ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1: :1: :1: evet ton ton teyze grubu
yok cnm benim adet geçmişti 7 gün sonra çıkmayınca hastaneye gittim doktor hamilesin diyince eve geldim bide evde yaptım 7. gün hiç çizgi yokken 8. gün hayalet gibi çıktı
bilmiyorum ki cnm inşallah hamişliktir ama yanma olmaz heralde onda :44:
bat 23 mart daha çok var bakalım neyin nesi hayırlısı inşallah :49:

cnm sen her ihtimale karsı bol bol su iç :34:
İyi düşün iyi olsun :1:
arkadaşlar hepimize Geçmiyor günler şarkısını gönderiyorum :60:

heralde ondan oldu canım ya:)

benimki ondandı işte csnım:)

ben 4 gün önce fortel aldım bi arkadasım dedi seni rüyamda gördüm hamileydin fortelin adını verdi cok silik bir çizgi çıktı ertesi gün 5 tlye normal test aldım onda bariz iki çizgi çıktı akşamına da eşime söledim gece 9 da kan testi yaptırdım 280 çıktı bhcg. cok cok erken ögrendim yani bazı gebeliklerde bhcg kana veya idrara daha erken düşermiş o yuzdende bundada öle olur umudu ile acele ediyorum belki de bilmiyorum. bende bulantı falan hiç yoktu ama hep uyuyordum:)

hemde 4 gün önceden betanın bu kadar yüksek çıkması şaşırtıcı gerçekten :53:
Evet uyku belirtisini de çok duydum bende olmamıştı ama çoğu kişiden duyuyorum :34:
Senin fortel ne zaman gelir ???
Cnm sen 10 mart dedin ama bat daha erken bekliyorsun dimi

ne biliyim onda erken ögrendim ya bundada illa erken ögrencekmişim gibi geliyor.. ya sitede eczane var ama ben geçen ay söledim ya gecikince bi sürü test aldım ama meger bişi yokmuş:) bu ayda gecen bir fortel aldım şimdi bi tane daha almaya utanıyorum:))) dicekler bu kadın manyak mı:) bide bizim eczacı mahallenin muhtarlıgını yapıyor dolayısıyla herkesi de tanıyor:)))

ayy bende sıfır belirti yaa.. 2 gün öncesine kadar kasıklaım agrıyordu oda bitti.ya dalgaya vuruyorum ama kızlar benim oglum hemen olmustu bu niye bu kadar nazlı cıktı. vallahi korkuyorum bir prblem mi var acaba diye. ya benim sütüm hala geliyor ya o yapıyor olablir mi acaba ya?

cnm Süt korur diyorlar ama benim ablam 10 aylık kızını emzirirken hamile kaldı rabbim verecekse verir cnm duaları bırakmıyoruz...
Bende bi kaç saat önce bende de belirti yok dedim şimdi kasığımda batmalar oluyor :52:
Ne bileyim belirti aradıkça vücudumuz otomatik olarak bi sey çıkarıyor gibi geliyor.. :34:

ne biliyim onda erken ögrendim ya bundada illa erken ögrencekmişim gibi geliyor.. ya sitede eczane var ama ben geçen ay söledim ya gecikince bi sürü test aldım ama meger bişi yokmuş:) bu ayda gecen bir fortel aldım şimdi bi tane daha almaya utanıyorum:))) dicekler bu kadın manyak mı:) bide bizim eczacı mahallenin muhtarlıgını yapıyor dolayısıyla herkesi de tanıyor:)))

eyvahhhh :18: mahalle muhtarı mı :51:

Bende her ay başka eczaneden alıyorum testleri :22:

bende kadına yazık olmuyo herhalde demesinler diye değiştiriyom habire ama bu ay rahatım ovu.testleriyle birlikte iki tane erken gebelik testi de almıştım ama sabir ediyorum yapmamak için hafta sonu yapacam inş.

slm,ben topiğinize ilk defa yazıyorum,7 yaşında bir oğlum var.yumurtalıklarım çatlamıyormuş doktor öyle söyledi.doğum kontrol hapı kullanıyordum(adetim düzenli gelsin diye),geçen ay bıraktım.ama bu ay adetim gecikti,hap kullanmayınca düzenli gelmiyor.geçen perşembe test yaptım,ikinci çizgi 10 dak. sonra renksiz olarak ortaya çıktı.cuma sabahı tekrar yaptım,yine renksiz çıktı ikinci çizgi.sağlık ocağında doktor arkadaşımız var,o 5 gün bekleyelim,tekrar yapalım,hatta ultrasonla bakalım dedi.sonra da kan tahlili yaparız dedi.yalnız şunu da ekledi,adtei yakın olan bazı bayanlarda da çıkabiliyormuş o çizgi.çarşambaya iki gün kaldı çok endişeliyim.artık olsun istiyorum bir çocuk daha ama,olmazsa da ne yapalım dimi :(

eyvahhhh :18: mahalle muhtarı mı :51:

