- Konu Sahibi bilemedimya
İyiyken çok iyi de işte... diye başlayan cümleler var ya, heh onları sil lugatından. Nişandan önce maddi konuları takmazdı diyorsun, aslında takıyormuş demek ki. Ne güzel kandırmış seni hareketleriyle. Allah aşkına, eğitimi senden düşük, farklı bir şehirde yaşayan, ailesinin dibine seni gelin getiren (normalde dert değildir ama bahsettiğin profilde ciddi sıkıntı) ve son olarak hevesidir yapsın diyeceği yerde parmağına takacağı bir yüzüğü bile kelimenin tam anlamıyla kanırtarak sana layık gören bir adama acaba nasıl deli divane aşık olduğunu düşünüyorsun? Adam basbaya gözünü boyamış, bu beni rahat ettirir kafasına girmişsin, aşık oldum, anlaştım sanıyorsun.
Köprüyü geçene kadar sana dayı demeye karar vermiş bu adam, uyan bir an önce. Yolu yarılayıp geri dönmez ya bu saatten sonra dediği yerde de gerçek yüzünü göstermiş. Geri dönemeyeceğin noktaya geldiğin anda, ki bu durumda orası bu arkadaş ile evlenmek oluyor, "benimle param için evlendin"den tut da, "ben mi dedim gel diye kendin takıldın peşime geldin"lere kadar bir çok şey duyacaksın.
Bir sürü insan bir sürü şey demiş ama sen hala aslında beni çok seviyordu onunla çok iyi anlaşıyorum filan diyorsun. Acaba sen herşeye tamam dediğin için anlaşıyor olabilir misiniz?
Aklına başına almazsan düğünden çok kısa bir süre sonra bir çok başlık açarsın buraya...
Köprüyü geçene kadar sana dayı demeye karar vermiş bu adam, uyan bir an önce. Yolu yarılayıp geri dönmez ya bu saatten sonra dediği yerde de gerçek yüzünü göstermiş. Geri dönemeyeceğin noktaya geldiğin anda, ki bu durumda orası bu arkadaş ile evlenmek oluyor, "benimle param için evlendin"den tut da, "ben mi dedim gel diye kendin takıldın peşime geldin"lere kadar bir çok şey duyacaksın.
Bir sürü insan bir sürü şey demiş ama sen hala aslında beni çok seviyordu onunla çok iyi anlaşıyorum filan diyorsun. Acaba sen herşeye tamam dediğin için anlaşıyor olabilir misiniz?
Aklına başına almazsan düğünden çok kısa bir süre sonra bir çok başlık açarsın buraya...