Haydee nerdesiniz kizlar ya bak gene geldim yoksunuz.gunde kacdefa bakiyorum gelen giden yokNerdesiniz kizlar yaa
Sayfa 3.sayfaya dusmus
Biz didimdeyiz tatilde
Bugun ruyamda normal dogumla bir oglum oluyordu okadar kolay olduki ve dogurunca cok rahatladigimi hissettim
İlk defa bir bebegin ruyamda yuzunu bukadar net gordum
Hayir olsun
Ama cok guzeldi dogunca direk kucagima verdi dr ben seEryanla dogumbyapmistim oyuzden normal dogum icimde kaldi belki ikinciye olur :)
selamlarrrrrrrrrrrne var ne yok yeni hamis varmiiii?:26:
ogulbali canim tebrik ederim ALLAH sag salim dogurmayi nasib etsinnasilsin
teşekkür ederim amin canım inşallah
valla iyiyim galiba hiç hamile gibi hissedemiyorum mide bulantısı filan yok garip
oğlumda ilk belirti bulantıydı
nedense sakiniz eşimde bende çok heyecanlanırım sanıyordum ama yok
ve kimse bilmiyor ailelerimiz de bilmiyor kalp atışlarını görmeden kimseye demiycez
sende ne var ne yok nasıl gidiyor
slm arkadaslar bende ikinci bebis gelsemi gelmesemi derken geliverdi bu ay anneciginin gobusune ..
bugun kan testi yaptirdim 2530 cikti bhcg degeri ..
adetim 1 hafta gecince benim kafa ancak dank etti
yinede ihtimal vermedim hamilelige cunku oglumda daha adet gecikmesi olmadan belirtilerden anlamistim hamile oldugumu
bunda ise tik yok .. belkide bu allahin bi rahmeti cunku oglum 23 aylik ve ben cok tedirginim .. kotu olursam onunla ilgilenemezsem diye ..
şuan çok küçük gitsek kese bile zor görünür ben yakın zamanda gitmeyi düşünmüyorum gebelik imza bölümünde 6.hafta yazıyor ama o kadar yok bebişim sat a göre öyle çıkıyor ama olsa olsa 4 haftalıktır şuan hamile gibi hissetmiyorum bi süre daha bekliycem bu arada doktor araştırıcam bakalım
inşallah senin de bu ay olur öyle dene bakalım canım inşşalh gönlüne göre verir Rabbim.....
slm arkadaslar bende ikinci bebis gelsemi gelmesemi derken geliverdi bu ay anneciginin gobusune ..
bugun kan testi yaptirdim 2530 cikti bhcg degeri ..
adetim 1 hafta gecince benim kafa ancak dank etti
yinede ihtimal vermedim hamilelige cunku oglumda daha adet gecikmesi olmadan belirtilerden anlamistim hamile oldugumu
bunda ise tik yok .. belkide bu allahin bi rahmeti cunku oglum 23 aylik ve ben cok tedirginim .. kotu olursam onunla ilgilenemezsem diye ..
bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü 1. hamileliğim 7. aydan sonra sıkıntılı idi doğum süreci desen o ayrı bir sıkıntı idi
ama istiyorum da oğlum 16. ayının içinde. 2 kardeş bir büyüsün desem zor mu olur benim için acaba çünkü tek başımayım başedebilirmiyim.....
kızlaarr ben geldim hoş geldim
burayı özlemişim müjdemi burda vermeyi de çok istiyordum
kan sonucuma göre bhcg 78 adetim bir gün geçmişti kan verdiğimde
yani yeni yeni bir miniş benimle
ama hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok
hamile gibi hissedemiyorum kendimi oğlan hep kucak istiyor dana hep kucağımda karnımdaki Allah'a emanet
bu ay hiç ama hiç beklemiyordum tek seferde tutundu bebeğim abisi gibi
Rabbim isteyen herkese versin inşallah........
şuan çok küçük gitsek kese bile zor görünür ben yakın zamanda gitmeyi düşünmüyorum gebelik imza bölümünde 6.hafta yazıyor ama o kadar yok bebişim sat a göre öyle çıkıyor ama olsa olsa 4 haftalıktır şuan hamile gibi hissetmiyorum bi süre daha bekliycem bu arada doktor araştırıcam bakalım
inşallah senin de bu ay olur öyle dene bakalım canım inşşalh gönlüne göre verir Rabbim.....
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin hepimixi
bencede bu bize Allahın bir lütfu olsa gerek bendede tık yok oğlan sürekli kucak istiyor oyun istiyor gece çişi geliyor kucağımda götüyüorum mecburen
benim değer düşükmü ki tam adet günümde yaptırdım sayılır bir gün gecikme değer 78 ?? şimdi on günlük gecikme var şimdi yaptırsam muhtemelen yüksek çıkar ama ?
canim cesaret ettin ettin yoksa 18 ayi gecince insanin gozu korkuyor benden sana tavsiye istiyorsan hemen yap
canim tebrik ederim
seninle daha once bu topikde konusmustuk sanirim bende bir turlu cesaret edemiyordum
yaklasik 1,5 ay once bi dusukle sonuclandi hamileigim
sonra hic adet olmadan bugun hamile oldugumu ogrendim
cok sasirdim
suan 6,7 hafta gosteriyor benimde ama hala inanamiyorum cunku oglumda bir cok beirti vardi bunda hic biri yok
bende hemen gitmeyi dusunmuyorum oglumda 5 haftalikken doktorun kapisindaydim
bunda adetim gecikti 10 gun sonra test yapmak kafama ancak dank etti
sanirim 2. lerde ilkler kadar heyecan olmuyor :))
ama ben yinede cok mutluyum yerlere goklere sigamiyorum icim kipir kipir :))
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin hepimixi
bencede bu bize Allahın bir lütfu olsa gerek bendede tık yok oğlan sürekli kucak istiyor oyun istiyor gece çişi geliyor kucağımda götüyüorum mecburen
benim değer düşükmü ki tam adet günümde yaptırdım sayılır bir gün gecikme değer 78 ?? şimdi on günlük gecikme var şimdi yaptırsam muhtemelen yüksek çıkar ama ?
haklisin canim.benim kizimda cok gec gozukmusdu.:44:
ay cok sevinirim boyle surpriz bebis isineALLAH tamamina erdirsin insallah....... benimde ilk hamileligim zor bulantili gecdi insallah ikincisi boyle olmaz
canim oyle tabii mecbur kaldiriyorsun bebisi kucaga.:26:ama fazla yorma kendinibence yarin yine kan testi yapdir icin rahat etsin
heyecan yavaş yavaş oluyor akşam eşim arabayı hızlı kullanıyordu kızımızı korkutuyorsun filan diye takıldım
yeni yeni alışıyorum sanki hiçbir belirti yok belkide ondan oğlumda gecikmeden önce bulantı başlamıştı nerdeyse bunda yok
hayırlısı........
kan vermeye giderken muhakkak takılıyorum birilerine annemlerle yanyana evler annemle kayınvalidem altlı üstlü muhakkak görünüyorum bunda kaç bahane uydurarak gittim bi daha gitsem anlarlar ve ben onlara bile söylemedim çünkü onlar bilirse herkes bilir biliyorum
ben şimdilik kimse bilsin istemiyorum
kan vermeye giderken muhakkak takılıyorum birilerine annemlerle yanyana evler annemle kayınvalidem altlı üstlü muhakkak görünüyorum bunda kaç bahane uydurarak gittim bi daha gitsem anlarlar ve ben onlara bile söylemedim çünkü onlar bilirse herkes bilir biliyorum
ben şimdilik kimse bilsin istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?