Listemizi yeniliyoruz!!! Katılmak isteyen arkadaşlar bat larını özel mesaj ile bildirirse sevinirim...
NİCK YAŞ İLK ÇOCUK İKİNCİ ÇOCUK BAT
hnk / 31 / 23 aylık / - / 10 mart
Yazsaati / 27 / 4 yasinda / - / 10 mart
Yarem21 / 37 / 3 yaş 2 aylık / - / 10 mart
burcuelf / 29 / 6 yaşında / - / 12 mart
bambu / 27 / 19 aylık / - / 12 mart
fatmaipek / 32 / 4 yaşında / - / 16 mart
Sendrom01 / 24 / 2 yaş 10 aylık / - / 19 mart
Karamel / 32 / 13 yaşında / - / 23 mart
Öcük / 31 / 7 yaşında / - / 28 mart
Ozey2506 / 35 / 5,5 yaşında / - /
7106400817 / 27 / 22 aylık / - /
Kizlar cok hastayim dr gittim test yapti bebis yokbidahaki aya artik
Igne vurdu anti verdi oyle iste
Varmi kimseden haber?
çok heyecanlıydık şükür ki herşey cok güzel geçti cnmgünaydın canım.. bizde erkenciyiz bu sabah.. ayy ne güzel okuma bayramı var haa. nasıl heyecanlıdır o şimdi yawrum benim ya:)))
Günaydınlaaaar
Okuma bayramınız hayırlı olsun
Bende ikizim olsa hayr demem ama sülalede yok yaşım 35 o yüzden ikiz olsa süper olur aslında
Ama malesef eşim yine erken doğarsa sakat olursa ben korkuyorum diyor yanaşmıyo çocuk işine
Kızında erkeğinde hiç değilim yeterki oğlum tek kalmasın bir kardeşi olsun ama eşimle işim zor
Bana dua edin
Allah razı olsun rabbim hepinizin gönüllerindeki muratlarını nasip etsin inşallah
Adım zeynep yaşım 35 bir oğlum var 5.5 yaşında adı ahmed keremistanbuldayım ikinci bebişi çooook istiyorum
Benim oğlum da erken doğdu 34+5 te sağlık problemleri çok oldu bu yaşına kadar 4 operasyon geçirdi
İkiniyi de 22. Haftada kaybedince eşim korktu malesef
İnanıyorum eşim korkularını yenecek ve cennetteki yavrum ali erenim kardeşini yollayacak inşallah
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
mrb arkadaşlar bende 2. bebeğime hamileyim ama çok yeni henüz minicik
Varmi kimseden haber?
veeee kızlar bızde ıkıncının calısmalarına sonunda basladık =) hiçbişe hesaplamadım henüz.adetım bıtelı 9.gün bugün folıkasıd kullanmaya basladım.polkıstıkover larımla nezaman hamıle kalırım bılmıyorum denemeye devam allahım tez zamanda sonuclandırsın hepımızınkı ınsallah =)
hoşgeldin cnm
O zamn ilk önce yumurtlama günlerini hesapla ona göre çalışmaları yap
olur inş. Cnm pkolu cok arkadas var sorunsuz sekilde hamile kalan mevlam sağlıkla verir inş bekletmeden
bat: Beklenen adet tarihi yani bi daha ki adet tarihin de sen de hnk arkadaşımıza yaz listeye eklesin seni de
hakkımızda hayırlısı
veeee kızlar bızde ıkıncının calısmalarına sonunda basladık =) hiçbişe hesaplamadım henüz.adetım bıtelı 9.gün bugün folıkasıd kullanmaya basladım.polkıstıkover larımla nezaman hamıle kalırım bılmıyorum denemeye devam allahım tez zamanda sonuclandırsın hepımızınkı ınsallah =)
mrb arkadaşlar bende 2. bebeğime hamileyim ama çok yeni henüz minicik
çok heyecanlıydık şükür ki herşey cok güzel geçti cnm
cnm hoşgeldin umarım allah gönlüne göre verir tez zamanda da eşinin içine tekrar bebek özlemiyle doldursun o da senın gibi istesin
İçini de kalbini de bozma allahım bi daha yaşatmaz inş.
İnşallah cnm allahım böyle şeyler yaşatmasın bi daha
Maşallah supalllah oğlun da iyiymiş allahım sağlıklı uzun ömür versin
Eşini de ikna edersin inş.
Varmi kimseden haber?
bat 18 mart canım
buarada cok özür dıleyerek soruyorum son adet tarıhı kısaltması sat bılıyorum ama bat ın acılımı nedr b... adet tarıhı ama ne çözemedım bıtürlü yaa =)
Günaydın kızlar
kimseler yok mu nasılsınız???
ay ne güzel saglıkla sıhhatle vaktüyle zamanıyla kucagına alırsın insallah..
gözünüzaydın canım.. çok sevindim iyi geömesine..
ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK GÜZEL GEÇTİ KIZÇEM ŞİİRİNİ OKUDU ŞARKILARINI SÖYLEDİ
CANIM SEN YARIM TEST YAPICAKSIN DİMİ AYYYYY ÇOK HEYECANLI SABAH İDRARINLA YAP MUTLAKA
HADİ BAKALIM İLK SEN HABERİ VER İNŞ..
ay ne güzel saglıkla sıhhatle vaktüyle zamanıyla kucagına alırsın insallah..
gözünüzaydın canım.. çok sevindim iyi geömesine..
ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK GÜZEL GEÇTİ KIZÇEM ŞİİRİNİ OKUDU ŞARKILARINI SÖYLEDİ
CANIM SEN YARIM TEST YAPICAKSIN DİMİ AYYYYY ÇOK HEYECANLI SABAH İDRARINLA YAP MUTLAKA
HADİ BAKALIM İLK SEN HABERİ VER İNŞ..
ya istiyorum aslında hatta bugun bile yapmamak için zor tutuyorum ama cok mu erken acaba ya.. ilişkiden 7 gün sonra diyor ama çıkar mıki:)) oglumda çıkmıştı ama kaç gün geçmişti hatırlamıorum tabii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?