ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocamannnn bir tek çizgiii, arık batı beklicem son 3 gün, adet belirtilerim var ben kızımda daha farklı belirtiler yaşamıştım, artık hayırlısı

cnm üzülme hakkında hayırlısı..
Sen erken yaptın galiba testi??
Hele bat gelsin olmazsa tekrar edersin??

merhaba cnm
Topiği açtın ama kayboldun heee?? bak biz devraldık topiği götürüyoz işte:)))
Geçmiş olsun cnm herşey planladığımız gibi gitmiyor bazen vardır bunda da bi hayır bu arada oğluşunu allah bağışlasın ne güzel arayı acmadan tekrar istiyorsun..
Çok bekletmesin bu sefer sıpacıklar bizi:)
Fortel erken gebelik testimi ben onlara da pek güvenmiyorum ticari diyolar onlar için en güzel adet gününü beklemek amaaaaa tabi sabırsızlanıyoruz bende onlardan biriyim aslında inş sende güzel haberi bi an önce verirsin cnm

allah gönlünüze göre versin
oğlunuz çok küçükmüş arası açılmasın diyenlerdensiniz hayırlısı olsun inşallah

o halde bizde sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberi cnm??
Daha yeni başladın bu ay olmazsa diğer aylara inşallah sağlıcakla gelsinlerde...

amin cnm inşallah
bende ikinci bebişlerini kucaklayacak arkadaşları izliyor olucam
şu denediğin kürleri bir kenara yazayım nasılsa yararlı şeyler öyle yada böyle yararı olacaktır

evet küçük aslında ilk baslarda bende kararsızdım çok mu küçük diyordum ama zaten olana kadar daha da büyüyecek.. yalnız tek bir sorun var oglum 15.4 kg ve yapışık yasıyoruz. kucak delisiyiz birazcık o nasıl olacak onu bilemiyorum:))) ama yasımda genc diil 81 dogumluyum birde Allah biliyor ya kısmet ederse 3. çocugu da düşünmüyor diilim o yuzden fazla vakit kaybetmiyim istiyorum ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak tabi:)

Selam bende sizdenim yazin dort ay denedim olmadi ara verdim simdi tekrar sahalara dindum akisina biraktim bakalim kac ayda gelecek? 10 marta kadar bekliyorum bende
27 yas bitti bir kizim var ogretmenim hayirlisi

Selam bende sizdenim yazin dort ay denedim olmadi ara verdim simdi tekrar sahalara dindum akisina biraktim bakalim kac ayda gelecek? 10 marta kadar bekliyorum bende

hayırlısı olsun cnm inşallah.. kızın kaç yasında..

Benimde kizim ilk aydan olmustu nasip olunca oluyor demekki daha zamani gelmemis ikincilerin gelince sip diye olur onlarda insallh

Benimde kizim ilk aydan olmustu nasip olunca oluyor demekki daha zamani gelmemis ikincilerin gelince sip diye olur onlarda insallh

inşallah bakalım..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun:) benim kardeşimle aram 5 bucuk yas oda güzel aslında:)

maşallahı varmış oğluşun evet biraz zor olabilir özellikle ilk aylar artık yavaş yavaş alıştırsan kucagı bırakmayı
Allah gönlümüzde kini biliyor çok bekletmesin sağlıcakla gelsinler..

amin cnm inşallah
bende ikinci bebişlerini kucaklayacak arkadaşları izliyor olucam
şu denediğin kürleri bir kenara yazayım nasılsa yararlı şeyler öyle yada böyle yararı olacaktır [/QUOTE]

bal tarcın çörek otu karışımını kk daki bi topikten öğrendim adetin 2.günü başlayıp 11 gün sabah akşam bi tatlı kaşığı olacak şekilde sonra bırakıyosun..
Olmazsa bi daha ay devam ediyosun ben bi kaba hazırladım bi kase bal toz tarçın ve havanda dövülmüş çörek otu
yumurtalara iyi geliyormuş diyolar cnm

merhaba cnm
ne güzel akışına bırakıyorsun bende keske yapabilsem her ay heyecanlanıyorum oldu diye ama sonuç negatif..

bende 29 yaşındayım benim bi prensesim var

kızlar bu arada benim 12 gün oldu adet başlayalı siklus 27 di hergün test yapıyorum ama hala pozitifi göremedim acaba ben yumurtlamıyor muyum (((

Bu ayda olmazsa önümüzde ki ay dr gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum

canım ben yorumcu.coma üyeyim yumurtlama günlerini ordan takip ediyorum tam olarak ayın kacında hastalandın ve düzenli 27 günde bir mi bakıım sana da isersen eger..

canım ben yorumcu.coma üyeyim yumurtlama günlerini ordan takip ediyorum tam olarak ayın kacında hastalandın ve düzenli 27 günde bir mi bakıım sana da isersen eger..

evet düzenli 27 günde bi oluyorum 14 şubat adet tarihim çok mu acele ediyorum acaba
bakarsan cok mutlu olurum

evet canım acele ediyorsun sanırım şimdi bakıcam ama benim sat 12 subattı 26 günde bir oluyordum ve dündü yumurtlama tarihim ha ama ovülasyon testi hiç kullanmadım belirtilerden akıntıdan agrıdan yola cıkarak dogrulugunu tespit ediyorum:)))

canım 24 ile 28 arasındaki tarihleri degerlendir sen.. 27 subatsa yumurtlama günün olarak görülüyor yani yarın en gec carsamba artık görürsün bence çift çizgiyi:)))

aynı yaştayız bende ikinciyi düşünüyorum tek farkımız var benim oğlan baya büyük ama üçüncü zor ikinci bile bizim için sürpriz oldu düşünmüyorduk eşim geçen gün diyor emekliliği ertelemek lazım olacak oğlan üniversteyi bitirince emekli oluruz diyordum ben diyor ikincisi büyüyecekte okuyacakta ooo rabbim sağlıklı ömür verrsin inşallah çalışırız ne yapalım dedim bende

cnm yumurtluyorsundur merak etme sen iki günde bir çalış ki kaçırmayasın ben hiç takip yapmadım insanı geriyor zaten takip yapmadan geriliyoruz yine sen bilirsin ne kadar takarsak okadar etkiliyor stres
inşallah güzel haberlerini biran önce alırız

canım 24 ile 28 arasındaki tarihleri degerlendir sen.. 27 subatsa yumurtlama günün olarak görülüyor yani yarın en gec carsamba artık görürsün bence çift çizgiyi:)))

çok teşekkür ediyorum cnm
Ya bende hiç belirti olmuyor ne karın ağrısı ne akıntı bilmiyorum aslında ben de bu zamana kadar hep netten bakarak çalıştım ama tutturamadık işte((
Bu ay bu testlere başvurdum ama göremeyince stres oldum bakalım dün çalıştık bugün mola yarın da çalışırız
Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…