- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi ipektuncer
-
ablanız aldatıldı ve ona rağmen ikinci çocuk düşünüyor öyle mi pes doğrusu ne insanlar var; bu konuyu burda açana kadar siz ablanıza akıl veremediniz mi eğer ki aklıselim insansanız 2*2= 4 bu kadar basit aldatan adam aldatmaya devam edecektir ikinci çocuk neyin nesi hayret bişey
40 bin TL versem susar mısın crazy.. :roflol:sırnaşık şey
ablanız aldatıldı ve ona rağmen ikinci çocuk düşünüyor öyle mi pes doğrusu ne insanlar var; bu konuyu burda açana kadar siz ablanıza akıl veremediniz mi eğer ki aklıselim insansanız 2*2= 4 bu kadar basit aldatan adam aldatmaya devam edecektir ikinci çocuk neyin nesi hayret bişey
40 bin TL versem susar mısın crazy.. :roflol:sırnaşık şey
yaralanmış bir aslan mı gördüm ne :smiley-cool:
Bu sitede her gün,hepiniz kadar vakit geçiriyorum.Kimsenin avukatı değilim,böyle bir şey haddimede düşmez.Ama burada bazı arkadaşlarımız o kadar ön yargılı,kırıcı,yıpratıcı olabiliyorki,müdahale etmez isem artık çatlıycam.Normalde çok mecbur kalmadıkça,konulara yorum dahi yapmam,bu işi hayat tecrübesi daha yüksek olan arkadaşlara bırakırım.
Ama artık bir durun demek istiyorumlmaz: Biz burada birbirimizden fikir,destek almak yada günlük hayatın stresini atmak için konu açıyoruz.Kimse kimseyi rencide edemez.Usturuplu bir dille fikrini beyan edersin.Ama yargılamak sizlere düşmez!
Üstelik hiç kimse şunu düşünmüyor yarın bizlere neler getirecek.Uzaktan atıp tutmak kolay,bunu zaman,zaman bende buradaki arkadaşlara yaptım (buraya yazmadım,içimden geçirdim)ama işin aslı öyle değilmiş.
ayy canım benim üzdün beni şimdi ben seni o kadar ciddiye alırken naparım şimdi ben :)))))))))))))) valla zevkli oluyor atışmalar devam edelim hoşuma gitti hahaha:))) bak birazdan çıkıcam ama söz ver yarın devam edelim olurmu canııım öptüüüüüm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yönetime şikayet edilmesi gerekn kişi ben değil sizsiniz yönetim mesajları okusun ondan sonra karar versin işim bitti mi alemsiniz valla ne diyim hangi işim :)))) ne kadar önemliii benim başka kullanıcı isimlerim de var canım sana güle güle
yönetime şikayet edilmesi gerekn kişi ben değil sizsiniz yönetim mesajları okusun ondan sonra karar versin işim bitti mi alemsiniz valla ne diyim hangi işim :)))) ne kadar önemliii benim başka kullanıcı isimlerim de var canım sana güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?