Gunaydin heyecanli annelerrr
Var mi bugun sonuc bekleyen test yapacak olan??
Hayirlisi olsun insss
Hayirlisi olsun insss
günaydın bu ay nedense hiç heycanlı değilim beklemiyorumda bu gün karnım ağrımaya başladı tekrarmı yumurtam çatlıyor nedir
Hayirlisi olsun insss
günaydın bu ay nedense hiç heycanlı değilim beklemiyorumda bu gün karnım ağrımaya başladı tekrarmı yumurtam çatlıyor nedir
ya bende dün gece kasık agrısından öldüm 8-10 mart gibi hastalanmam lazım ama belirtileri erken basladı gibi hayırlısı artık..
cnm naber ???
nasıl gidiyor çalışmalar
ya benim de bugün acayip kasıklarım ağrıyor üşüttüm diyorum ama o da değil
Benim de 12 mart cnm bat hayırlısı artık
selamm
benim daha çokkk var 20 martı beklicem
gerçi önceki şahibeli durum devam ediyor ama hiççç doktora gidesim yok :44:
belki hafta içi içimden gelirse giderim
o zamana kadar lütfen birileriniz hamile olungüzel haber duymak istiyorum
sizin tarihler daha yakın inşallahhhh öğrenirizde seviniriz
selamm
benim daha çokkk var 20 martı beklicem
gerçi önceki şahibeli durum devam ediyor ama hiççç doktora gidesim yok :44:
belki hafta içi içimden gelirse giderim
o zamana kadar lütfen birileriniz hamile olungüzel haber duymak istiyorum
sizin tarihler daha yakın inşallahhhh öğrenirizde seviniriz
canım benim minik ile dönemi tek günle yakalayabildik ama tam gününde kısmet denk düşerse.. bakalım ne olacak. evet üsüttük heralde ölüyorum kasık agrısndan tuvalete gidip gidip duruyorum var mı bişey diye ama yok:))) bişey sorucam sen folik asit kullanıyor musun?
slm cnm nasılsın?*
Sen hala gitmedin mi doktora ama ihmal etme mutlaka git cnm yaaaaa
Vallah arkadaşım bu ay neden se günler hiç geçmiyor
yumurtlama yı bekledik o oldu şimdi adı batası bat ları bekliycez
İnşallah cnm bende bekliyorum güzel haberler bu topikten
Aslında bi liste yapsak iyi olacak ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum o şekilde daha iyi haberdar oluruz bat ları aklında tutmak zor oluyor??
canım benim minik ile dönemi tek günle yakalayabildik ama tam gününde kısmet denk düşerse.. bakalım ne olacak. evet üsüttük heralde ölüyorum kasık agrısndan tuvalete gidip gidip duruyorum var mı bişey diye ama yok:))) bişey sorucam sen folik asit kullanıyor musun?
slm cnm nasılsın?*
Sen hala gitmedin mi doktora ama ihmal etme mutlaka git cnm yaaaaa
Vallah arkadaşım bu ay neden se günler hiç geçmiyor
yumurtlama yı bekledik o oldu şimdi adı batası bat ları bekliycez
İnşallah cnm bende bekliyorum güzel haberler bu topikten
Aslında bi liste yapsak iyi olacak ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum o şekilde daha iyi haberdar oluruz bat ları aklında tutmak zor oluyor??
tam ben liste yapalım diyecektimki sen yazmıssın.. ya ben ilk sayfaya o zamanlar bir liste yaptım ama kaç ay oldu hem unuttum hemde girenler değişti sanırım napsakki..
folik asit dedinde
bende geçen hafta aldım folic plus sanırım markası zaten sigorta karşılamıyormuş günde bir tane alıyorum ilk hamileliğimde kullanmamıştım ama şimdi kullanayım zaten vücudun ihtiyacı oluyormuş doktora gittiğimde yinede sorucam ama bişey diyeceğini sanmıyorum
ya birde kızlar benim dün akşam öyle bir baş ağrım vardıki anlatamam gece 2ye kadar mahvetti beni hayatımda öyle ağrı çekmedim zaten başımda pek ağrımaz neyin nesiydi diye düşünürken burda birisi yazmıştı aşırı baş ağrısı çektiğini sizdede oldumu öyle bir durum ilaç almadım ne olur ne olmaz diye ama geçene kadar ağlıcaktım nerdeyse eşim patates falan dilimledi koydu ondanmı bilmiyorum yavaş yavaş dindi uyumuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?