ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hiç basıma gelmedı ama evt gecersız test oluo canım.bı daha yapsana yarın sabah ınsallah bu sefer cıft cızgıyı görürsün bende bu sabah karın agrısyla uyandım hafıf lekelenmem oldu.gecen ayın 16snda d.kontrol hapını bıraktım üstüne 22sınde görmüştüm adetımı ama cok az gelmıstı normalde 7gün sürer 4gün sürmüştü ben dıodum kesın bıdaha kanamam gelır ve dedıgım gıbıde oldu bakalım devamı gelıcekmı belkı üstüne görme olur yıne umudumu kaybetmedım anlıcagın sende kaybetme tutturacagız ınsallah

sonuçta ayıplı mal satmış bunuda geri versek olmamı yani
hayırlısı olsun cnm belkide bu bir işarettir zamanı değil sonra yap diyordur
testin böyle çıkması başıma hiç gelmedi ama negatif çıkacağına böyle çıkmasını tercih ederdim doğrusu
sabah sabah kahvemi içemedim kendime gelim ben iyisimi

yok canım tarihi geçmemişti baktım hahhahaa bosver negatif görmekten iyidir:))

ayyy sorma canım tek i geçtim çift çizgi bile yok:)))) yaa bende de sıfır belirti gecen ay adetim gecikmişti onda bile daha cok belirti vardı bunda yok:)

ayyy canım geçmiş olsun ya. feci salgın var çok dikkat et.. evet test ziyan oldu bende gıcık oldum:))

inşallah canım.. yarın sabah yapamamm cunku netten sipariş vericem oda en erken yarın ögleden sonra gelir. beklemekten baska care yok anlayacagın:)

aaa karamelcim hiç o açıdan düşünmemiştim. umarım öyledir:)) sonra yapınca çift olur:)))))

Bende 2. bebeğime hamileyim, nasipse eylülün sonu gibi kucağımda olacak.
Oğlum ise şuan 7 aylık...
Maşşallah cnm allah kolaylığını verir sağlıkla alırsın inş. kucagına

mrb cnm
bende senin gibi kesinlikle yumurtlama günlerimi hissedemiyordum ne akıntı ne başka bi belirti böylelikle tam 6 ay olmadı en sonun da bu ay ovulasyon testlerine başladım ona göre çalışmaları yaptık gerçi bunlada tutmaya bilir rabbimin takdiri artık..
Erken gebelik testleri var int. satıyorlar en erken ilişkiden 5 gün sonra diyorlar.. ama ne kadar güvenilir bilmiyorum cnm

cnm o test geçersiz olmuş.. bi kaç gün sonra tekrar dene cnm... Umudumuz sürüyorrrr

aaa banyo buharlıysa ondan öyle cıkmıs olabilir cnm...cnm belirtilere takılma herkez ve her gebelikte değişiyor...stresss yoookkk

mutlaka olur diyorlar ama ben hiç o akıntıyı görmedim kaç aydır ama yumurtluyormuşum....
Siklus kaçgün senin cnm???

slm cnm
bol bol istirahat gerektiriyor bu grip bi türlü geçmiyor yoksa
çk geçmiş olsun inş. hemen toparlanırsın

aynen canım bende var o değişiklik 6 gündürde öyleyim mide bulantım da başladı bilemiyorum neler oluyor.. karnımda batmalar ve balon gibi şişlik var bende de polikistik over vardı ama ben atlattım azaldı çok şükür de emin olamıyorum yine de annemle konuştum dikkat et diyor.. bazısında başlayabilirmiş belirtiler erkenden.erken gebelik testi var 20 tl civarında fiyatı ilişkiden 7 gün sonra belli olurmuş bebek olup olmadığı dün internette okudum alsam mı almasam mı karar veremedim.

sabah ilk idrarınla yaparsan daha iyi olur canım testi :) inşallah çizgin çift çıkar :)) umudunu kaybetme bazen belirti olmayabiliyor...

Kızlar hepimiz ikinci bebeğimizi istediğimize göre ilk gebeliğimizde ki belirtilerimizi yazalım hatırladığımız kadarıyla

kaç gün önceden başladı belirtiler, bariz şekilde hissettiğiniz belirtiler nelerdi???

İlk gebe kaldığınız zaman hangi tahlille adetten önce mi sonra mı yaptınız??

(şu ara hepimiz bi belirti arıyoruz yaa hadii yazalım öğrenelim bi fikrimiz olsun))

Ben kızım da acayip şekilde göğüslerimin şişmesi acıması,ve karnımın gazdan patlayacak gibi olmasından şüphelenip adetimin 2 gün geçmesiyle idrar da yapılan gebelik testleriyle öğrendim. adetim iki gün geçmişti ama sabah ilk idrarımla saniyeler içinde çift çizgiyi görmüştüm ve gün içimde yaptırdığım kan testiyle kesinleşmişti..

