hakkında hayırlısı olsun canım:) inşallah cok bekletmeden gelir oglunun kardeşi:) ya canım alakasız olacak ama birşey sorucam sütün kesildi mi hala geliyor mu?
geliyor cnm daha kesilmedi ne zaman biter bilmiyorum 9 gün falan oldu sütü keseli
anladım canım ya ben oglum 18 aylıkken kestim hala bildigin fıskırıyor.. nolucak bilmiyorum..
bu arada ekledim seni listeye canım. burcuelf ile batlarınız aynı:))
beni unutmuşsunnnnn
yaş 32 oğlum 13 yaşında bat 23 mart
hnk cnm mesaj kutun dolu haberin olsun mesaj atmak isteyenler sana ulaşamayabilir
anladım canım ya ben oglum 18 aylıkken kestim hala bildigin fıskırıyor.. nolucak bilmiyorum..
hadi yaa o kadar uzun sürüyo mu kesilmesi. ağrıları çok oldu ilk günlerde ama şimdi bi yere çarpmadıkça hissetmiyorum ağrısını bakalım ne zaman kesilecekk.
hadi yaa o kadar uzun sürüyo mu kesilmesi. ağrıları çok oldu ilk günlerde ama şimdi bi yere çarpmadıkça hissetmiyorum ağrısını bakalım ne zaman kesilecekk.
yaa bilmiyorum bu kadar uzun sürmezmiş aslında ama benim kesilmedi.. ilk zamanlardaki gibi agrım falan yok rahatım ama halen kesilmedide..
yaa bilmiyorum bu kadar uzun sürmezmiş aslında ama benim kesilmedi.. ilk zamanlardaki gibi agrım falan yok rahatım ama halen kesilmedide..
cnm eklediğin için sağol zahmet oldu
bende önce mesajı denedim ama olmadı sen burdayken tekrar yazayım dedim
süt konusu kişiden kişiye değişiyor sanırım benim 10 gün sürmüştü ama çok zor geçmişti bildiğin taş olmuştu birinin dokunmasını çarpmasını boşver kıyafetin dokunması bile canımı acıtırdı
benim oğluş 7. ayında birden emmeyi kesti bir ay uğraştık almadı zorlayınca sıkıyodu sıpa
sanada allah kolaylık versin inşallah kolayca atlatırsın bu dönemide
rica ederim canım olur mu öyle şey:)))) hadi dolsun liste gelsin batlar artık ayy cok heyecanlandım hahahaa:)
BAMBU evettttt bizim bat lar aynııı hakikaten
Allah gönlümüze göre versin cnm inş.
hnk cim ve bambucum inanırmısın bilmem ama
Ben geçen sene göğsümü öyle bi denemek amaçlı sıkmıştım kac sene sonra bile bi damla süt geldi
Bennn neeeee falan oldum tabi
yani kızlar bıraktıktan sonra bayagı bi devam ediyor
mümkün mertebe sıkmayın oynamayın derim
Yazsaati/27 /4 yasinda//10martListemizi yeniliyoruz!!! Katılmak isteyen arkadaşlar bat larını özel mesaj ile bildirirse sevinirim...
NİCK YAŞ İLK ÇOCUK İKİNCİ ÇOCUK BAT
hnk / 31 / 23 aylık / - / 10 MART
burcuelf /29 / 6 yaşında / - / 12 mart
bambu/ 27 / 19 aylık /--/ 12 mart
Karamel /32 / 13 yaşında / - / 23 mart
benimde 8 yaşında kızım var şuan 2. ye 2 aylık hamileyim annelik en kutsal duygu biliyosun canım...
bende 2 aylık hamileyim ve ilk bebeğim 2. bebeği yapmak için sizin kadar beklicem galiba:)
listemiz hayırlı olsun hepimize
Listedeki isimler çoğalsın hayırlısıyla bebiş haberleri verilsin inşallah
hnk cim ve bambucum inanırmısın bilmem ama
Ben geçen sene göğsümü öyle bi denemek amaçlı sıkmıştım kac sene sonra bile bi damla süt geldi
Bennn neeeee falan oldum tabi
yani kızlar bıraktıktan sonra bayagı bi devam ediyor
mümkün mertebe sıkmayın oynamayın derim
ay cok sevindim çünkü benim doktorum bana allah allah ilaçla keselim olmadı dedi ama dedim ya ilaç dedim mi tırsıyorum ben.. 2. çocuk istiyorsan engelleyebilir dedi dedim bikaç ay deniim olmadı öle yaparım..
Yazsaati/27 /4 yasinda//10mart
ekliyorum canım:))))
bende 2 aylık hamileyim ve ilk bebeğim 2. bebeği yapmak için sizin kadar beklicem galiba:)
hayırlı olsun saglıkla al kucagına insallah:))
listemiz hayırlı olsun hepimize
listedeki isimler çoğalsın hayırlısıyla bebiş haberleri verilsin inşallah
amin canım insallah:))
Gunayydin sayfaaa uyuyormusunuz ben okuldayim yogunum yazisin siz bende okurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?