bende düşünüyorum ama çok kararsızım kızım çok küçik geliyor bana biraz büyüsün diyorum bazende aman yap beraber büyüsünler diyorum. kararsızım çok. kızım beni çok zorluyor yemek yemez daha tuvalte alıştırmadfım. ne yapsam bilemiyom. hayırlısı olsun.
Evet arkadaşlar, bebeğim çok küçük ve 2. korunurken oldu.
Canım çok sıkılıyor ama hep korunurken olduysa vardır bir hayır diyorum.
Çok üzülüyorum, herkes oğlumun ezileceğini düşünüyor, oysaki kendini ezdirecek bir bebek değil kesinlikle, aksine ufaklıkla ilgilenmek daha zor olacak. Arka arkaya olmasının hiçmi avantajlı tarafları yok yaa
Karnımdakine eziyet ediyorum resmen, hissediyor o yavrucakta, ailemdende kimseler desteklemiyor beni, çok üzgünüm.
Ama karnımdaki bebeğime daha çok üzülüyorum, günahsız ama istenmeyen bir bebek
Çok üzülüyorum, herkes oğlumun ezileceğini düşünüyor, oysaki kendini ezdirecek bir bebek değil kesinlikle, aksine ufaklıkla ilgilenmek daha zor olacak. Arka arkaya olmasının hiçmi avantajlı tarafları yok yaa
Karnımdakine eziyet ediyorum resmen, hissediyor o yavrucakta, ailemdende kimseler desteklemiyor beni, çok üzgünüm.
bir seneden beri 2. bebek için uğraşıyoruz ama o kadar pişmanımki oğlum 2 yaşındayken 2.yide yapsaydım belki bu kadar uğraşmayacaktım.ondada vardır bir hayır diyorum ve sabırla bekliyorum.Allahım duy sesimizi hayırlısı ile oğluma kardeş gelsin artık.üzülüyorum....
Maşşallah cnm allah kolaylığını verir sağlıkla alırsın inş. kucagına
mrb cnm
bende senin gibi kesinlikle yumurtlama günlerimi hissedemiyordum ne akıntı ne başka bi belirti böylelikle tam 6 ay olmadı en sonun da bu ay ovulasyon testlerine başladım ona göre çalışmaları yaptık gerçi bunlada tutmaya bilir rabbimin takdiri artık..
Erken gebelik testleri var int. satıyorlar en erken ilişkiden 5 gün sonra diyorlar.. ama ne kadar güvenilir bilmiyorum cnm
cnm o test geçersiz olmuş.. bi kaç gün sonra tekrar dene cnm... Umudumuz sürüyorrrr
aaa banyo buharlıysa ondan öyle cıkmıs olabilir cnm...cnm belirtilere takılma herkez ve her gebelikte değişiyor...stresss yoookkk
mutlaka olur diyorlar ama ben hiç o akıntıyı görmedim kaç aydır ama yumurtluyormuşum....
Siklus kaçgün senin cnm???
slm cnm
bol bol istirahat gerektiriyor bu grip bi türlü geçmiyor yoksa
çk geçmiş olsun inş. hemen toparlanırsın
cnm ovulasyon testlerinin herhangi bi yararı da olmaz zararı da çünkü bi ilaç değil....canım valla adetlerım düzenlı olsa keske hemen hıssederdım kesın ama adet düzensız olunca daha bı zor yaaaben merak edıyorum ovulasyon testlerı adet düzensızlıgındede işe yarıyormu kullanmak ne kadar saglıklı acaba bılgın varmı
bir seneden beri 2. bebek için uğraşıyoruz ama o kadar pişmanımki oğlum 2 yaşındayken 2.yide yapsaydım belki bu kadar uğraşmayacaktım.ondada vardır bir hayır diyorum ve sabırla bekliyorum.Allahım duy sesimizi hayırlısı ile oğluma kardeş gelsin artık.üzülüyorum....
cnm ovulasyon testlerinin herhangi bi yararı da olmaz zararı da çünkü bi ilaç değil....
adetin bittikten sonra başlayıp diğer adet gününe kadar gün içinde yapabilieceğin bi miktar idrarla yapılan aynı gebelik testleri gibi vücudun yumurtlama hormonunu tespit eden bi kit..yani senin adet düzensizliğine bi yararı olmaz sadece ay içinde ne zaman yumurtladığını gösterir..benim bildiğim kadarıyla..
Herşeyde vardır bi hayır cnm canını sıkma istenmeyen bebek diye de düşünme hele bi dünyaya gelsin baakk görürsün o desteklemeyen kişiler nasıl sevmek için can atacaklar.. allahım canı verdiyse kolaylağınıda verir..Allah sağlıcakla kuvagına almayı nasip etsin..önemli olan şey su an yavrunun sağlıcakla doğması..
Mrb cnm
Nasipten öte olmazmış..demekki zamanı vakti gelmemiş..vakti gelince ister korun ister korunma bi şekilde dünyaya geliyorlar..
Bir sene dolduysa artık dr a görünsen iyi olur en azından süreci hızlandırır.. allahım isteyen herkezin kucagını boş bırakmasın inş.
