ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam ben liste yapalım diyecektimki sen yazmıssın.. ya ben ilk sayfaya o zamanlar bir liste yaptım ama kaç ay oldu hem unuttum hemde girenler değişti sanırım napsakki..

yeniden yapalımmm :52:
dediğin gibi o zaman girenler inşallah şimdiye doğurmuşlardır bile :1:

ayyy ne güzel fikirrrr :52:
böylece listeye bakar bakar seviniriz :21:
ama bende bilmiyorum nasıl yapıldığını :44:
cnm doktora gitmedim zaten dün öyle yoğundumki anlatamam misafirlerim vardı evde adım atacak yer yoktu onlardan sonra evi toparla falan derken kaldı öylece
bugün de içimden evden çıkmak hiç gelmedi
olmazsa yarın gideyim diyorum ama o masa varya :53:
biz şu liste olayına bir el atalım önce :52:

geçmiş olsun diyim o zaman misafirlerin için :))
Dr git git en azından kafan rahatlar..

Bencede el atalım listeye..........

inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalalım insallah:)) bende güzel haber bekliyorum.:)açık konuşıım bu topiği ilk actıgımda cok kaygılıydım hemen olsunda istemiyordum ama artık gayet sabırsızım. biri basımızı ceksin devamı da gelsin insallah:))

aynen öyle birisi önden gitsin biz arkasına takılalım :49:
insan düşününce biran önce olsun istiyor hele benim gibi tez canlıysan :37: benim bu ay ikinci ay olacak geçen ay tatil yüzünden ayrı kalınca pek verimli olamadık :1: bu ay daha ben kendimi kaptırmadan eşim kaptırmış gidiyor :9:
bazen iş yaparken bir bağırıyor çocuk varsada düştü zaten diyorum neymiş o masayı neden çekiyomuşum masa değil ama kendi çığlılığının yarattığı etkiden habersiz :27:

ben ilaç kullanmayı hiç sevmem ilk hamileliğimde iki hafta kadar içtim bulantılarım cok olunca bıraktım bgn arayıp kadın dogumcuma sordum ya ne diyim faydasıda var gereksizde cok önemseme aklına geldikçe iç bir tane dedi. ilkinde folic plus kullanmıstım ama günde üç kezdi bu sefer midem hassas diye folbiol al günde bir tane dedi aldım bgn aklıma geldikçe içeyim bari.. ilk cocukta tecrübesizdim hiç böle hazırlıklarım olmamıstı ilk aydanda gelnce bebek:)) evet patates basagrısına cok iyi geliyor bende migren var hamileliğimde çok korkmustum ama bir kez bile agrımamıstı şükürki..

bende senin gibi ilk aydan hamile kalmıştım ne hazırlığı şaşkınlık bulantılar nasıl bitti anlamadım bile öylede büyüdü yavrum
ilaç içmeyi sevmiyorum bende :50: mecbur kalmadıkçada içmem zaten ama midem ve başım beni hiç üzmezler sağolsunlar
marka farkedermi acaba ben kafama göre aldım ama :44:

evet bencede umarım ayıp olmaz o zaman bilgilendiren arkadaslara dimi?

şöyle yapalım cnm listemizi yeniliyoruz toipği takip eden arkadaşlar lütfen bu ay ki batlarını yazsın diye

ve yeni katılcak arkadaslar da liste altına listeye eklenmek istediklerini ve bat larını yazarlarsa olur bence

cnm bazen adını yazdırıyorsun ama topiğe uğramadığın zaman takip edemiyorsun o zaman da isminin silinmesi normal bence ayıp olacak bi şey yok

evet bencede umarım ayıp olmaz o zaman bilgilendiren arkadaslara dimi?

bence ayıp olmaz gelen herkesi ekleriz üstünden uzun zaman geçmişse güncellenmiş olur liste,beni de ekleyin diyeni eklersin böylece bebiş dolsun başlık inşallahhhh :46:

geçmiş olsun diyim o zaman misafirlerin için :))
Dr git git en azından kafan rahatlar..

