• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:( geçmiş olsun canım.. inşallah bir daha ki sefere olur :( üzme canını :( gerçi ne kadar söylense de insan ister istemez üzülüyor tabii.. eşinin de dediği gibi doktor daha iyi bilir.. en iyisi ona gitmek olur..

canım doktoruna danışman daha iyi.. ben folbiol kullanıyorum ama oğlumda folic plus kullandım ama onu günde 3 tane içtim.. elevite gelince o vitaminlerin karışımı yani onu hamileliğin ileri safhalarında veriyorlar.. folic lus ya da folbiol kullan ya da eczaneye sor bakalım onlar ne diyecek mutlaka seni yönlendirirler:34::34:

aynen öyle ama rüyalarım izin vermiyor yaaaaaaa:35::35::1: aklımdan çıkıyorum rüyamda hep testler yapıyorum pozitif çıkıyor :1: uyandığımda da delirdim heralde diyorum yanii valla komik oluyor öyle:36:

ayy ınan bende görmeye basladım bılıomusun dün rüyamda arka rakaya ıkı test gördüm elımde ıkısıde pozıtıftı:9: sanırım bende delırmeye basladım kalkınca test yapayım deıdm sonra vazgectım otur oturdugun yerde ne işin var dedım en iisi bat ı bekle :10::9:

ayy ınan bende görmeye basladım bılıomusun dün rüyamda arka rakaya ıkı test gördüm elımde ıkısıde pozıtıftı:9: sanırım bende delırmeye basladım kalkınca test yapayım deıdm sonra vazgectım otur oturdugun yerde ne işin var dedım en iisi bat ı bekle :10::9:

valla her gece hemen hemen görüyorum yaa... aklımda yok artık sanmıyorum da hamile olduğumu belirtilerim gitti çünkü ama ara ara akıntı ve kasıkta batmalar var onu da progestandan ya da e vitaminindendir diye düşünüyorum .. bende test alacaktım bugün dedim bekle sanki var mı bebek boşu boşuna moralin bozulacak dedim almadım... ben şahsen kırmızıları bekliyorum bu ay :) şimdide onu beklerim o gelmez :1::1::1:

kızlar merhaba..

uzun zamandır giremedim.. pazar günü biliyorsunuz dogumgunu vardı ondan önceki cumartesi düşmüştüm ve bileğim şişmişti neyse d.gününden sonra oglumu 2 yas asısını vurdurmaya gittiğimde öğrendimki bileğim çıkmış.. yerine yerleştirip atel verdiler ve en az bir ay tak agır kaldıerma dediler. tabii oglumla ne mümkün.. sonrada oglum ateşlendi carsambadan beri düşmüyor artık cıldıracagım.. tabi ben ateli falan attım cunku yawrum hasta oldugundan sürekli kucagımda. dua edin teyzeleri nolur iyileşsin artık kuzum ya:(

kızlar merhaba..

uzun zamandır giremedim.. pazar günü biliyorsunuz dogumgunu vardı ondan önceki cumartesi düşmüştüm ve bileğim şişmişti neyse d.gününden sonra oglumu 2 yas asısını vurdurmaya gittiğimde öğrendimki bileğim çıkmış.. yerine yerleştirip atel verdiler ve en az bir ay tak agır kaldıerma dediler. tabii oglumla ne mümkün.. sonrada oglum ateşlendi carsambadan beri düşmüyor artık cıldıracagım.. tabi ben ateli falan attım cunku yawrum hasta oldugundan sürekli kucagımda. dua edin teyzeleri nolur iyileşsin artık kuzum ya:(

canım çok geçmiş olsun :((( neler olmuş öyle.. nazar değmiş size yaa her şey üst üste.. bal falan ver annesi allerjisi yoksa iyi gelir.. ateşi de düşer inşallah hemen.. 2 ayrı ilaç ver ateş düşürücü dönüşümlü olarak.. sabah birinden akşam birinden ver düşer ateşi

canım çok geçmiş olsun :((( neler olmuş öyle.. nazar değmiş size yaa her şey üst üste.. bal falan ver annesi allerjisi yoksa iyi gelir.. ateşi de düşer inşallah hemen.. 2 ayrı ilaç ver ateş düşürücü dönüşümlü olarak.. sabah birinden akşam birinden ver düşer ateşi

saol canım yaa ogluma hiçbir sekilde surup içiremiyorum 4 saatte bir fitille düşürdüm ateşi ama bgn iyice düştü ve fitilde artık yapmak istemiyorum kulaktan ölçerle 37.8 cunku o bide yarım dere ce yüksek ölçüyor ama tamamen bitmediinden arada surupta vermem lazım off napıcam bilemedim acaba corbasına falan katsam olmaz mı ki ya?