Ya kızlar cok alakasız olacak ama dize birsey sorucam. Benim son 4 - 5 gundur bazen dik yurumemi dah engelleyen sonra birden kaybolan karın agrılarım oluyordu hatta belirti bekliyorum ya hamileliğe dair o yuzden psikolojiktir diyordum bu akşam oglumu mama sandalyesine koyarken birden bastırdı yine allahtan esim geldi yarım saat sonra falan o aldı ilgilendi mumkun değil kucaklayamam bu acıyla benim oglanda cok kucakcudır bahsetmiştim.. Babası uyuturken banyoya gırdım ılık su şyi gelir belki diye ama bşr baktım gobek deliğim ve cevresi bildiginiz yumruk kadar dısarı fırlamış.. Neden olurki basınıza geldi mi hiç sizin yakınlarınızın?
üzme kendinide karnındaki masumuda
tabiki iyi yönleride var ikiz gibi büyüyecekler biz ilk 3 kardeşim arasında birer yaş var bizi üçüz sanırlardı
sende öyle düşün biraz arayla ikiz gibi büyürler
ne olur yanlış anlama ama burdan bunuda yazmazsam kendimi kötü hissedicem
korunurken kalmak nasıl bişey :44:
çok afedersin geri çekilme yöntemiyle kaldıysan bu biraz da bile bile lades gibi oluyor
çünkü ihtimal çok yüksek bunu doktorlarda diyorlar
hap yada spiral olursa tamam haklısın
ne ile korunduğunuzu bilmiyorum ama burdan okuyanlarda anlasın geri çekilme yöntemi bir tür korunma yöntemi değildir
hamileliğinizin zamanını siz belirlemek istiyorsanız daha güvenli korunma yöntemlerini kullanalım
ben neler duyorum süt koruyor diye bilmeden daha bebeği çok küçükken hamile kalan arkadaşlarım oldu hem ilk çocukları hemde kendileri yıprandılar
herşey allahtan hayırlısı olsun çalışmıyorsanız aranın yakın olması tabiki güzel ama ne olur bu sizin isteğinizle olsun...
canım dikkat et.. korkutmak istemem ama bebeğin ağırsa eğer göbek fıtığı olabilir kısa zamanda doktora git derim..
evet canım sanırım göbek fıtıgıymış birazdan doktora gidicem.. oglum 15600 kıyafetlerle 16 kiloyu geciyor. zaten kendim 44 kiloyum hesap edin artık.. iki gün önce bi kolumda o tek kolumla 15 dakika muhallebi karıstırarak pişirdim heralde bir problem vardı orda patlak verdi offf ben napıcam şimdi yaa..kucagıma alamıyorum almadıkça da ayaklarıma sarılıp yerlere atıyor kendini
Ya kızlar cok alakasız olacak ama dize birsey sorucam. Benim son 4 - 5 gundur bazen dik yurumemi dah engelleyen sonra birden kaybolan karın agrılarım oluyordu hatta belirti bekliyorum ya hamileliğe dair o yuzden psikolojiktir diyordum bu akşam oglumu mama sandalyesine koyarken birden bastırdı yine allahtan esim geldi yarım saat sonra falan o aldı ilgilendi mumkun değil kucaklayamam bu acıyla benim oglanda cok kucakcudır bahsetmiştim.. Babası uyuturken banyoya gırdım ılık su şyi gelir belki diye ama bşr baktım gobek deliğim ve cevresi bildiginiz yumruk kadar dısarı fırlamış.. Neden olurki basınıza geldi mi hiç sizin yakınlarınızın?
canım yararı derken kastım acaba bu düzensiz gıdısatta yumurtlamamı ovulasyonlarla belırleyebılırmıyım demek ıstemıstım.çünkü polıkıstıkte bazen heerkesın kullandıgı yöntemler kullanılamıyor onun için tereddütlüyüm ama netten sıparıs vermek ıcın arastrdım ovulasyondan zıyade bu ay ıcın erken gebelık testlerınden aldım.olmadı daha sonra ovulasyonda alıırım belkıbılgılerın ıcın ayrıca tesekkür ederım
evet canım sanırım göbek fıtıgıymış birazdan doktora gidicem.. oglum 15600 kıyafetlerle 16 kiloyu geciyor. zaten kendim 44 kiloyum hesap edin artık.. iki gün önce bi kolumda o tek kolumla 15 dakika muhallebi karıstırarak pişirdim heralde bir problem vardı orda patlak verdi offf ben napıcam şimdi yaa..kucagıma alamıyorum almadıkça da ayaklarıma sarılıp yerlere atıyor kendini
mrb cnm
kesinlikle belirlersin eğer bu konuda yararından bahsediyorsan kesinlikle tavsiye ederim..
bu ay olmazsa bi daha ay al başla cnm
Allahım çok aratmasın hepimizi
peki ozman bıdahakıne ovulasyon kitlerınden alıcam nasıp olursa fortel dısında bır marka daha var g.g da ondan denedınmı ben erken gebelık testını ondan aldım umarım pısman olmam kötü bırmarka degıldr
lobaguıck markadan kullanıyorum cnm ben memnunum ama daha erken gebelik testini denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?