- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi ipektuncer
-
kadın aldatılmış!
kadın doktor gene de boşanamamış.
Bizim vay halimize o zaman!
bir kadının aklında Eşiyle ilgili “acaba tekrar yaparmı “diye bi düşünce varsa kesinlikle çocuk yapması çok ama çokk saçma olur. . Ne yazıkki bir kere yapan bir daha yapar düşüncesindeyim.O yüzden tetikte beklemesi gerekir ablanın. . Güven bir kere kırıldımı tekrar geri gelmiyor ne yazıkki. . Ablanın eşinden bir kez darbe aldığını söylüyorsun .
Elif ne kadar kardeş istesede ne zman doğru ne de kişi. . . Böyle bi karar alması için üzerinden çok zaman geçmesi lazım.Bu olayn üzerinden ne kadar zamn geçti bilemicem tabi.Sonuçta yiğeniniz daha minicik annesinin sorunlarını bilmior.Sanırım ablan hala eşine deli gibi aşık . yksa bile bile lades demez. Sevgi her şey değil evlilkte . Sadakatta olmalı
Olayın üstünden 5 sene geçti arkadaşım, ama bu bir kriter eğil. Bence de bir defa yapan, tekrar edebilir. Karakter ile ilgili, ihaneti meşru görebilmekle ilgili.
acaba tekrar yapar mı, diye düşünmüyor pek sanırım. Belki de artık sadece baba figürü olarak görüyor ve kıskanmıyor.
Eminim Elif ileride onu anlar, hesap sormaz neden kardeşim yok benim diye..Bile bile lades olabilir, katılıyorum. Ben de öyle düşünüyorum.
Ablanızın eşini kıskanmaması,sadece çocuğunun baba olarak görmesi çok doğal..
Ancak çocuk sahibi olmak için onunla nasıl aynı yatağa girecek?
Neden,nasıl boşanmıyor'u sormuyorum çünkü verdiğiniz cevaplar beni ikna edemedi..
Ancak sadece kızıma kardeş olsun diye aklı başında bir kadın sevmediği bir adamla nasıl sevişir ki?
Ablam bunu okuyup, hamile kalmayı kesin aklına koyarsa, yeğenimin adını lovelinya koyacağım..Şeniz
Kırılma sakın, espri yapıyorum.. Evet, bu açıdan da bakmak gerek. Ben çok fazla didiklerim konuları, bazen zorlaştırırım. Belki evet, ablamın kararı böyle formüle edilince anlamsız değil..
düzgün konuş diyecek bişey yazmadım ama neyse hassassın galiba.
kadınlar kulübündeyiz hayatım.kadına kadın demekte mi ayıp oldu.
senin ablan aldatılmış bir bayan doktor işte.kusura bakma ama boşuna araya taş koyma. Ablan yeterince güçlü sanırım.
en az 3 çocuk yapsın sonra da baksın başının çaresine..
Ablanızın eşini kıskanmaması,sadece çocuğunun baba olarak görmesi çok doğal..
Ancak çocuk sahibi olmak için onunla nasıl aynı yatağa girecek?
Neden,nasıl boşanmıyor'u sormuyorum çünkü verdiğiniz cevaplar beni ikna edemedi..
Ancak sadece kızıma kardeş olsun diye aklı başında bir kadın sevmediği bir adamla nasıl sevişir ki?
Şikayet ediyorum sizi, kusura bakmayın. Konumu kirletmenize izin vermeyeceğim..
aldatıldıktan sonra affedenler bir daha o adamla aynı yatağa girmemeli mi diyosun yani
Kesinlkle katılıorum lale ablama
Eş değilde sadece baba olarak görse bile ki bu çok acı bişey
Nasıl dokundurtur tenine o adamı :teselli: Kolay kolay kimsenin midesi böyle bişeyi kaldırmaz bence -tatlicadiarzu-
Bu noktaya kendi kendimize geldik, ama dikkatinizi çekmek isterim..
"Belki sadece baba olarak görüp, kıskanmıyordur" dedim ben. Neden dedim "sürekli şüphe ile mi yaşıyor" şeklindeki bir soruya cevap olması açısından. Yani bu benim yorumum, ablamın cevabı değil.
Cinsel problemlerinden veya soğukluktan bahsetmedi, olsaydı yüzde 100 bilirdim.
"Ablam ayrılmadı, aşk mı alışkanlık mı bilmiyorum" yazmıştım en başta.
Yani ablamı enişteme bağlayan ve ne olduğunu ancak ablamın bildiği bir duygu vardır sanıyorum. Ancak Elif olmasaydı, o duyguyu kalbine gömer, gururunu ön planda tutardı, uğraşmazdı diye düşünüyorum.
Nerelere geldik, konu cinsel hayatları değil ki.. Bir dünya aile terapisi aldılar, böyle bir sıkıntısı yok ablamın. Yani "eğer kardeş yapmayacaksa, kocasıyla yatmayacak ve eğer kardeş yapacaksa 1 defaya mahsus yatacak" değil.
konuyu cinselliğe bağlayanlara söylüyorum konuyu saptırmayın lütfen üstelik evli bile değilsiniz çok anlamsız buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?