- Konu Sahibi Pati12sever
Gelinlik zaten pahalı bişey bence iyi olur parasının hakkını çıkarır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde benzer (korona donemi degil) durumdu. Ben gelinlik giymek istiyorum benim ailem ve akrabalarım gelinlikle görsün istiyorum dedim. Ve kınada gelinlik giydim paşalar gibi. Kendi tarafimda sadece kina olacakti. Bizde kinalar kiz arasında degil kalabalık olur o nedenle hic fikirlerini dusunmedim bile giydim gitti. Simdi olsa yine giyerim cunku yapmaz isem hep içimde kalacakti. Simdi cok.memnunumArkadaşlar babamın işi gereği memleketimizden farklı bir şehirdeyiz uzun yıllardır. Çoğu akrabamız da memelekette değil. Yaza düğünüm var inşallah. Kına şuan yaşadığım şehirde olacak ama düğün nişanlımın memleketinde 4 saat uzaklıkta bir şehirde olacak. Ben kına gecemde gelinlik giymek istiyorum çünkü malum korona var yaza ne olacağı belli değil herkes düğüne katılamayabilir. Hem de yaşadığım şehirdeki herks düğüne gelemez. Yaşadığım şehirdekilerin de beni gelinlikle görebilmesini istiyorum. Tesettürlüyüm o yüzden aynı gece de hem bindallı hem gelinlik giymek benim için zor olur. Benim ailem karışmak isteklerime fakat nişanlımın ailesine kına gecesi gelinlik giymek istediğimi söylediğim zaman çok tuhaf akrşıladılar. Kimse "sen nasıl istersen" demedi. "olur mu ki öyle" "bindallı istemezsen abiye alalım" "ikisini de giy". Kendimi kötü hissediyorum. Sizce olmaz mı. Kına yakılırken başıma kırmızı duvak takılıyor zaten. Fikriniz nedir ? Kına gecesinde gelinlik giyen oldu mu? Bu arada kınadan sonraki gün gelin alma ve fotoğraf çekimi. Ertesi günde düğün olacak yan, 3 gün giymiş olacağım gelinliği.
İlk gün çok kirleneceğini düşünmüyorum aslında. Benim için önemli olan fotoğraf çekimi zaten o gün iyi olsun da düğünde nasıl olduğunun çok önemi yok
bence olabilir neden olmasın ki kına anında böyle ceket şeklinde bindallı giyebilirsin şipşak kırmızı bişeyArkadaşlar babamın işi gereği memleketimizden farklı bir şehirdeyiz uzun yıllardır. Çoğu akrabamız da memelekette değil. Yaza düğünüm var inşallah. Kına şuan yaşadığım şehirde olacak ama düğün nişanlımın memleketinde 4 saat uzaklıkta bir şehirde olacak. Ben kına gecemde gelinlik giymek istiyorum çünkü malum korona var yaza ne olacağı belli değil herkes düğüne katılamayabilir. Hem de yaşadığım şehirdeki herks düğüne gelemez. Yaşadığım şehirdekilerin de beni gelinlikle görebilmesini istiyorum. Tesettürlüyüm o yüzden aynı gece de hem bindallı hem gelinlik giymek benim için zor olur. Benim ailem karışmak isteklerime fakat nişanlımın ailesine kına gecesi gelinlik giymek istediğimi söylediğim zaman çok tuhaf akrşıladılar. Kimse "sen nasıl istersen" demedi. "olur mu ki öyle" "bindallı istemezsen abiye alalım" "ikisini de giy". Kendimi kötü hissediyorum. Sizce olmaz mı. Kına yakılırken başıma kırmızı duvak takılıyor zaten. Fikriniz nedir ? Kına gecesinde gelinlik giyen oldu mu? Bu arada kınadan sonraki gün gelin alma ve fotoğraf çekimi. Ertesi günde düğün olacak yan, 3 gün giymiş olacağım gelinliği.
