ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 2. bebeğime hamileyim, nasipse eylülün sonu gibi kucağımda olacak.
Oğlum ise şuan 7 aylık...

hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin .isteyerekmi oldu oğluşun çok küçükmüş daha emzirmiyormusun.

hayırlı olsun.. :)) 2. kaza ile oldu sanırım... :) eltim de nisan sonu doğum yapacak oğlu 13 aylık şuan.. zor bir durum olmalı senin için biri karnında biri kucağında. Allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin canım. :)

merhaba canım tesekkür ederım cvb ın ıcın =) yaş: 29 ilk bebeğim: 13.5 aylık bat: 22 mart

kızlar fıkrınızı almaya ıhtıyacım var :44:ilişkıden sonra sabahına yada aksamına dıyelım yumurtlama belırtısı hıssttınzmı kendınızde akıntınızın türü degıstımı? bende sankı yumurtlama günümmüş gıbı akıntım farklılastı ondan önce yoktu akıntım adetımın 9.günüydü polkıstık yüzünden nezaman yumurtlayacagım bılmıyorum oyüzden acabamı dıyorum.tutma ıhtımalı varmı ya hemen ılk denemedenılıskıden en erken kacgün sonra testte silikde olsa çizgi görürüz ayy meraktan catlıcam ya

Son düzenleme:

ayy canım çok küçükmüş bebeğin.. Allah yardımcın olsun. ikisi beraber büyürler hakkında olsun insallah Sağlıkla sıhhatle vaktiyle zamanıyla al ikinci bebişini de kucagına inşallah:)

merhaba canım tesekkür ederım cvb ın ıcın =) yaş: 29 ilk bebeğim: 13.5 aylık bat: 22 mart

tamam canım ekliyorum senide:))

canım aynı akıntı olayı bende de oldu bu ay. tutabilir taabiikide belli mi olur. Hayırlısı olsun insallah.. vallahi fortel erken gebelik testi 7 gün sonra belli eder diyor ama bilmiyorum tabi.. sende benim gibi cok sabırsızsın sanırım:))

rica ederim canım:) güzel haberlerini de en kısa zamanda alalım insallah:)

evt canım sabırsızım ya hayırlısı allahtan =) bende normal gebelık testlerınden var yınede bellı edermı acaba ? fortel ılk defa duydum fıyatı nedır bılıyormusun canım belkı dayanamz alırım =)

canım bebısım küçük ama tutamama ıhtımalı herzman oldugundan erken gebelık rıskını göze almak zorundaydım malesef bende cok kararsız kaldım ama artık kesın.bakalım görücez sonucu

canım bebısım küçük ama tutamama ıhtımalı herzman oldugundan erken gebelık rıskını göze almak zorundaydım malesef bende cok kararsız kaldım ama artık kesın.bakalım görücez sonucu

hakkında hayırlısı olsun canım.. insallah hemen tutar:)

kızlar test yaptım.. çift çizgiyi geçtim bende tek çizgi bile çıkmadı:)))) prospektüsünü okudum geçersiz test oluyormus galiba. böyle birşey geldi mi basınıza.. ay sabah sabah aglıyım mı güleyim mi bilemedim:)

günaydın evetcanım geçersiz sayılıyor dayanamayıp yapmışsın ben bekleyecem bata 3 gün kala yaparım

günaydın evetcanım geçersiz sayılıyor dayanamayıp yapmışsın ben bekleyecem bata 3 gün kala yaparım

evet yaptım banyo cok buharlıydı ondan mı öle olduki acaba:) neyse bu sefer bende beklicem zaten testim yok netten sipriş vericem gelmesi de 3 gün sürer zatten:)) ama zaten bence birşey yok yani emin sayılırım hatta:) tek bir belirti daha yok:)

günaydın kızlar....
hnk cnm testin belki tarihi bile geçmiş olabilir.belirtilere takılma bence....inşallah bebişin seninledir.bugün benimde 17. günüm ama hala yumurtlama belirtisi yok bu ay geç gelecek benim yumoşlar heralde.acaba akıntı olmadan yumurtlama olabilirmiki

ne kadar sıkıcı bir durum çift çizgi görmeyi umut ederek test yapıyorsun sonuç kocaman bir negatiflik bizler çok mu kafaya takıyoruz kızımda hiç böyle beklememiştim benimde hiç bir belirtim yok aralık ayında hamiş kaldığımda gece uyandığımda arada bulantı hissi oluyordu kızımdada aynıydı şu an bir şey yok yani umudumda yok bu yüzden test yapasımda yok en iyisi batı beklemek

günaydın canım adt düzensizliğimi var bende yumurtlamadan bir kaç öncesinden karnım ağrımaya başlaıyor akıntıda ovulasyon testini belirtiler oluşunca yapmaya başlıyorum ikinci gün iyice belirgenlişiyor hatta ikinci çizgi daha çok belirgin oluyor ertesi günde çatlamış oluyor sende test yoksa akıntıdan bir kaç gün sonra çatlar muhakak

Selam kizlar ben hala cok hastayim okula gittim zumre baskanim izin verdi geri eve geldim kizim okulda kaldi yatiyorum yine
Okul dr u baska anti verdi ona basladim bakalim ins ise yararda toparlanirim.
Hnk testin ziyan olmus cok gicik olurum boyle durumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…