selam kızlar nasılsınız?? benim dünden beri çok moralim bozuk ve yumurtlama günlerimdeyim fena bi akıntım ve şişkinliğim var. ama bu ay geçti benden eşimle aram bozuk ve şu ara çocuk fikrini askıya aldım tabi çok sürmez de bu aydan geçtim sadece. bi dahaki ay da denemicem ama nisanda iyi bi çalışmaya başlamam lazım hem ben ocakta şubat ya da martta doğsun istiyorum o yüzden nisanda başlıcam çalışmalara. zaten bu ara kafama takmıyorum keyfim hiç yok bi süre burdan sizdeki gelişmeleri takip ederim sonra da ben güzel bi haber veririrm inşaallah öpüyorum sizleri

cnm hakkınızda hayırlısı tabiki en iyi zamanı siz daha iyi bilirsiniz..
Canını sıkma hepimiz eşlerimizle böyle günler geçiriyoruz umarım uzun sürmez kırgınlığınız..
Nisan da güzel haberler almak üzere o zaman kendine iyi bak

inşallah cnm çift çizgiyi görürsün bizde burda şenlik yaparız

üzme kendini her ailede oluyor bazen tuzu biberi bunlar
iyi etmişsin stresliyken zaten olmuyor bide olmadı diye takmamış olursun fazla askıda tutma kararını bebiş bekliyoruzz

oğlumda anlamamıştım hamile olduğumu.. midemde bulantılar hazımsızlık şişkinlik vardı karnımda falan.. sonra tabii adet tarihi geldiğinde şansıma bayram araya girdi ve 9 günlük tatili beklemek durumunda kaldım aradan 10 gün geçmişşti :) sonra evde test yaptım ve pozitif çıktı. doktora gittiğimde bebiş 8 haftalıktı :) kan testi yapmadan usg ile bakmıştı doktorum :) şimdi de aynı belirtiler var ama bilemiyorum tabii.. iştahsızlık başladı hazımsızlık ve mide bulantısı valla emin değilim ama var gibi hissediyorum. aklıma yemek gelse bi tuhaf oluyorum.

takma kafana olur öyle şeyler.. düzelir her şey :))stresliyken hamile kalsan daha çok strese girersin askıya alman iyi olmuş.. inşallah güzel haberlerini alırız senin :))

burcucum iyi fikir ama ben hiçbişey hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu :44:
du bakim
öncelikle idrarda çıkmamıştı hastanede öğrenmiştim onu hatırlıyorum
8 gün sonra idrarda hayalet gibi çıkmıştı
iştahım yoktu kasıklarda ağrı
sadece bunları hatırlıyorum ama beni gören yaşlılar hemen sen hamilesin diyorlardı
bide karnım azcık çıkmıştı erkek olduğunu herkes söylüyordu
oğlumda iri olduğu için ben 2,5 aylıkken öğrenmiştim cinsiyetini gelişimi hep önde gidiyordu sırf bu yüzden doğduğunda çok sorun yaşadık birsürü test yaptılar yavruma
hatırlarsam yine yazarım
benim bu gün sağ tarafımda inanılmaz batma var gece uyutmadı bide akıntım çok fazla acaba enfeksiyon falanmı oluştu idrarada çok çıkıyorum :44:
istermisin bide enfeksiyonla uğraşayım

heralde ondan oldu canım ya:)

benimki ondandı işte csnım:)

ben 4 gün önce fortel aldım bi arkadasım dedi seni rüyamda gördüm hamileydin fortelin adını verdi cok silik bir çizgi çıktı ertesi gün 5 tlye normal test aldım onda bariz iki çizgi çıktı akşamına da eşime söledim gece 9 da kan testi yaptırdım 280 çıktı bhcg. cok cok erken ögrendim yani bazı gebeliklerde bhcg kana veya idrara daha erken düşermiş o yuzdende bundada öle olur umudu ile acele ediyorum belki de bilmiyorum. bende bulantı falan hiç yoktu ama hep uyuyordum:)

hakkında hayırlısı olsun canım.. umarım kısa zamanda eşinle aranız düzelir. kendine iyi bak..

ayyy inş. cnm hissler çok önemli yanıltmaz inşallah... ooooo senin bayağı geçtikten sonra anlamışsın yaa aslında böyle bekleyince çok daha zorrr herşeyi belirti zannediyoruz..

idrar da çıkmadığında günün mü geçmişti yoksa günün den öncemiydi
Ahhh o yaşlılar yok mu banada yapıyorlar özellikle apartmandaki ton ton teyze gurubu
vah yavrum demek öyle ama dr lar hiç bi şeyi riske atmıyorlar herşeye bakıyorlar..

ya sende bu ay bayagı belirtiler var cnm o zman hadi bakalım inş. enfeksiyon mu :18:söyleme öyle allah korusun başa bela dır
hamişlikten olsun deee

enfeksiyon değildir inşallah canım o batmalar bende de 5 gündür var hala var çok can yakıyor.. bebiştir inşallaaaaaah :)

evet ton ton teyze grubu
yok cnm benim adet geçmişti 7 gün sonra çıkmayınca hastaneye gittim doktor hamilesin diyince eve geldim bide evde yaptım 7. gün hiç çizgi yokken 8. gün hayalet gibi çıktı
bilmiyorum ki cnm inşallah hamişliktir ama yanma olmaz heralde onda :44:
bat 23 mart daha çok var bakalım neyin nesi hayırlısı inşallah

ayy bende sıfır belirti yaa.. 2 gün öncesine kadar kasıklaım agrıyordu oda bitti.ya dalgaya vuruyorum ama kızlar benim oglum hemen olmustu bu niye bu kadar nazlı cıktı. vallahi korkuyorum bir prblem mi var acaba diye. ya benim sütüm hala geliyor ya o yapıyor olablir mi acaba ya?

23 mart oglumun dogumgünü insalaah oglumun dogumgunu sana ugur getirir teyzesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…