Gayet de olur. Orada da gelinlikli olmak istemen tamamen sana kalmış birsey.Arkadaşlar babamın işi gereği memleketimizden farklı bir şehirdeyiz uzun yıllardır. Çoğu akrabamız da memelekette değil. Yaza düğünüm var inşallah. Kına şuan yaşadığım şehirde olacak ama düğün nişanlımın memleketinde 4 saat uzaklıkta bir şehirde olacak. Ben kına gecemde gelinlik giymek istiyorum çünkü malum korona var yaza ne olacağı belli değil herkes düğüne katılamayabilir. Hem de yaşadığım şehirdeki herks düğüne gelemez. Yaşadığım şehirdekilerin de beni gelinlikle görebilmesini istiyorum. Tesettürlüyüm o yüzden aynı gece de hem bindallı hem gelinlik giymek benim için zor olur. Benim ailem karışmak isteklerime fakat nişanlımın ailesine kına gecesi gelinlik giymek istediğimi söylediğim zaman çok tuhaf akrşıladılar. Kimse "sen nasıl istersen" demedi. "olur mu ki öyle" "bindallı istemezsen abiye alalım" "ikisini de giy". Kendimi kötü hissediyorum. Sizce olmaz mı. Kına yakılırken başıma kırmızı duvak takılıyor zaten. Fikriniz nedir ? Kına gecesinde gelinlik giyen oldu mu? Bu arada kınadan sonraki gün gelin alma ve fotoğraf çekimi. Ertesi günde düğün olacak yan, 3 gün giymiş olacağım gelinliği.
Ben bindallı falan giymedim.Arkadaşlar babamın işi gereği memleketimizden farklı bir şehirdeyiz uzun yıllardır. Çoğu akrabamız da memelekette değil. Yaza düğünüm var inşallah. Kına şuan yaşadığım şehirde olacak ama düğün nişanlımın memleketinde 4 saat uzaklıkta bir şehirde olacak. Ben kına gecemde gelinlik giymek istiyorum çünkü malum korona var yaza ne olacağı belli değil herkes düğüne katılamayabilir. Hem de yaşadığım şehirdeki herks düğüne gelemez. Yaşadığım şehirdekilerin de beni gelinlikle görebilmesini istiyorum. Tesettürlüyüm o yüzden aynı gece de hem bindallı hem gelinlik giymek benim için zor olur. Benim ailem karışmak isteklerime fakat nişanlımın ailesine kına gecesi gelinlik giymek istediğimi söylediğim zaman çok tuhaf akrşıladılar. Kimse "sen nasıl istersen" demedi. "olur mu ki öyle" "bindallı istemezsen abiye alalım" "ikisini de giy". Kendimi kötü hissediyorum. Sizce olmaz mı. Kına yakılırken başıma kırmızı duvak takılıyor zaten. Fikriniz nedir ? Kına gecesinde gelinlik giyen oldu mu? Bu arada kınadan sonraki gün gelin alma ve fotoğraf çekimi. Ertesi günde düğün olacak yan, 3 gün giymiş olacağım gelinliği.
Ben öyle yaptım önce gelinlikle çıktım kına yakılırken bindallımı giydim öyle çıktım başka memlekete gelin geldim genelde uzağa gidenler öyle yapıyor bizim orada Marmara bölgesindeArkadaşlar babamın işi gereği memleketimizden farklı bir şehirdeyiz uzun yıllardır. Çoğu akrabamız da memelekette değil. Yaza düğünüm var inşallah. Kına şuan yaşadığım şehirde olacak ama düğün nişanlımın memleketinde 4 saat uzaklıkta bir şehirde olacak. Ben kına gecemde gelinlik giymek istiyorum çünkü malum korona var yaza ne olacağı belli değil herkes düğüne katılamayabilir. Hem de yaşadığım şehirdeki herks düğüne gelemez. Yaşadığım şehirdekilerin de beni gelinlikle görebilmesini istiyorum. Tesettürlüyüm o yüzden aynı gece de hem bindallı hem gelinlik giymek benim için zor olur. Benim ailem karışmak isteklerime fakat nişanlımın ailesine kına gecesi gelinlik giymek istediğimi söylediğim zaman çok tuhaf akrşıladılar. Kimse "sen nasıl istersen" demedi. "olur mu ki öyle" "bindallı istemezsen abiye alalım" "ikisini de giy". Kendimi kötü hissediyorum. Sizce olmaz mı. Kına yakılırken başıma kırmızı duvak takılıyor zaten. Fikriniz nedir ? Kına gecesinde gelinlik giyen oldu mu? Bu arada kınadan sonraki gün gelin alma ve fotoğraf çekimi. Ertesi günde düğün olacak yan, 3 gün giymiş olacağım gelinliği.