bu arada benden ikinci bir haber daha var biraz evvel kan tahliliyaptırdım ve sanırım hamileyim evdeki testte çift çizgi hemen cıktı kan verdim iki saat sonra sonucu olucam..

kızlar şimdi aldım sonucumu daha cok cok yeni ama hamileyim:) 78,14 cıktı kanda bhcg ayy aptal gibiyim ve şoktayım:)))

merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım iyi değildim ama çok şükür atlattım
hnk cnm benim batı yenileyebilirsin sanırım 22 gibi olur
hamileliğim son buldu bat tarihi şimdilik belli değil düşük nedeniyle halen sat devam ediyor
sanırım 5 gün falan daha sürebilirmiş en az
doktorum kontrole çağırdı ama değişmez büyük ihtimalle dedi
neyse sen 22 nisan yaz zaten bi daha direk doktora gidicem eşim bir daha idrar testi yaptırmaz bu üzüntünün ardından en azından sağlıklı değilse bile söyler doktor diyor
neyse öpüldünüz görüşürüz...

Canım geçmiş olsun ben de uzun zamandır girememiştim..
Çok üzüldüm cnm neden düşük oldu acaba??
Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm hayırlısı böyleymiş kendini üzme ne yapalım inş. sağlıklı bi şekilde tekrar kalırsın
Bizleri haberdar et gelişmelerden
bende öpüyorum

saol canım yaa ogluma hiçbir sekilde surup içiremiyorum 4 saatte bir fitille düşürdüm ateşi ama bgn iyice düştü ve fitilde artık yapmak istemiyorum kulaktan ölçerle 37.8 cunku o bide yarım dere ce yüksek ölçüyor ama tamamen bitmediinden arada surupta vermem lazım off napıcam bilemedim acaba corbasına falan katsam olmaz mı ki ya?

kızlar merhaba..

bu arada benden ikinci bir haber daha var biraz evvel kan tahliliyaptırdım ve sanırım hamileyim evdeki testte çift çizgi hemen cıktı kan verdim iki saat sonra sonucu olucam..

kızlar şimdi aldım sonucumu daha cok cok yeni ama hamileyim:) 78,14 cıktı kanda bhcg ayy aptal gibiyim ve şoktayım:)))

Canım çooookkk sevindim hamiş olmana kızzz doğumgünü falan derken günleri de kaçırmamışsın maşalllahhhhh :1::1:
Hemen belirtilerini falan paylaş çatlarım meraktan :1:
Beta biraz düşük ama henüz yeni sanırım gün be gün büyür inş.
Bu arada oğluşa geçmiş olsun cnm şurup içmeden de nasıl olcak ki eğer çok kötü olursa iğne falan iste dr dan çok geçmiş olsun..
Sanada geçmiş olsun ayağına dikkat et cnm

kızlar merhaba..

cnm hem sana hem oğluşa geçmiş olsun.hepsi üstüste gelmiş.boğaz enfeksiyonumu var oğlunda o zaman düşmüyor genelde ateş inatçı oluyor.

tebrik ederim he işe yetişmişsin maşallah.değerin çok düşük değil cnm önemli olan artması.ilk hamiş sensin tebrikler :49::nazar::nazar::nazar:

canım çorbasına falan sanmıyorum eklensin şurup çay kaşığı ile azar azar vermeye çalış inşallah düşer ateşi..

çok sevindim canımm tebriklerrrr :52::emir_bebek: sağlıkla kucağına alırsın inşallah :nazar::emir_bebek: dikkatli ol sen ağır kaldırma oğlun dışında:16:

ayy canımm coook sevındım masallah allah nazarlardan korusun :46::34: işdi güçdü derken oluvermıs görüomusun kafaya takınca olmadıgınında bır ispatıdır bu bence bızlere ders olsun demii :9::9:tebrık ederım hayatım saglıkla kucagına alırsın ınsallah. darısı bızlerın basınaaa amiinn:1: hamişlerın duası ccabuk kabul olurmus bızede dua et tamamıııı ?? buarada burcuelfın dedıgı gıbı belırtılerını mutlaka paylas olurmu

tebrikler cnm :70:
hayırlı olsun inşallah dikkat et kendine çok yeni daha
sağlıcala kucağına al inşallah :34:

Canım geçmiş olsun ben de uzun zamandır girememiştim..
Çok üzüldüm cnm neden düşük oldu acaba??
Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm hayırlısı böyleymiş kendini üzme ne yapalım inş. sağlıklı bi şekilde tekrar kalırsın
Bizleri haberdar et gelişmelerden
bende öpüyorum

bende çok sık uğrayamıyorum elifim
doktora göre dikkat etmediğimden öğrendikten bir gün sonra temizlik yapmıştım ama çok dikkat etmiştim
doktora anlattım ağır bişey yapmadıysanız düşeceği varmış dedi bu kadar küçük bişeyde olduysa şimdi olmasa ilerde olurdu dedi
ben dotora gittiğimde değerlerim düşmeye başlamıştı aslında hemen gitseydim belki bişeyler yapılabilirmiş ben normaldir diyerek pek umursamadım
olacağı varmış bir sonraki kontrolümde parça kalıp kalmadığına bakıcak sorun yoksa aynen devam ama kaldıysa mecbur operasyon dedi bakalım hayırlısı...rabbim kimseye yaşatmasın yaşayana sabır versin...

bende 2. yi düşünenlerdenim ama sadece düşünüyorum bi kaç ay sonra inş. çalışmlara başlıcaz:emir_bebek:

hangi folıc asit diye kendimi parçaladım sonunda folbiol aldım ve bugün başladım içmeye...o kadar doktor verdine göre bi bildikleri vardır.
bide elevit almıştım onuda ara ara içsem olurmu acaba boşa gitmesin:17:
hem içinde kalsiyum vitamin felan var çokda doğru beslenmiyom zaten.....

bebiş isteyen herkesin allah ım gönlüne göre versin inş....
:49:

Son düzenleme:
bende çok sık uğrayamıyorum elifim
doktora göre dikkat etmediğimden öğrendikten bir gün sonra temizlik yapmıştım ama çok dikkat etmiştim
doktora anlattım ağır bişey yapmadıysanız düşeceği varmış dedi bu kadar küçük bişeyde olduysa şimdi olmasa ilerde olurdu dedi
ben dotora gittiğimde değerlerim düşmeye başlamıştı aslında hemen gitseydim belki bişeyler yapılabilirmiş ben normaldir diyerek pek umursamadım
olacağı varmış bir sonraki kontrolümde parça kalıp kalmadığına bakıcak sorun yoksa aynen devam ama kaldıysa mecbur operasyon dedi bakalım hayırlısı...rabbim kimseye yaşatmasın yaşayana sabır versin...[/QUOTE]

canımcım nasip böyleymiş inan ki insanlar bilmeden neler neler yapıyorlar da bir sey olmuyor sakın psikolojini bozma rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıcakla tekrar verecek inşallahh..
opersayona gerek kalmaz inş cnm adetin de düzenli şekilde olurda çalışmalara devam edersin..
Sakın üzme kendini cnm

bende 2. yi düşünenlerdenim ama sadece düşünüyorum bi kaç ay sonra inş. çalışmlara başlıcaz:emir_bebek:

hangi folıc asit diye kendimi parçaladım sonunda folbiol aldım ve bugün başladım içmeye...o kadar doktor verdine göre bi bildikleri vardır.
bide elevit almıştım onuda ara ara içsem olurmu acaba boşa gitmesin:17:
hem içinde kalsiyum vitamin felan var çokda doğru beslenmiyom zaten.....

bebiş isteyen herkesin allah ım gönlüne göre versin inş....
:49:

Merhaba cnm
Hakkında hayırlısı cnm allahım cok aratmaz inş. bat tarihini yolla arkadaşımız eklesin seni listeye....

benide eklermisiniz kızım 5 yasında 15 aydır korunmuyorum bat 30 nisan

Hoşgeldin cnm

15 aydır demişsin dr a falan gözüktün mü yoksa tedavi falan görüyormusun

hnk canım tebrikler bundan sonrası öenemli olana kendine dikat etmen bakalım sırada kim var

çok saolun kızlar cok tesekkür ederim.. bugun gidip tekrar bhcg ye baktırıcambakalım artış vs. normal mı.. ya birde belirtiler dediniz ya bu ay ilk defa bende hiç belirti yoktu şimdi yeni bel agrılarım basladı bat yaklasınca cok cok erken ögrendim ama forteli yaptım zaten anında ikinci cizgi cıktı silik falanda diildi..

çok saolun kızlar cok tesekkür ederim.. bugun gidip tekrar bhcg ye baktırıcambakalım artış vs. normal mı.. ya birde belirtiler dediniz ya bu ay ilk defa bende hiç belirti yoktu şimdi yeni bel agrılarım basladı bat yaklasınca cok cok erken ögrendim ama forteli yaptım zaten anında ikinci cizgi cıktı silik falanda diildi..

cnm tekrar tebrik ederim inşallah beta hcg güzel bişekilde artmıştır..
İnş. sorunsuz bi şekilde gebeliğin geçer..
allah kucağına almayı da nasip eder inş.bu sefer de nur topu gibi bi kızın olur :1::1:

Back