- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi ipektuncer
-
konuyu cinselliğe bağlayanlara söylüyorum konuyu saptırmayın lütfen üstelik evli bile değilsiniz çok anlamsız buldum
laale cim ben bekarların konuşma hakkı yok falan demedim burada bir evlilikten bahsediyoruz az çok tecrübe gerektirir ..çocukları leyleklerin getirdiği falan da yok tabi ama bunu neden kurcalıyalım ki yani
Ben ilk mesajımın arkasındayım..
Ablanız yapsın 2. çocuğunu..
Hem Elif'e kardeş olarak hem de evliliğini ne olsa sürdürecekmiş herşeye rağmen..
Sizin de dediğiniz gibi ola ki enişteniz boşanmak isterse ablanız ya onu ikna edecek ya da bebelerini babasız da olsa tek başına da olsa büyütecek. Aklı başında kadın bence herşeyi göze almıştır bu kararı verirken. Karışmak doğru olmaz..
Baba olarak görüyor kıskanmıyor Diyorsunda ben bu cümlenden şüpheyi çıkarıyorum
Belki bana öyle geliyor bilmiyorum
Nedense abla kardeş birbirine her şeyi anlatabilride cinsellikle ilgili konuyu es geçebilir bence . hiç açmamş açmak istememiş olabilir.Sonuçta o şuan burada olmadığı için ihtimallerle konuşuyorz .Gerek sen gerekse biz!
Tekrar ihtimallerle konuşarak söylüyorum ablan enişteni seviyor . Bi kadın sırf çocuğu istediği için çocuk yapmaz elbetteki eşine karşı bir şey hissediyor bunun üzerine çocuk yapma isteği daha çok bastıryor.
Peki;
karşımızdakini ne kadar tanıyoruz yorum yazarken?
Bekarların da cinsel hayatı olamaz mı? Onlar da sevişebilirler ya da aşkı bitince sevişmezler di mi? Ki zaten ben de bunu yazdım. Madem eşini sadece baba olarak görüyor nasıl sevişecek diye? Evlenince sevişmek boyut mu değiştiriyor yani?
Belki evliyim,bekar yazdım öylesine..
Belki evlendim,boşandım..
Belki evliydim,kocam vefat etti..
Ayyy amma çok sevişmek yazdım...
Gidem bir sigara içem bare..
Onu fikrinden caydırsam, ancak ben caydırırım. İnşallah..:Saruboceq:
Şöyle diyor, "ben zaten boşanmıycam mevcut durumda, madem öyle ha 1 çocuk ha 2 çocuk,en azından Elife kardeş olsun"..
Canım inan biz kadınlar tuhafız, eğitimli de olsan, süper zeka da olsan çocuk konusunda beynimiz duruyor mu nedir? Ben ablamın durumunda olsam, eminim o da bana çocuk yapma derdi..
Ablam boşanmam derken şunu unutuyor.. Eniştem gene yanlış yapabilir. Veya eniştem kendisi boşanmak isteyebilir.. Asla boşanmam diye bişey yok ki?
Ablam, mevcut durum stabil kaldığı müddetçe evliliğini sürdürecek.
Eniştem yeniden aldatırsa, ne bileyim başka bir sebepten geçimsizlik söz konusu olursa neden ayrılmasın, anlamadım? Ben o anlama gelecek birşey yazıp, kafanızı mı karıştırdım acaba diye düşünüyorum?
Ayrıca eniştem ayrılmak isterse, ablam neden ısrarcı olsun.. Eniştem ona yalvardı evliliklerini sürdürmek için, aldatan birçok erkek gibi. Yani eniştem o kadına gitmek istedi, ama ablam mani oldu falan değil..
Lale, aklına cinsellik boyutunun gelmesini ve dile getirmeni ben yadırgadım hiç.
Tabii ki sevişemeyecek kadar uzak gördüğün adamla aynı yatakta bile yatamazsın, değil evladın kendi canın pahasına bile olsa olmaz öyle bişey.
Fakat dediğim gibi, cinsel hayatları zaten aktif.
2. çocuğun evliliğe birşey katacağını düşünmüyorum. Çocuk bu evliliğe birşey katacak olsa, zaten 1. çocukta bunlar yaşanmazdı.
Canım, ablam çok net bir şekilde 2.çocuğu neden istediğini tanımlıyor.
Hem kızı hem kendisi için. Kızının kardeşi olsun diye. Kendisi de yeniden anne olmak istediği için. Annelik duygusu için. Bir de bizim abla-kardeş ilişkimiz onu motive ediyor, ama ben de diyorumki "gördüğün gibi birinin ablası olmak değil, kardeşi olmak avantajlı. yapacağın çocuğun Elif'e faydası olacağını bilemezsin".
İhanetin üstünden 5 yıl geçti canım. Bildiğimiz bir vukuat yok.
Yok zaten size demedim ben o cümleleri..
Cinsel hayatı aktif olduğuna göre artık ablanızın hayatında bir çok olay yoluna girmiş..
Bence karışmayın..
Bebek yapmak istiyorsa yapsın..
Ben olsaydım benim hayatıma karışılmasına kızardım..
Öncelikle mesajlarda üslubumuza dikkat edelim,
kırıcı olmadan ,yapıcı mesajlar yazalım...
İpekcim,ablanız 2.bir bebeği yapmayı istiyorsa,
kızı için bile olsa,demek ki ışığını tamamen söndürmemiş,
bu arada eniştenizin 2.bebek hakkında yorumu nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?