• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çocuk bu evlilikte mantıklı mı..

İşin mantık tarafı doğurmasın diyor ama duygusal yanı ise evet kızı haklı diyor.
Dediğiniz gibi bu dünyada en değerliler bir evlat birde kardeştir.Anne baba göçüp gidiyor dünyadan
ama kardeş destek kalıyor insana.Bazen de kardeş yerinde bir düşman duruyor sanki.
Madem ablanız evlatlarına göğüs gerebilecek durumda bence kardeşi yapsın.
Sonuçta doktor bu kadın, kimseye muhtaç değil.Ha baba var ha yok o üstesinden gelebilir.
Ama evlat büyütürken adeletli olup aralarında fark yaratacaksa o kardeşler yarın düşman olur.
Ama ablanızında bu şekilde davranacağı sanmam.Yalnız birşeyden mahrum bırakabilr:
Ola ki eşiyle ayrılırsa 2. evladı babasıyla fazla ortak paylaşım yapamayacak.
Ya direk anneci olacak yada içten içe babaya özlem duyacak.
Ben olsam şahsen; eğer boşanmayacaksam 2. derdim.Tek evladı avutmak daha kolay olurdu çünkü...
Hakkında hayırlısı...

ablanız aldatıldı ve ona rağmen ikinci çocuk düşünüyor öyle mi pes doğrusu ne insanlar var; bu konuyu burda açana kadar siz ablanıza akıl veremediniz mi eğer ki aklıselim insansanız 2*2= 4 bu kadar basit aldatan adam aldatmaya devam edecektir ikinci çocuk neyin nesi hayret bişey

ablanız aldatıldı ve ona rağmen ikinci çocuk düşünüyor öyle mi pes doğrusu ne insanlar var; bu konuyu burda açana kadar siz ablanıza akıl veremediniz mi eğer ki aklıselim insansanız 2*2= 4 bu kadar basit aldatan adam aldatmaya devam edecektir ikinci çocuk neyin nesi hayret bişey

40 bin TL versem susar mısın crazy.. :roflol:sırnaşık şey

40 bin TL versem susar mısın crazy.. :roflol:sırnaşık şey

Bu sitede her gün,hepiniz kadar vakit geçiriyorum.Kimsenin avukatı değilim,böyle bir şey haddimede düşmez.Ama burada bazı arkadaşlarımız o kadar ön yargılı,kırıcı,yıpratıcı olabiliyorki,müdahale etmez isem artık çatlıycam.Normalde çok mecbur kalmadıkça,konulara yorum dahi yapmam,bu işi hayat tecrübesi daha yüksek olan arkadaşlara bırakırım.
Ama artık bir durun demek istiyorum :olmaz: Biz burada birbirimizden fikir,destek almak yada günlük hayatın stresini atmak için konu açıyoruz.Kimse kimseyi rencide edemez.Usturuplu bir dille fikrini beyan edersin.Ama yargılamak sizlere düşmez!
Üstelik hiç kimse şunu düşünmüyor yarın bizlere neler getirecek.Uzaktan atıp tutmak kolay,bunu zaman,zaman bende buradaki arkadaşlara yaptım (buraya yazmadım,içimden geçirdim)ama işin aslı öyle değilmiş.

ablanız eşini affederek zaten ilişkinin yönünü tayin etmiş bence, ihanetin ardından hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır elbette ama sürekli geçmişe takılı kalmakta doğru değil,eğer bu evliliğe devam kararı almışsa zamanı geldiğinde ikinci çocuk düşünmeside doğaldır.evlilikleri şu an iyi gidiyorsa,evlerinde huzursuzlukları yoksa en önemlisi kardeşiniz eşini hala seviyorsa neden olmasın.ben herzaman çocuğumun bir kardeşi olacaksa aynı babadan olmalı yoksa hiç olmamalı diye düşünüyorum,belki kardeşinizde böyle düşünüyordur.

ipektuncer misin nesin ne olduğu belli olmayan şey çok komiksin kızııııım bana bunlar sökmez ben bu saaten sonra burda yazılanlara sadece güler eğlenirim istediğin gibi konuş çok da şeyimeydi senin yazdıklarına anca hahahahahahaahahahahahah deeeeer geçerim ben uza uzaaa sayende bu sitede ne karaktere sahip kızlar olduğunu öğrendim hepsini aynı kefeye koyamam tabi düzgün aklı başında bayanlarda var burda

