ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin heyecanli annelerrr
Var mi bugun sonuc bekleyen test yapacak olan??
Hayirlisi olsun insss

Gunaydin heyecanli annelerrr
Var mi bugun sonuc bekleyen test yapacak olan??
Hayirlisi olsun insss

günaydın bu ay nedense hiç heycanlı değilim beklemiyorumda bu gün karnım ağrımaya başladı tekrarmı yumurtam çatlıyor nedir

günaydın bu ay nedense hiç heycanlı değilim beklemiyorumda bu gün karnım ağrımaya başladı tekrarmı yumurtam çatlıyor nedir

ya bende dün gece kasık agrısından öldüm 8-10 mart gibi hastalanmam lazım ama belirtileri erken basladı gibi hayırlısı artık..

ya bende dün gece kasık agrısından öldüm 8-10 mart gibi hastalanmam lazım ama belirtileri erken basladı gibi hayırlısı artık..

cnm naber ???
nasıl gidiyor çalışmalar
ya benim de bugün acayip kasıklarım ağrıyor üşüttüm diyorum ama o da değil

Benim de 12 mart cnm bat hayırlısı artık

selamm
benim daha çokkk var 20 martı beklicem
gerçi önceki şahibeli durum devam ediyor ama hiççç doktora gidesim yok :44:
belki hafta içi içimden gelirse giderim
o zamana kadar lütfen birileriniz hamile olun güzel haber duymak istiyorum
sizin tarihler daha yakın inşallahhhh öğrenirizde seviniriz

cnm naber ???
nasıl gidiyor çalışmalar
ya benim de bugün acayip kasıklarım ağrıyor üşüttüm diyorum ama o da değil

Benim de 12 mart cnm bat hayırlısı artık

canım benim minik ile dönemi tek günle yakalayabildik ama tam gününde kısmet denk düşerse.. bakalım ne olacak. evet üsüttük heralde ölüyorum kasık agrısndan tuvalete gidip gidip duruyorum var mı bişey diye ama yok:))) bişey sorucam sen folik asit kullanıyor musun?

inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalalım insallah:)) bende güzel haber bekliyorum.:)açık konuşıım bu topiği ilk actıgımda cok kaygılıydım hemen olsunda istemiyordum ama artık gayet sabırsızım. biri basımızı ceksin devamı da gelsin insallah:))

slm cnm nasılsın?*
Sen hala gitmedin mi doktora ama ihmal etme mutlaka git cnm yaaaaa
Vallah arkadaşım bu ay neden se günler hiç geçmiyor
yumurtlama yı bekledik o oldu şimdi adı batası bat ları bekliycez
İnşallah cnm bende bekliyorum güzel haberler bu topikten

Aslında bi liste yapsak iyi olacak ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum o şekilde daha iyi haberdar oluruz bat ları aklında tutmak zor oluyor??

folik asit dedinde
bende geçen hafta aldım folic plus sanırım markası zaten sigorta karşılamıyormuş günde bir tane alıyorum ilk hamileliğimde kullanmamıştım ama şimdi kullanayım zaten vücudun ihtiyacı oluyormuş doktora gittiğimde yinede sorucam ama bişey diyeceğini sanmıyorum
ya birde kızlar benim dün akşam öyle bir baş ağrım vardıki anlatamam gece 2ye kadar mahvetti beni hayatımda öyle ağrı çekmedim zaten başımda pek ağrımaz neyin nesiydi diye düşünürken burda birisi yazmıştı aşırı baş ağrısı çektiğini sizdede oldumu öyle bir durum ilaç almadım ne olur ne olmaz diye ama geçene kadar ağlıcaktım nerdeyse eşim patates falan dilimledi koydu ondanmı bilmiyorum yavaş yavaş dindi uyumuşum

tam ben liste yapalım diyecektimki sen yazmıssın.. ya ben ilk sayfaya o zamanlar bir liste yaptım ama kaç ay oldu hem unuttum hemde girenler değişti sanırım napsakki..

:Yaa cnm olsun allahım verecekse bi gün de de olur nasip öte yokk??
Kasıklar bi acayip evet ??

Folıc asit kullanıyorum cnm hatta içim dışım folıc oldu 7 aydır kullanıyorum...

Solgar Folıc asıt kullanıyorum

ayyy ne güzel fikirrrr
böylece listeye bakar bakar seviniriz
ama bende bilmiyorum nasıl yapıldığını :44:
cnm doktora gitmedim zaten dün öyle yoğundumki anlatamam misafirlerim vardı evde adım atacak yer yoktu onlardan sonra evi toparla falan derken kaldı öylece
bugün de içimden evden çıkmak hiç gelmedi
olmazsa yarın gideyim diyorum ama o masa varya
biz şu liste olayına bir el atalım önce

tam ben liste yapalım diyecektimki sen yazmıssın.. ya ben ilk sayfaya o zamanlar bir liste yaptım ama kaç ay oldu hem unuttum hemde girenler değişti sanırım napsakki..

o listeyi bende gördüm gerçekten ama bence yenilenmesi lazım herkez tekrar batını yazsın öyle not edip tekrar oluşturalım

ben ilaç kullanmayı hiç sevmem ilk hamileliğimde iki hafta kadar içtim bulantılarım cok olunca bıraktım bgn arayıp kadın dogumcuma sordum ya ne diyim faydasıda var gereksizde cok önemseme aklına geldikçe iç bir tane dedi. ilkinde folic plus kullanmıstım ama günde üç kezdi bu sefer midem hassas diye folbiol al günde bir tane dedi aldım bgn aklıma geldikçe içeyim bari.. ilk cocukta tecrübesizdim hiç böle hazırlıklarım olmamıstı ilk aydanda gelnce bebek:)) evet patates basagrısına cok iyi geliyor bende migren var hamileliğimde çok korkmustum ama bir kez bile agrımamıstı şükürki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…