Bende her ay başka eczaneden alıyorum testleri :22:

bende kadına yazık olmuyo herhalde demesinler diye değiştiriyom habire ama bu ay rahatım ovu.testleriyle birlikte iki tane erken gebelik testi de almıştım ama sabir ediyorum yapmamak için hafta sonu yapacam inş.

kızlar ben ovu. testini ilk defa duydum burada.benim adet düzensizliğim var,acaba beni aydınlatabilir misiniz bu konu da.nereden alacağım ve netten okuduğum kadarıyla idrardan mı tükürükten mi yapıyorsunuz bu testleri?

cnm hakkınızda hayırlısı tabiki en iyi zamanı siz daha iyi bilirsiniz..
Canını sıkma hepimiz eşlerimizle böyle günler geçiriyoruz umarım uzun sürmez kırgınlığınız..
Nisan da güzel haberler almak üzere o zaman kendine iyi bak :1:

inşallah cnm çift çizgiyi görürsün bizde burda şenlik yaparız :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52:

üzme kendini her ailede oluyor bazen tuzu biberi bunlar :34:
iyi etmişsin stresliyken zaten olmuyor bide olmadı diye takmamış olursun fazla askıda tutma kararını bebiş bekliyoruzz :52:

teşekkür ederim desteğiniz için umarım kısa zamanda toparlanırım ve bebişime kavuşurumm tabi hepimiz kavuşurzz

takma kafana olur öyle şeyler.. düzelir her şey :))stresliyken hamile kalsan daha çok strese girersin askıya alman iyi olmuş.. inşallah güzel haberlerini alırız senin :))

evet cnm ertelemek iyi olacak galiba teşekkür ederim yorumun içinn. ben önce sizin güzel haberlerinizi alırım inşaallah

slm,ben topiğinize ilk defa yazıyorum,7 yaşında bir oğlum var.yumurtalıklarım çatlamıyormuş doktor öyle söyledi.doğum kontrol hapı kullanıyordum(adetim düzenli gelsin diye),geçen ay bıraktım.ama bu ay adetim gecikti,hap kullanmayınca düzenli gelmiyor.geçen perşembe test yaptım,ikinci çizgi 10 dak. sonra renksiz olarak ortaya çıktı.cuma sabahı tekrar yaptım,yine renksiz çıktı ikinci çizgi.sağlık ocağında doktor arkadaşımız var,o 5 gün bekleyelim,tekrar yapalım,hatta ultrasonla bakalım dedi.sonra da kan tahlili yaparız dedi.yalnız şunu da ekledi,adtei yakın olan bazı bayanlarda da çıkabiliyormuş o çizgi.çarşambaya iki gün kaldı çok endişeliyim.artık olsun istiyorum bir çocuk daha ama,olmazsa da ne yapalım dimi :(

kızlar ben ovu. testini ilk defa duydum burada.benim adet düzensizliğim var,acaba beni aydınlatabilir misiniz bu konu da.nereden alacağım ve netten okuduğum kadarıyla idrardan mı tükürükten mi yapıyorsunuz bu testleri?

slm cnm hoşgeldin oğlunu allah bağışlasın :1:
Hadi bakalım inş. hamişsindir ikinci çizgi çıkınca pek bi yanılma payı yok derler ama tabi rabbim bilir...
Çarşamba haberi alınca bize de yaz merak ederiz bizz hemen.........
Olumsuz olsada üzülme sağlıcakla gelsinler de biz bekleyelim

cnm ben ay kullandım ben gitti gidiyor dan sipariş ettim lobaguıck marka bilmem memnunum herhalde sonuçta yumurtlamamı yakaladım çünkü ben anlayamayanlardandım :1: benim ki si idrar dan yapılanlardan

ayy bende sıfır belirti yaa.. 2 gün öncesine kadar kasıklaım agrıyordu oda bitti.ya dalgaya vuruyorum ama kızlar benim oglum hemen olmustu bu niye bu kadar nazlı cıktı. vallahi korkuyorum bir prblem mi var acaba diye. ya benim sütüm hala geliyor ya o yapıyor olablir mi acaba ya?

canım süt gelmeye devam ediyorsa hamile kalma olasılığın düşük gibi. süt kesici ilaçlar var doktoruna danış bence

canım süt gelmeye devam ediyorsa hamile kalma olasılığın düşük gibi. süt kesici ilaçlar var doktoruna danış bence

ben 15 gün önce kestim sütten benim de süt geliyo hala. hafta sonu ben de mi gitsem acaba doktora

bende düşünüyorum ama çok kararsızım kızım çok küçik geliyor bana biraz büyüsün diyorum bazende aman yap beraber büyüsünler diyorum. kararsızım çok. kızım beni çok zorluyor yemek yemez daha tuvalte alıştırmadfım. ne yapsam bilemiyom. hayırlısı olsun.