Bencede el atalım listeye..........

gidicem cnm zaten hamilelik var mı yok mu onu geçtim düzenim bozulmasın
inşallah spiral sonrası olan olağan bir şeydir
doktoruda hiç sevmiyorum laf aramızda oda benden haz etmiyor eminim :19:
zaten hamilelik olursa takibimi merkezde bir doktora yaptırcam şimdi elim mahkum zaman bulup gidemiyorum
liste için benim bat 23 olucak önümüzdeki ay :21: şubatdan dolayıı
oğlumda 2000 doğumlu :16:

Son düzenleme:
bence ayıp olmaz gelen herkesi ekleriz üstünden uzun zaman geçmişse güncellenmiş olur liste,beni de ekleyin diyeni eklersin böylece bebiş dolsun başlık inşallahhhh :46:

gidicem cnm zaten hamilelik var mı yok mu onu geçtim düzenim bozulmasın
inşallah spiral sonrası olan olağan bir şeydir
doktoruda hiç sevmiyorum laf aramızda oda benden haz etmiyor eminim :19:
zaten hamilelik olursa takibimi merkezde bir doktora yaptırcam şimdi elim mahkum zaman bulup gidemiyorum
liste için benim bat 23 olucak önümüzdeki ay :21: şubatdan dolayıı

spiral i çıkardıktan sonra düzensizlikler olduğunu duymuştum cnm bende

dr cok önemli cnm belki de senın cataldaki stressin onda da olabilir
benim asıl dr um istanbul da ben balıkesir deyim burda bende doğru düzgün
bi dr bulamadım ama burda da olmasını istiyorum aslında olur da acil bi şey olur diye

spiral i çıkardıktan sonra düzensizlikler olduğunu duymuştum cnm bende

dr cok önemli cnm belki de senın cataldaki stressin onda da olabilir
benim asıl dr um istanbul da ben balıkesir deyim burda bende doğru düzgün
bi dr bulamadım ama burda da olmasını istiyorum aslında olur da acil bi şey olur diye

haklısın stres yapıyor
hakkını yemiyeyim doktor işinde iyiymiş ben henüz bir sorun için gitmedim birinde spirali çıkarttı birde kan tahlili için gittim
bana olmasa da insanlara öyle sert davranıyor ki sinir oluyorum
isteri istemez kasılıyorum hele geçen gün daha 15 yaşında bir kız gelmişti nişanlıymış hamilelik olasılığı varmış kıza soru soruyor kız zaten korkmuş kim bilir ne yaşadı yada kendi isteğiylede olsa o kadar küçükki bende tutamadım kendimi doktor hanım sesinizi kontrollü kullanırsanız eminim daha sağlıklı cevaplar alacaksınız dedim bişey demedi ama kıza öyle bir geç içeri hazırlan deyişi vardı ki içim parçalandı ailesi yanında olsa onu yapamazdı amannnneyse işte ikimizde birbirimizi sevmesekte o bana bakmaya mecbur bende şimdilik ona ama banada bir ters konuşsa içimi döksem dediğimde olmuyor değil :47:

şöyle yapalım cnm listemizi yeniliyoruz toipği takip eden arkadaşlar lütfen bu ay ki batlarını yazsın diye

ve yeni katılcak arkadaslar da liste altına listeye eklenmek istediklerini ve bat larını yazarlarsa olur bence

cnm bazen adını yazdırıyorsun ama topiğe uğramadığın zaman takip edemiyorsun o zaman da isminin silinmesi normal bence ayıp olacak bi şey yok

tamam öyle yapalım..şimdi o zaman ben ilk mesajımı güncelliyorum.. kırmızı ile listemizi yeniliyoruz lütfen bu topiği takip eden arkadaslar bu ayki batlarını yazsınlar diyorum... ya yeni bi topik mi acsak acaba ikinci çocuğunu düşünenler adı altında :)))yeni liste daha kolay olacak sanki acıkcası nasıl yapıldıgını bende pek bilmiyorumda..

tamam öyle yapalım..şimdi o zaman ben ilk mesajımı güncelliyorum.. kırmızı ile listemizi yeniliyoruz lütfen bu topiği takip eden arkadaslar bu ayki batlarını yazsınlar diyorum... ya yeni bi topik mi acsak acaba ikinci çocuğunu düşünenler adı altında :)))yeni liste daha kolay olacak sanki acıkcası nasıl yapıldıgını bende pek bilmiyorumda..

sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap ama başlığı sen açtığın için listeyi yenileme paneli falan vardır istersen bir sor olmadı yardım alalım birinden :44:

haklısın stres yapıyor
hakkını yemiyeyim doktor işinde iyiymiş ben henüz bir sorun için gitmedim birinde spirali çıkarttı birde kan tahlili için gittim
bana olmasa da insanlara öyle sert davranıyor ki sinir oluyorum
isteri istemez kasılıyorum hele geçen gün daha 15 yaşında bir kız gelmişti nişanlıymış hamilelik olasılığı varmış kıza soru soruyor kız zaten korkmuş kim bilir ne yaşadı yada kendi isteğiylede olsa o kadar küçükki bende tutamadım kendimi doktor hanım sesinizi kontrollü kullanırsanız eminim daha sağlıklı cevaplar alacaksınız dedim bişey demedi ama kıza öyle bir geç içeri hazırlan deyişi vardı ki içim parçalandı ailesi yanında olsa onu yapamazdı amannnneyse işte ikimizde birbirimizi sevmesekte o bana bakmaya mecbur bende şimdilik ona ama banada bir ters konuşsa içimi döksem dediğimde olmuyor değil :47:

yaa yazık kıza daha çocuk yaşta
ayyy insanlar neler yaşıyor ne kadar şükretsek az...
Sende iyi demişsin dr a
Doğru cnm bakacak tabi adam gibi ne öle bağırmalar falan
Yok seni anlamıştır bence sesi çıkmaz artık:)))

cnm hangisi rahat geliyorsa ÖYLE YAP biz uyarız...

ya cok cizgili falan gibi birşeye gerek yok bence takip etme amaçlı olsun yeter

kızlar biraz işim var ama sayfa açık arada gelip okuyorum yazdıklarınızı :1: ayrı da kalamıyorum yani :emir_bebek:

olmuş muuu kendimden yola cıkarak örnek yaptım:)))kusura bakmayın hakikaten kabiliyetsizimdir bu konularda o zmnda bir ark. yapmıstı ben copy paste yapmıştım:)))

Listemizi yeniliyoruz!!! Katılmak isteyen arkadaşlar bat larını özel mesaj ile bildirirse sevinirim...

NİCK YAŞ İLK ÇOCUK İKİNCİ ÇOCUK BAT

hnk / 31 / 23 aylık / - / 10 MART

cnm mesajı atamadım burcuelf yaş 29 ilk çocuk 6 yaşında bat 12 mart

olmuş muuu kendimden yola cıkarak örnek yaptım:)))kusura bakmayın hakikaten kabiliyetsizimdir bu konularda o zmnda bir ark. yapmıstı ben copy paste yapmıştım:)))

olmuş olmuş cnm eline koluna sağlık :)

Önemliolan süslü püslü olması degil takip etmesi daha kolay oluyor böle

Hadi bakalım bismillah diyip başlayalım

ayy inş. sıra sıra alırız haberleri

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum evde işlerim var biraz akşam gelmeye çalışırım

Hnk cnm teşekkür ederiz uğraşıyorsun ama liste için hakkını helal et:))

karamel görüşürüz cnmm

BU ARADA TOPİĞİ OKUYAN HANIMLAR SİZ DE GELİN TANIŞALIM LİSTEYE YAZDIRIN ADLARINIZI BU AY HEP BİRLİKTE GÜZEL HABERLERİ ALALIM

hakkında hayırlısı olsun canım:) inşallah cok bekletmeden gelir oglunun kardeşi:) ya canım alakasız olacak ama birşey sorucam sütün kesildi mi hala geliyor mu?

geliyor cnm daha kesilmedi ne zaman biter bilmiyorum 9 gün falan oldu sütü keseli

Listemizi yeniliyoruz!!! Katılmak isteyen arkadaşlar bat larını özel mesaj ile bildirirse sevinirim...

hnk / 31 / 23 aylık / - / 10 MART

bambu/ 27 / 19 aylık /--/ 12 mart

hnk / 31 / 23 aylık / - / 10 MART[/QUOTE]

bambu/ 27 / 19 aylık /--/ 12 mart

Son düzenleme:
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum evde işlerim var biraz akşam gelmeye çalışırım

Hnk cnm teşekkür ederiz uğraşıyorsun ama liste için hakkını helal et:))

karamel görüşürüz cnmm

BU ARADA TOPİĞİ OKUYAN HANIMLAR SİZ DE GELİN TANIŞALIM LİSTEYE YAZDIRIN ADLARINIZI BU AY HEP BİRLİKTE GÜZEL HABERLERİ ALALIM

olur mu canım askolsun.. seni de ekledim cok yakın tarihlerimiz.. hadi bakalım ama benim bu ayki umutlarım tükendi:))) neyse artık napalım:))) tek tek gelsin güzel haberler:)))

Back