ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğru cnm aslında bundan önce takip etmedim ama herhangi bi belirtim de olmuyordu 6 aydan sonra bu ayda bunu deniyim dedim
herhalde ben acele ediyom gelecekleri varsa da stress den gelmeyecekler((
ayy inşallah yaaa ne güzel birbirimizi tanımasakda güzel bi muhabbet oluyor nazar değmesin kızzlarrr bize
Kimseyle konuşamadıklarımızı burda konuşuyoruz:)))
Hatta ben bu kadar istekliyim bebişe ama benden ve sizden başka bu kadar istekli olduğumu bilen yok yani çaktırmıyorum
İşte yok mu ikinci daha diyenlere inş. nasip diye geçiştiriyorum

ayy evet insallahta hep beraber güzel haberlerimizi alırız ben 2011 nisan annelerindendim. şimdi hepsiyle görüşüyorz cok güzel bir dostluguz oldu eşli görüştüklerimiz dahi var.. bebişlerimizin dogmadan arkadasları oldu. çok saglam dostluklar doguyor burdanda.. umarım sizinle de aynı aylarda hamile kalırız ne güzel olur:) 4 gözle 10 martı bekliyorum:))) ama beeeen bgn gittim eve fortel test aldım pazartesi günü yapıcam:) bu arada burcuelf bende senin gibi istemiyorum diyorum aslında hakikaten erken diyordum ama gecen ay hamileyim sanıpta o heyecanı yasıyıp sonrada yanlış alarm olmasına üzülünce istekliliğimi farkettim.. ya inşallah olur bu ay yaaaa hayırlısıyla dua edelim birbirimize:)))))

aaa demek aynı yastayız. bende geç mi kaldım anne olmakta diyordum:))) ewt bnm oglan küçük çünkü ben o zamanlar yurtdısında üniversitede asistan oldugumdan uzun süreli bir ilişki sonucu 3 sene önce ancak evlenebildik:)))

cnm ben de aynı senin gibiyim. 19 aylık oğlum var 27 yaşındayım. ben de 2. istiyorum ve sonra da 3. inşaallh. bazen beklesem mi diyorum ama düşünmek bile heyecanlandırıyo istediğimi fark ediyorum. oğlmu daha yeni sütten kestim nisanda çalışmalara başlıcam. öğretmenim nisanda olursa çok güzel olacak izin yönünden. hayırlısı hepimiz içinnn

dualarım hep sizinle allah tüm istiyen arkadaşlarımıza bu duygusu en kısa zamanda yaşatsın..
Büyük gün pazartesi cnm o zaman hadi bakalımmm bize de haber vermeyi unutma heyecanla bekliycem:)

Slm kimse varmı çok sıkıldım bulunduğum şehre 7 ay önce tasındım tanıdık kimse yok sıkıntıdan imdattttttttttttt diye bağıracam ya of yeni bir yer ve hamilelik zorrrrr

Merhaba benimde 25 aylık bir oğlum var. Ona kardeş için çalışmalara bu ay başladık Ovülasyon testi aldım dün gg.dan kargoya verilmiş. İşi şansa bırakmak istemiyorum.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Kızlarr bat yarın:18::18: ama hareket yok, adet belirtilerim devam ediyo. Bugün kırmızıları görmezsem yarın idrar testi yapayımmı ? çıkarmı acabaa

Slm kimse varmı çok sıkıldım bulunduğum şehre 7 ay önce tasındım tanıdık kimse yok sıkıntıdan imdattttttttttttt diye bağıracam ya of yeni bir yer ve hamilelik zorrrrr

ikinci hamileliğin mi cnm ? yeni bi yere gitmek zor olan ama alışılıyo sıkma canını bence

Merhabalar benim yaşım 35 yakında 36 olacam
Bir oğlum var 5.5 yaşınd 2007 li eylülde birinci sınıf olacak
Bir tane bebeğimi de 5.5 aylik hamileyken (21+2 de ) kaybettim
Esim ikinciye hamileyken bu 1.5 yasina gelsin ucuncuyu yapariz diyordu simdi ise ya erken dogarsa ya sakat dogarsa korkuyorum ben cocuk istemiyorum diyor ama ben coooooook istiyorum ozellikle oglum icin istiyorum spiralimi martta cikarcam insallah rabbim ol der hayirli bir evladim daha olur yoksa esime kalsa oglum kardeslik denen o guzel duyguyu tadamayacak
Hepinizden dua istiyorum ben

Kızlarr bat yarın:18::18: ama hareket yok, adet belirtilerim devam ediyo. Bugün kırmızıları görmezsem yarın idrar testi yapayımmı ? çıkarmı acabaa

tatlım ben adetimden 1 gün önce yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı.adet günümde gelmeyince ertesi gün bidaha yaptım yine silikti ama daha belirgindi.en doğrusu kan tahlili bence.yarın adetin gelmezse cuma günü kan tahlili yaptır derim:))inşallah hamişsindir:))

hakkında hayırlısı olsun canım:) inşallah cok bekletmeden gelir oglunun kardeşi:) ya canım alakasız olacak ama birşey sorucam sütün kesildi mi hala geliyor mu?

dualarım hep sizinle allah tüm istiyen arkadaşlarımıza bu duygusu en kısa zamanda yaşatsın..
Büyük gün pazartesi cnm o zaman hadi bakalımmm bize de haber vermeyi unutma heyecanla bekliycem:)

tamam canım bakalım.. bgn bizim evlilik yıldönümümüz inşallah hediyemniz olur:))

hayırlısı olsun canım önümüzdek,i ay olmazsa bende alıcam ovülasyon testi:)

Yapıcam canım, ben 3 gün öncesine kadar hep sabah idrarıyla yaptım test ama negatif çıktı, şimdi yarın yine denicem, hayırlısı olsun, yarın sabah yazarım

canım imkanın varsa kan testi yaptır daha erken ve garanti sonuxcmus inşallah güzel haberlerle gel ama haber vermeyi unutma sakın:)))

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah.. ogluna da hıyrlı bir kardeş gelir inşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…