Bende 2. bebeğime hamileyim, nasipse eylülün sonu gibi kucağımda olacak.
Oğlum ise şuan 7 aylık...
ay ne güzel saglıkla sıhhatle vaktüyle zamanıyla kucagına alırsın insallah..
gözünüzaydın canım.. çok sevindim iyi geömesine..
geçmiş olsun canım.. birdahaki aya insallah..
tamam cnm ekliyorum:)
hayırlı olsun canım.. bana yasını ikl cocugunun yasını ve bat ını yazarsan seni de ekliyim canım..
bat: beklenen adet tarihinin kısaltılmısı canım..
günaydın.. yatılı misafirim geldi kuzenim ancak açabildim daha:)))
merhaba canım tesekkür ederım cvb ın ıcın =) yaş: 29 ilk bebeğim: 13.5 aylık bat: 22 mart
kızlar fıkrınızı almaya ıhtıyacım var :44:ilişkıden sonra sabahına yada aksamına dıyelım yumurtlama belırtısı hıssttınzmı kendınızde akıntınızın türü degıstımı? bende sankı yumurtlama günümmüş gıbı akıntım farklılastı ondan önce yoktu akıntım adetımın 9.günüydü polkıstık yüzünden nezaman yumurtlayacagım bılmıyorum oyüzden acabamı dıyorum.tutma ıhtımalı varmı ya hemen ılk denemedenılıskıden en erken kacgün sonra testte silikde olsa çizgi görürüz ayy meraktan catlıcam ya
ayy canım çok küçükmüş bebeğin.. Allah yardımcın olsun. ikisi beraber büyürler hakkında olsun insallah Sağlıkla sıhhatle vaktiyle zamanıyla al ikinci bebişini de kucagına inşallah:)
tamam canım ekliyorum senide:))
canım aynı akıntı olayı bende de oldu bu ay. tutabilir taabiikide belli mi olur. Hayırlısı olsun insallah.. vallahi fortel erken gebelik testi 7 gün sonra belli eder diyor ama bilmiyorum tabi.. sende benim gibi cok sabırsızsın sanırım:))
evt canım sabırsızım ya hayırlısı allahtan =) bende normal gebelık testlerınden var yınede bellı edermı acaba ? fortel ılk defa duydum fıyatı nedır bılıyormusun canım belkı dayanamz alırım =)
canım bebısım küçük ama tutamama ıhtımalı herzman oldugundan erken gebelık rıskını göze almak zorundaydım malesef bende cok kararsız kaldım ama artık kesın.bakalım görücez sonucu
kızlar test yaptım.. çift çizgiyi geçtim bende tek çizgi bile çıkmadı:)))) prospektüsünü okudum geçersiz test oluyormus galiba. böyle birşey geldi mi basınıza.. ay sabah sabah aglıyım mı güleyim mi bilemedim:)
günaydın evetcanım geçersiz sayılıyor dayanamayıp yapmışsın ben bekleyecem bata 3 gün kala yaparım
günaydın kızlar....
hnk cnm testin belki tarihi bile geçmiş olabilir.belirtilere takılma bence....inşallah bebişin seninledir.bugün benimde 17. günüm ama hala yumurtlama belirtisi yok bu ay geç gelecek benim yumoşlar heralde.acaba akıntı olmadan yumurtlama olabilirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?