ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kanda bhcgye baktırdım ve sonuc 208 olmus 73ten 208e cıkmıs cumartesiden beri.. heralde minik yerinden memnun görünüyor:) dua edin teyzeleri bize..

kanda bhcgye baktırdım ve sonuc 208 olmus 73ten 208e cıkmıs cumartesiden beri.. heralde minik yerinden memnun görünüyor:) dua edin teyzeleri bize..

aman memnun olsun canım yaa dursun durdugu yerde ıstedıgı kadar keyıflensın kereta rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım dualrımz senınle sende bıze dua ett

aaaaaaaaaa canım bebiş var demek çokkk sevindim uzun zamandır giremiyodum haberi görünce çok mutlu oldum. benim bugün kaynana geliyo zaten nisan adetinden sonra denicem ben yani 15 gün sonra çalışmalara başlıcam. Allah'ım önce seni sağlıkla yavruna kavuşursun sonra da bizlere nasip etsin inşaallahhhhh.. dua et benim için şöyle tatlış bi kızım olsun bi de

aman memnun olsun canım yaa dursun durdugu yerde ıstedıgı kadar keyıflensın kereta rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım dualrımz senınle sende bıze dua ett

amin canım vallahi dursun durdugu yerde:)) ederim canım etmez miyim Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi almamızı nasip etsin..

evet canım bebiş var süpriz oldu bu ay beklemiyordum.. dualarım sizinle darısı basınıza inşallah:)))

Maşallah Maşallahhh ::)) dursun 9 ay sonra çıkacak zatenn

:) bencede teyzesi otursun 9 ay:)

kızlar ben listeyi güncelledim insallah bir tuhaflık yoktur atladıgım varsa nolur uyarın cok öpüyorum hepinizi:)

hnk çim cnm nasılsın???

nasıl gidiyor ayağın nasıl oldu oğluş da iyidir inş??

Minik ne yapıyor hissetmeye başladın mı hamileliği??

hnk çim cnm nasılsın???

nasıl gidiyor ayağın nasıl oldu oğluş da iyidir inş??

Minik ne yapıyor hissetmeye başladın mı hamileliği??

canım iyiyim cok şükür.. oglumun atesi düştü şüküler olsun bgn keyfi yerinde öksürükte bitti bana feci grip bulastırdı ama:) canım benim ayak diilde el bileğim cıkmıstı atelimi takıyorum şu an agrım sızım hiçbişeyim yok şükür. hamilelikle ilgili olarakta sürekli uyuyasım var buraksalar 48 saat uyurum wallahi:))) birde belim ciddi agrıyor ama o hamileikten diilde kaan paşadan kaynaklanan birşey sanırım cunku hastalıkla beraber tekrar yaka iğnesi oldu 7 24 kucagımda kucagıma alıp sarkı söleyip dolaşmadanda asla uyumuyor.. hissetti mi ne oda:)

canım uzmanlar genelde 3-4 yas arası böyle durumların olmaması için ideal diyorlar cocuklar birbirini kıskanmak yerine birlikte oyun oynarlarmış sonuçta 7 yasındaki bir cocuk herseyi ayrıntılı gözlemeleyebiliyor neden sonuç ilişkisi kuruyo falan doğaldır ama geçici bi durumdur bence

selam kızlar ... nasılsınız bakalımmm belirtileriiniz var mı bu ay :26::26::26: benim kırmızılar gelecek gibi karnımda sancı var göğüslerimde de ağrı var 2 haftadır .. cumartesi günü progestan bitiyor.. bakalım bu kez ilaç bitmeden olacak mıyım şahsen bu ay kırmızıları bekliyorum ben bebekle ilgili bir durum yok gibi.. geçen ay bütün belirtilerden sonra olmadı bu kez hiç olmaz hayırlısı olsun yine de çalışmalara devaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm tam gazzzzzzzzzzzzzz

1 nisandan itibaren folik asit almaya başladım, bebeğe ön hazırlık 3-4 güne regl olacağım inşallah, sonrası Allah kerim

herkese iyi geceler bu topiği şimdi gördüm.
benimde 6 yaşında bir kızım var ve 32 haftalık hamileyim bir kızım daha olacak.
yazılanları okuyamadım ama güzel paylaşımların olduğuna eminim ikinci çocuk deneyimlerinizden yararlanmak isterim

1 nisandan itibaren folik asit almaya başladım, bebeğe ön hazırlık 3-4 güne regl olacağım inşallah, sonrası Allah kerim

hayırlı olsun canım bende nisanda folık asit almaya başladm....
ama haziranda başlıcaz çalışmalara
sen hangi marka folık asit alıyosun...

günaydın kızlarr...

Yok mu yeni hamiş haberleri ??

Ben bu ay yine kırmızıyı görecem galiba HİÇ UMUDUM YOK :2:

aynenn canım yaa calısmalara ara verdıkmı olmuo tam gaz dedıgın gıbı

günaydın kızlarr...

merhaba canım bugün benım bat ama bende tıkyok işin kötüsü hiç belırtım yok anlıcagın adet düzensızlıgının getırısını yasamaktayım bakalım nezman gelecek kırmızılar özlemle beklemekteyımm zaten yavastan bahar temızlıgıne basladım bu yorgunluklada nasıl calısma yaparım bılmıom

günaydın kızlarr...

bana da öyle geliyor umudum yok benimde.. kırmızıları bekliyorum dünden beri karnım ve belim çok ağrıyor.. belirtilerim başladı eli kulağında kırmızıların gelir cumartesi ilaç bitiminden sonra.. hayırlısı olsun yine de

hayırlı olsun canım bende nisanda folık asit almaya başladm....
ama haziranda başlıcaz çalışmalara
sen hangi marka folık asit alıyosun...

çok teşekkürler, ben kızıma gebeliğimde folik plus yazmıştı doktor, gebelikten bir ay önce başlamıştım kullanmaya, gebelikd eam ederken de kullanmıştım, şimdi doktora danşmadan yine folic plus aldım

hadi hayırlı olsun cnm

teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…