- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi ipektuncer
İşin mantık tarafı doğurmasın diyor ama duygusal yanı ise evet kızı haklı diyor.
Dediğiniz gibi bu dünyada en değerliler bir evlat birde kardeştir.Anne baba göçüp gidiyor dünyadan
ama kardeş destek kalıyor insana.Bazen de kardeş yerinde bir düşman duruyor sanki.
Madem ablanız evlatlarına göğüs gerebilecek durumda bence kardeşi yapsın.
Sonuçta doktor bu kadın, kimseye muhtaç değil.Ha baba var ha yok o üstesinden gelebilir.
Ama evlat büyütürken adeletli olup aralarında fark yaratacaksa o kardeşler yarın düşman olur.
Ama ablanızında bu şekilde davranacağı sanmam.Yalnız birşeyden mahrum bırakabilr:
Ola ki eşiyle ayrılırsa 2. evladı babasıyla fazla ortak paylaşım yapamayacak.
Ya direk anneci olacak yada içten içe babaya özlem duyacak.
Ben olsam şahsen; eğer boşanmayacaksam 2. derdim.Tek evladı avutmak daha kolay olurdu çünkü...
Hakkında hayırlısı...
Dediğiniz gibi bu dünyada en değerliler bir evlat birde kardeştir.Anne baba göçüp gidiyor dünyadan
ama kardeş destek kalıyor insana.Bazen de kardeş yerinde bir düşman duruyor sanki.
Madem ablanız evlatlarına göğüs gerebilecek durumda bence kardeşi yapsın.
Sonuçta doktor bu kadın, kimseye muhtaç değil.Ha baba var ha yok o üstesinden gelebilir.
Ama evlat büyütürken adeletli olup aralarında fark yaratacaksa o kardeşler yarın düşman olur.
Ama ablanızında bu şekilde davranacağı sanmam.Yalnız birşeyden mahrum bırakabilr:
Ola ki eşiyle ayrılırsa 2. evladı babasıyla fazla ortak paylaşım yapamayacak.
Ya direk anneci olacak yada içten içe babaya özlem duyacak.
Ben olsam şahsen; eğer boşanmayacaksam 2. derdim.Tek evladı avutmak daha kolay olurdu çünkü...
Hakkında hayırlısı...