- 1 Ocak 2019
- 131
- 56
- 32
-
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
Bağcılara git canım benim gelinlikçime sana indirim de yaptırırım
Yırtılıp yakılmadığı sürece bi iş gelmez gerisi hallolur bir şekilde :)Cok teşekkür ederim karadeniz bolgesindeyim. Dusunmeniz yeter cok mutlu oldum ama cok pahali bir gelinlik başına bir sey falan gelirse cok üzülürüm. :) tekrar tesekkur ediyorum
https://instagram.com/gulcan_idil?utm_source=ig_profile_share&igshid=1i0ush25we2qc Instagram hesabı.. Sana özelden de yazdım ordan bana geri dönüş yaparsan seninle iletişime geçelim ben gülcan ablayla konuşayım özel istediğin her gelinliği dikiyorCok tesekkur ederim hangi gelinlikci
Kat kat kabarık olmasına gerek yok ki :) benim gelinliğim düzdü, ah ne severek giymiştim, ama artık içine sığmıyorum
Öncezayıflayıp sonra ben mi talip olsam acaba =) =) böle seylere ne kadar az para veriliyor ben o kadar mutlu oluyorum =)Yırtılıp yakılmadığı sürece bi iş gelmez gerisi hallolur bir şekilde :)
Sen düşün istersen fotoğrafını atarım sorun değil benim için.
Yırtılıp yakılmadığı sürece bi iş gelmez gerisi hallolur bir şekilde :)
Sen düşün istersen fotoğrafını atarım sorun değil benim için.
Ben 38 bedenim. Çok zayıfsanız olmaz gibi geliyor bana ama hafif 38e kayacak gibiyseniz olurYaa cok tesekkur ederim cok dusuncelisiniz :) 36 bedene olur mu gelinliğiniz?
Yazdıklarınızı hayal edince çok güzel canlandı gözümde :) ama malesef evlenirken çocuğumuz düşüyoruz standart olanın peşine, benim de eşyalarla ilgili çok şey vardır şimdiki aklım olsaydı şunu almazdım diye dediğim, o kadar çok şey çıkardım ki evden 8 senedeYok benimki de pek kabarık sayılmazdı genel gelinlik algısına değindim sadece.
Bi ben severek giymedim o mereti heralde. Şimdiki aklım olsa düz beyaz afrodit stili tek omuz bir elbise giyerdim hafif hafif. Eşimi de damatlığın içine sokmaz keten bir pantolon gömlek giydirirdim. Yazın sıcağında ölecektik ikimiz de.
Ben 38 bedenim. Çok zayıfsanız olmaz gibi geliyor bana ama hafif 38e kayacak gibiyseniz olur
Tam uyucaktım, gözümü kapattım aklıma geldi. Beden değil de boy önemli. Boyun kaç?Yaa cok tesekkur ederim cok dusuncelisiniz :) 36 bedene olur mu gelinliğiniz?
Tam uyucaktım, gözümü kapattım aklıma geldi. Beden değil de boy önemli. Boyun kaç?
Tüh yaaa.. Ben 168im topukluyla falan 175i geçtim ben. Yerlerde sürünür etekleri o zaman158 cm
Tüh yaaa.. Ben 168im topukluyla falan 175i geçtim ben. Yerlerde sürünür etekleri o zaman
Üzüldüm valla
Yazdıklarınızı hayal edince çok güzel canlandı gözümde :) ama malesef evlenirken çocuğumuz düşüyoruz standart olanın peşine, benim de eşyalarla ilgili çok şey vardır şimdiki aklım olsaydı şunu almazdım diye dediğim, o kadar çok şey çıkardım ki evden 8 senedebir tek gelinlikde kayinvalidemin gelinliğini çok beğendim giydim onu, diğerleri hep standart olanları alıp geri dağıtmak oldu benim için.
Perde almasam mı acaba diye düşünüyorum ben =) tüllerden görünür mü ki bilemedim. Ne kadar az sey alsam o kadar iyi olucakmıs gibi hissediyorum.Düğün dernek zamanları yaptığım her şey hata gibi görünüyor gözüme. Bir perdeler almışım sanki saray pencerelerine takılacak mübarekler. Kestim biçtim üç eve perde çıktı
O yüzden yeni evleneceklere diyorum eşya almaya yalnız gidin ve hiç bir şeyi abartmayın bişeyler de eksik kalsın.