmez

satın almak zorunda değilsiniz kiralayın.hem ay gitmiş ikinci el almış giymiş diyemez hem de 3 saat sonra sonsuza kadar dolapta çürüyecek elbiseye o kadar para vermemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…