bende düşünüyorum ama çok kararsızım kızım çok küçik geliyor bana biraz büyüsün diyorum bazende aman yap beraber büyüsünler diyorum. kararsızım çok. kızım beni çok zorluyor yemek yemez daha tuvalte alıştırmadfım. ne yapsam bilemiyom. hayırlısı olsun.

merhaba cnm
kızın kaç yaşında cnm ??
Kararsızlık zor bilirim ama inan hemen de gelmiyorlar örnek ben 7. ayım
vereceğin karar hakkında hayırlı olur inşallah

yok canım tarihi geçmemişti baktım hahhahaa bosver negatif görmekten iyidir:))

ayyy sorma canım tek i geçtim çift çizgi bile yok:)))) yaa bende de sıfır belirti gecen ay adetim gecikmişti onda bile daha cok belirti vardı bunda yok:)

ayyy canım geçmiş olsun ya. feci salgın var çok dikkat et.. evet test ziyan oldu bende gıcık oldum:))

inşallah canım.. yarın sabah yapamamm cunku netten sipariş vericem oda en erken yarın ögleden sonra gelir. beklemekten baska care yok anlayacagın:)

aaa karamelcim hiç o açıdan düşünmemiştim. umarım öyledir:)) sonra yapınca çift olur:)))))

hnk anladım canım bendede hala tık yok sabah bı lekelenme oldu o ıdrarımı yaptıktan sonra bıraz lekelı akıntı oluo hepsı o kasıntım var buarada.canım ne sorucam hangı sıteden alıyorsunuz fortelı

aynen canım bende var o değişiklik 6 gündürde öyleyim mide bulantım da başladı bilemiyorum neler oluyor.. karnımda batmalar ve balon gibi şişlik var bende de polikistik over vardı ama ben atlattım azaldı çok şükür de emin olamıyorum yine de :( annemle konuştum dikkat et diyor.. bazısında başlayabilirmiş belirtiler erkenden.erken gebelik testi var 20 tl civarında fiyatı ilişkiden 7 gün sonra belli olurmuş bebek olup olmadığı dün internette okudum alsam mı almasam mı karar veremedim.

bende sımdı arastrdım canım fortel ı ama bende senın gıbı cok kararsız kaldım aldınmı bı tanede yetmezkı sımdı ha bıre heyecan yapıp yapmak ıstıcen ben sabırsızım dayanamam mümkün degıl ondan suanda beklemedeyım bıraz gecsın bakalım benım daha 3.gün daha coook erken:50: allahtan sabır dıleyelım

canım kıızın kac aylık yada kac yasında.allah bagıslasın ınsallah

bende sımdı arastrdım canım fortel ı ama bende senın gıbı cok kararsız kaldım aldınmı bı tanede yetmezkı sımdı ha bıre heyecan yapıp yapmak ıstıcen ben sabırsızım dayanamam mümkün degıl ondan suanda beklemedeyım bıraz gecsın bakalım benım daha 3.gün daha coook erken:50: allahtan sabır dıleyelım

benim bugün 6. gün canım ama işte yoksa moral bozukluğu olsun istemiyorum yarın progestana başlayacağım 10 gün sonra bırakacağım adet olacakmışım hamileysem belli eder zaten kendini...

Maşşallah cnm allah kolaylığını verir sağlıkla alırsın inş. kucagına :1:

mrb cnm
bende senin gibi kesinlikle yumurtlama günlerimi hissedemiyordum ne akıntı ne başka bi belirti böylelikle tam 6 ay olmadı en sonun da bu ay ovulasyon testlerine başladım ona göre çalışmaları yaptık gerçi bunlada tutmaya bilir rabbimin takdiri artık..
Erken gebelik testleri var int. satıyorlar en erken ilişkiden 5 gün sonra diyorlar.. ama ne kadar güvenilir bilmiyorum cnm

cnm o test geçersiz olmuş.. bi kaç gün sonra tekrar dene cnm... Umudumuz sürüyorrrr :34:

aaa banyo buharlıysa ondan öyle cıkmıs olabilir cnm...cnm belirtilere takılma herkez ve her gebelikte değişiyor...stresss yoookkk :52:

mutlaka olur diyorlar ama ben hiç o akıntıyı görmedim kaç aydır ama yumurtluyormuşum....
Siklus kaçgün senin cnm???

slm cnm
bol bol istirahat gerektiriyor bu grip bi türlü geçmiyor yoksa
çk geçmiş olsun inş. hemen toparlanırsın

canım valla adetlerım düzenlı olsa keske hemen hıssederdım kesın ama adet düzensız olunca daha bı zor yaaa :50: ben merak edıyorum ovulasyon testlerı adet düzensızlıgındede işe yarıyormu kullanmak ne kadar saglıklı acaba bılgın varmı :54:

Back