- 2 Mart 2021
- 6.805
- 34.225
-
- Konu Sahibi alonedark18
O kadar saçma ki yazdığınız. Kadının bir tel destekçisi yok. Çalışıp kendi dünyasını biraz evden uzak tutmak istemesinin nesi anormal. İnsan bu. Yeri gelir kendi evladı bile onu bıktırabilir.bazı kadınları hiç anlamıyorum. Bir kadın anne olunca onun evladına tapıp kendini unutmasını bekliyorlar. Ne yapsın peki konu sahibi? Evde boğulmaya devam mı etsinÇok afedersiniz ama evde evladınızla ilgilenmek angarya geliyor işte milletin ağız kokusunu çekmek cazip geliyor. Ben bunu hiç anlayamıyorum. Bebek sizin ruh halinizi onun hakkındaki düşüncelerinizi hissettiği için mızmız dır bence.
sizle çok farklı düşüncelere yapıya sahibiz. O yüzden en iyisi ben yazmayayım. Size kolay gelsin
Askeri değil, asgari. O maaş için, hele de kreş/bakıcı parası verecekseniz bebeğinizi bırakmaya değmez. Hepimiz bunalıyoruz, çok da haklıyız ama sanki biraz abartmışsınız. Öldüm bittim ben moduna girmeye gerek yok. Sevginizi bebeğinizden esirgemeyin. Dünyaya gelmeyi o tercih etmedi, sizin dikkatsizliğiniz yüzünden oldu.ben iş bulayım annemde deneme aşamasında olsun beni yarı yolda bırakmaz belki.
peki kreslerin genel fiyatı nedir biliyor musunuz ....yani çok pahalı gibi ...benim en fazla alacağım askeri ücret olur ...çoğu oraya gidecek yinede degermi ?
Ben şuan ikinciye hamileyim yaklaşık bir hafta önce bebeğimin Ağır engelli olduğunu söylediler doktorlar ve ben bundan bir hafta öncesine bu haberi almamış haline dönmeyi çok istiyorum çocuğum doğduğunda sapasağlam doğduğunu hayal ederek uyuyorum demek istediğim tek derdiniz kendinize vakit ayırmamak olsun boş ver ilk kızınız nasıl buyuduyse o yavrunuzda büyür yeter ki içinizdeki o yaşam ve gençlik enerjiniz sönmesin yaş sadece rakam boş verin gerçekten..alti sene ilk çocuğumu tek başına büyüttüm bu süreçte hep işe girmek istedim aile desteği göremedim bırakıp işe gitmek konusunda eşimde kreslere kesinlikle karşı çıktı hep önüme durdu hiç destek olmadı calisan anne olmama böyle senelerin geçti tam umudum yeniden doğdu iş arayışına çıktım derken hiç beklemedigim zamanda iş başvuruları arasında hamile kaldımkaza kurbanı oldu ..(.olmaz olmaz demeyin oluyor bende hep öyle derdim bu ayrı bir konu !!)
neyse hamilelik doğum evde durma bunalımlari derken zar zor bebeğimi bir yaşına getirdim şükür. bu süreçte büyük çocuğun online eğitimi ve bebek bakımı beni epey yıprattı daha önce konu da açmıştım ....şimdi hep aklımda şu kaldı istemsizce bebeğim olmasaydı çok rahat bir hayatım olacaktı 7 yaşındaki kızımla zaten arkadaş gibi olduk neredeyse bana hiç zararı yok ....TM gençliğimi yaşamaya baslayacakken şimdi de bebek. bu düşünce beni annelikten soğutmaya başladı ... pişmanlık duygusune yapacağımı bilmiyorum.....gezmeye gidiyoruz kızım giyiniyor ediyor hallediyor ama şimdide bebeği hazırlamak , zaten hiç durmuyor çok mızmız ne yani diyorum şimdi de otuzlu yıllarım mi yanacak ? hani benim gençliğim diye içimde beni mutsuz eden düşünceler var. bu da beni vicdanen rahatsız ediyor bebeğime karşı ama zamanı tutamıyorum . yasayamadigimi hissediyorum ...arkadaşlarım bir cafede toplanıp beni de cagardiklarinda bir saatlik bari ev ve çocuk ortamından kurtulmak istiyorum ama bırakacak kimse yok ailelerden pek fayda yok. bebeğimle gittim öyle ortaama ama burnumdab geldi kustuu ağladı durmadı emmek istedi ... ha ev ha dışarısı ne farkeder ....ne yapicam ben lutgen bana fikir verin. eşime akşam bir saatligine bırakıyorum bazen takılıyorum anlik iyi geliyor sonra yine rutin.
sanki hayatı kaçırıyorum , gençlik elden gidiyor yasayamadan , ve tutamıyorum zamani
kreşe versem 1 yaş için çok erken ....tamam güzel bir iş bulsam isim otursa yerine kalıcı olarak çalışacağımi bilsem biseler düşünebilirim ama ilk etapta iş bulmam gerek ....annemde kış ayı evde olduğundan bir deneriz bakalım sen iş bak dedi . ise girersem düzelir mi herşey ? canım sıkkın ...
Yaaaa çok üzüldümBen şuan ikinciye hamileyim yaklaşık bir hafta önce bebeğimin Ağır engelli olduğunu söylediler doktorlar ve ben bundan bir hafta öncesine bu haberi almamış haline dönmeyi çok istiyorum çocuğum doğduğunda sapasağlam doğduğunu hayal ederek uyuyorum demek istediğim tek derdiniz kendinize vakit ayırmamak olsun boş ver ilk kızınız nasıl buyuduyse o yavrunuzda büyür yeter ki içinizdeki o yaşam ve gençlik enerjiniz sönmesin yaş sadece rakam boş verin gerçekten..
Sağolun.. 28 haftalık hamileyim teşhis spina befida ve hidrosefali olduğunu söyledilerYaaaa çok üzüldümRabbim sabrını versin inşallah . Kaç aylık hamilesiniz . Engei durumu tam olarak ne olduğu belli mi. Gelen Allah'tan dir. Kuldan olmasın da. Melek o