ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm sen her ihtimale karsı bol bol su iç
İyi düşün iyi olsun
arkadaşlar hepimize Geçmiyor günler şarkısını gönderiyorum

cnm Süt korur diyorlar ama benim ablam 10 aylık kızını emzirirken hamile kaldı rabbim verecekse verir cnm duaları bırakmıyoruz...
Bende bi kaç saat önce bende de belirti yok dedim şimdi kasığımda batmalar oluyor
Ne bileyim belirti aradıkça vücudumuz otomatik olarak bi sey çıkarıyor gibi geliyor..

slm,ben topiğinize ilk defa yazıyorum,7 yaşında bir oğlum var.yumurtalıklarım çatlamıyormuş doktor öyle söyledi.doğum kontrol hapı kullanıyordum(adetim düzenli gelsin diye),geçen ay bıraktım.ama bu ay adetim gecikti,hap kullanmayınca düzenli gelmiyor.geçen perşembe test yaptım,ikinci çizgi 10 dak. sonra renksiz olarak ortaya çıktı.cuma sabahı tekrar yaptım,yine renksiz çıktı ikinci çizgi.sağlık ocağında doktor arkadaşımız var,o 5 gün bekleyelim,tekrar yapalım,hatta ultrasonla bakalım dedi.sonra da kan tahlili yaparız dedi.yalnız şunu da ekledi,adtei yakın olan bazı bayanlarda da çıkabiliyormuş o çizgi.çarşambaya iki gün kaldı çok endişeliyim.artık olsun istiyorum bir çocuk daha ama,olmazsa da ne yapalım dimi

teşekkür ederim desteğiniz için umarım kısa zamanda toparlanırım ve bebişime kavuşurumm tabi hepimiz kavuşurzz

takma kafana olur öyle şeyler.. düzelir her şey :))stresliyken hamile kalsan daha çok strese girersin askıya alman iyi olmuş.. inşallah güzel haberlerini alırız senin :))

evet cnm ertelemek iyi olacak galiba teşekkür ederim yorumun içinn. ben önce sizin güzel haberlerinizi alırım inşaallah

canım süt gelmeye devam ediyorsa hamile kalma olasılığın düşük gibi. süt kesici ilaçlar var doktoruna danış bence

canım süt gelmeye devam ediyorsa hamile kalma olasılığın düşük gibi. süt kesici ilaçlar var doktoruna danış bence

ben 15 gün önce kestim sütten benim de süt geliyo hala. hafta sonu ben de mi gitsem acaba doktora

bende düşünüyorum ama çok kararsızım kızım çok küçik geliyor bana biraz büyüsün diyorum bazende aman yap beraber büyüsünler diyorum. kararsızım çok. kızım beni çok zorluyor yemek yemez daha tuvalte alıştırmadfım. ne yapsam bilemiyom. hayırlısı olsun.

merhaba cnm
kızın kaç yaşında cnm ??
Kararsızlık zor bilirim ama inan hemen de gelmiyorlar örnek ben 7. ayım
vereceğin karar hakkında hayırlı olur inşallah

hnk anladım canım bendede hala tık yok sabah bı lekelenme oldu o ıdrarımı yaptıktan sonra bıraz lekelı akıntı oluo hepsı o kasıntım var buarada.canım ne sorucam hangı sıteden alıyorsunuz fortelı

bende sımdı arastrdım canım fortel ı ama bende senın gıbı cok kararsız kaldım aldınmı bı tanede yetmezkı sımdı ha bıre heyecan yapıp yapmak ıstıcen ben sabırsızım dayanamam mümkün degıl ondan suanda beklemedeyım bıraz gecsın bakalım benım daha 3.gün daha coook erken allahtan sabır dıleyelım

canım kıızın kac aylık yada kac yasında.allah bagıslasın ınsallah

benim bugün 6. gün canım ama işte yoksa moral bozukluğu olsun istemiyorum yarın progestana başlayacağım 10 gün sonra bırakacağım adet olacakmışım hamileysem belli eder zaten kendini...

canım valla adetlerım düzenlı olsa keske hemen hıssederdım kesın ama adet düzensız olunca daha bı zor yaaa ben merak edıyorum ovulasyon testlerı adet düzensızlıgındede işe yarıyormu kullanmak ne kadar saglıklı acaba bılgın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…