Bu sitede her gün,hepiniz kadar vakit geçiriyorum.Kimsenin avukatı değilim,böyle bir şey haddimede düşmez.Ama burada bazı arkadaşlarımız o kadar ön yargılı,kırıcı,yıpratıcı olabiliyorki,müdahale etmez isem artık çatlıycam.Normalde çok mecbur kalmadıkça,konulara yorum dahi yapmam,bu işi hayat tecrübesi daha yüksek olan arkadaşlara bırakırım.
Ama artık bir durun demek istiyorum :olmaz: Biz burada birbirimizden fikir,destek almak yada günlük hayatın stresini atmak için konu açıyoruz.Kimse kimseyi rencide edemez.Usturuplu bir dille fikrini beyan edersin.Ama yargılamak sizlere düşmez!
Üstelik hiç kimse şunu düşünmüyor yarın bizlere neler getirecek.Uzaktan atıp tutmak kolay,bunu zaman,zaman bende buradaki arkadaşlara yaptım (buraya yazmadım,içimden geçirdim)ama işin aslı öyle değilmiş.

Canım, usturuplu dili kim kaybetmiş bu insan bulsun..
Vereceksin parasını susacak işte, o kadar.. :icecream:
Konu açtı, kimse onunla hemfikir olmadı diye delirdi..
Neyse artık kimse ciddiye almaz onu zaten.. :icecream:

ayy canım benim üzdün beni şimdi ben seni o kadar ciddiye alırken naparım şimdi ben :)))))))))))))) valla zevkli oluyor atışmalar devam edelim hoşuma gitti hahaha:))) bak birazdan çıkıcam ama söz ver yarın devam edelim olurmu canııım öptüüüüüm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ayy canım benim üzdün beni şimdi ben seni o kadar ciddiye alırken naparım şimdi ben :)))))))))))))) valla zevkli oluyor atışmalar devam edelim hoşuma gitti hahaha:))) bak birazdan çıkıcam ama söz ver yarın devam edelim olurmu canııım öptüüüüüm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sizi yönetime şikayet ettim.
Yani işim bitti..
Üzgünüm..
Atışmaları belki akşam eşinizle yaparsınız artık..
Ne de olsa onun sizi şikayet edecek bir yeri de yok..Yazık..:gitme:

yönetime şikayet edilmesi gerekn kişi ben değil sizsiniz yönetim mesajları okusun ondan sonra karar versin işim bitti mi alemsiniz valla ne diyim hangi işim :)))) ne kadar önemliii benim başka kullanıcı isimlerim de var canım sana güle güle

yönetime şikayet edilmesi gerekn kişi ben değil sizsiniz yönetim mesajları okusun ondan sonra karar versin işim bitti mi alemsiniz valla ne diyim hangi işim :)))) ne kadar önemliii benim başka kullanıcı isimlerim de var canım sana güle güle

Bu ne ya,nasıl bir bilinç kaybı nasıl bir sinir harbiyle kullanılmış cümle.Yönetim bunuda görür merak etmeyin.

ipeğim 17, bilemedin 18 yaşındadır. muhattap almamakla her zamanki gibi mantıklı davranmışsın.
zaten bir kaç saat içinde ya uyarı alır ya ban yer. ekranımı kirleten o mesajından alıntı bile yapmak istemedim. ben de bir tıklayıvereyim kötü içeriğe...

hah hem ihanet hem kaynana görümce vs. durumları
kesinlikle ama kesinlikle mantıklı bulmuyorum
onun yerine bir hayvan edinse daha iyi
aman yanlış anlaşılmasın onlar çok iyi dostlardır
ne bileyim bir kedi köpek alsın
hem çocuk yani elif hayvan sevgisini tadar hemde bir nebze boşluk dolar yerimseniben

Ip adresinden kaç tane kullanıcı adın olduğu çıkar ortaya tatlım merak etme sen :delphin:
dur bende yönetime bir yardımcı olayımda şu diğer kullanıcı adınla beraber bir ceza al :delphin:
ayrıca birde Ip adresinden engellesinlerde bir daha çeşit çeşit kullanıcı adı alamasempatiksalakcinni
gel bi öpücemŞeniz

Back