Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanda bhcgye baktırdım ve sonuc 208 olmus 73ten 208e cıkmıs cumartesiden beri.. heralde minik yerinden memnun görünüyor:) dua edin teyzeleri bize..
kanda bhcgye baktırdım ve sonuc 208 olmus 73ten 208e cıkmıs cumartesiden beri.. heralde minik yerinden memnun görünüyor:) dua edin teyzeleri bize..
aman memnun olsun canım yaa dursun durdugu yerde ıstedıgı kadar keyıflensın keretarabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım dualrımz senınle sende bıze dua ett
![]()
aaaaaaaaaa canım bebiş var demek çokkk sevindim uzun zamandır giremiyodum haberi görünce çok mutlu oldum. benim bugün kaynana geliyo zaten nisan adetinden sonra denicem ben yani 15 gün sonra çalışmalara başlıcam. Allah'ım önce seni sağlıkla yavruna kavuşursun sonra da bizlere nasip etsin inşaallahhhhh.. dua et benim için şöyle tatlış bi kızım olsun bi de
Maşallah Maşallahhh ::)) dursun 9 ay sonra çıkacak zatenn![]()
hnk çim cnm nasılsın???
nasıl gidiyor ayağın nasıl oldu oğluş da iyidir inş??
Minik ne yapıyor hissetmeye başladın mı hamileliği??
slm kızlar,ben de ikinci bebeğime hamileyim.oğlum 7 yaşında,çok istemesine hatta 2 senedir yalvarmasına karşın bebği duyduğu andan beri çok huysuz,hep beni seviyosunuz dimi,en değerli benim dimi deyip duruyor yavrucum.aslında daha ben ona doyamadığımı düşünüyordum ve biraz sürpriz oldu bu bebek.ve ben kendimi oğluma hamileyken ki zamanlarımı düşünürken buluyorum.benim de mi psikolojim bozuldu ne.
1 nisandan itibaren folik asit almaya başladım, bebeğe ön hazırlık3-4 güne regl olacağım inşallah, sonrası Allah kerim
![]()
1 nisandan itibaren folik asit almaya başladım, bebeğe ön hazırlık3-4 güne regl olacağım inşallah, sonrası Allah kerim
![]()
selam kızlar ... nasılsınız bakalımmmbelirtileriiniz var mı bu ay :26::26::26: benim kırmızılar gelecek gibi karnımda sancı var göğüslerimde de ağrı var 2 haftadır .. cumartesi günü progestan bitiyor.. bakalım bu kez ilaç bitmeden olacak mıyım
şahsen bu ay kırmızıları bekliyorum ben bebekle ilgili bir durum yok gibi.. geçen ay bütün belirtilerden sonra olmadı bu kez hiç olmaz
hayırlısı olsun yine de çalışmalara devaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm tam gazzzzzzzzzzzzzz
![]()
günaydın kızlarr...
Yok mu yeni hamiş haberleri ??
Ben bu ay yine kırmızıyı görecem galiba HİÇ UMUDUM YOK :2:
günaydın kızlarr...
Yok mu yeni hamiş haberleri ??
Ben bu ay yine kırmızıyı görecem galiba HİÇ UMUDUM YOK :2:
hayırlı olsun canım bende nisanda folık asit almaya başladm....
ama haziranda başlıcaz çalışmalara
sen hangi marka folık asit alıyosun...
hadi hayırlı olsun cnm