Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle demesinde çok sevinmişken sonrasında böyle yapması etkilediAnlamadığım tek şey kimseye laf düşmez diye artistlik yaptıktan sonra 3 gündür arayıp sormaması sizce de çelişki değil mi bir sorun varsa bile konuşulmalı arayıp sormamak nedir ? Doğru olan onun adım atması ama tercih sizin
Malesef olan çocugu oluyor, belki kızacaklar cocuklular mutlu olmasın mı diye ama empati yapınca iki güzel söz duyucam birisi hayatıma eşlik edecek diye cocuguma bunları yaşatmak istemezdim ki bir sorumluluk daha almak demek tekrardan evlenmek, ne gerek var,Kesinlikle haklısınız. Çevremde boşandiktan sonra mutlu evlilikler yapmış çocuklu kadınlar var ama sadece kadın mutlu, çocuk değil. Çocuk anneannede, teyzede kalıyor daha çok. Annesinin evine misafir gibi gidip geliyor. İnsan evleneceğim diye çocuğuna bunu yaşatmamalı.
3 yaşla 15 yaş arası 12 yıl eder yalnızikinci evlilik için erken düşünmemin nedeni kızım şimdi kızım küçük evlendiğim birini daha kolay kabul eder veya şu an 3 yaşında birisiyle yaşamaya başlamak var veya 14 15 yaşında genç bi kızla başka bi adamla yaşamaya başlamak var onu düşündüğüm için kızım çokta büyümeden evlenmek istiyorum belki saçma bilmiyorum ama bu şekilde düşünüyorum
o niye annesinin lafıyla hareket ediyo ki ben anlamadım?? kendi düşünceis yok mu seninle ilgiliMerhabalar,
Uzun zaman sonra açtığım ilk konu..
Bu uzun sürede hayatımda bir çok şey değişti, Boşandım, işe başladım, kızımla ailemin evine yerleştim herşey yoluna girdi çok şükür
Bi süredir yan komşumuzun oğluyla görüşüyoruz o 28 yaşında boşanalı 3 yıl olmuş ben 26 yaşında benimkide hemen hemen o kadar oldu.
İkimizde erken yaşta yaptığımız hatanın bedelini ödedik. Şu an o kadar güzel giden bir ilişkimiz vardı ki çok güzel anlaşıp çok güzel eğlenip, dertleşip herşeyi paylaşabiliyorduk. Kendisi fazla muhafazakar bi insan olduğu için çok yaklaşmıyordu ama bu bile çok hoşuma gidiyordu çünkü bana sadece cinsellik için gelmediğini biliyordum. İlişkimizi ailemize söylememiştik ama aynı mahallede olduğundan önce ben belli ettim aileme ailem biraz karşı çıktı ama ikna ettim geçen günde kendisinin ailesi fark etti durumu annesi ablama mesaj atmış x in numarasını bana atarmısın diye ablamda bana ekran resmi attı bende görüştüğüm kişiye attım tamam ben görüşürüm sen canını sıkma kimseye bişey demek düşmez hayırlı olsun demek dışında dedi bende tamam dedim sonuç olarak annesi beni aramadı. Ailesi beni istemiyor çünkü benim 1 kızım var onun çocuğu yok. Aramız o günden beri soğudukça soğudu ve şu an 3 gündür konuşmuyoruz ve ben çok üzülüyorum çünkü gerçekten onan inanmıştım, güvenmiştim elimde yine güven kırıklarıyla kaldım. Size ben yazsam mı kendisinin yazmasını beklesem mi yada yazarsa nasıl ilerlemeliyim ?
ilk evliliğini ailesine karşı çıkıp yapmış ve çok pişman olmuştu galiba tekrar almak istemedi yada beni buna değer görmedi bilmiyorumo niye annesinin lafıyla hareket ediyo ki ben anlamadım?? kendi düşünceis yok mu seninle ilgili
hayır canım aşılamaz bir sorun asla değildi tabiki bu adamın pasifliği boşver hiç arkana bile bakma belki ilk evliliği de ailesine olan düşkünlüğünden vs bitti başkalarının uyarması ile aklı başına gelipde geri dönen insan iki gün sonra evlendiğinizde de verdiği net kararlar içinde çok kolay vazgeçer demekki istedikten sonra sevdikten sonra herşeyi göze alır insan ve senin çocuğunun olması göze alınması gerekn bir durumda değil asla öyle insanlar varki sevdiği kadının,adamın çocuğunu kendi çocuğu gibi görüp seviyor vicdan meselesi butabiki olabilirler ki haklılar da benim ailemde ikinci kez boşanmamı istemez ama gerçekten aşılamaz bir sorunmuydu bilmiyorum.
annesi ablama yazmıştı bende arayınca ben halledicem deyip annesiyle görüştü, annesi de ablama temizlikçi kadın soracaktım diye çevirdiPeki size kötü bişey diyeceğini nerden çıkardınız? Belki kızmak için istemedi numarayı? Keşke bi konuşsaydınız
Bence önyargılı davranmışsınız. Keşke bi numarayı verseymiş ablanız. Duruma göre hareket ederdiniz.annesi ablama yazmıştı bende arayınca ben halledicem deyip annesiyle görüştü, annesi de ablama temizlikçi kadın soracaktım diye çevirdi
rabbim her kadının karşısına dediğiniz gibi insanlar çıkarsın..hayır canım aşılamaz bir sorun asla değildi tabiki bu adamın pasifliği boşver hiç arkana bile bakma belki ilk evliliği de ailesine olan düşkünlüğünden vs bitti başkalarının uyarması ile aklı başına gelipde geri dönen insan iki gün sonra evlendiğinizde de verdiği net kararlar içinde çok kolay vazgeçer demekki istedikten sonra sevdikten sonra herşeyi göze alır insan ve senin çocuğunun olması göze alınması gerekn bir durumda değil asla öyle insanlar varki sevdiği kadının,adamın çocuğunu kendi çocuğu gibi görüp seviyor vicdan meselesi bu
o an panikle onu aradım bence annen arasın konuşayım dedim kendisi ben hallederim deyince meraklı gibi de olmak istemedim. Beli ki annesinin tepkisini bildiği için müsaade etmiyor diye düşündümBence önyargılı davranmışsınız. Keşke bi numarayı verseymiş ablanız. Duruma göre hareket ederdiniz.
Belki de gerçekten öyledir. Kendi düşünemediği, sorumluluk alamadığı için ailesi onun adına karar veriyordur. Ya da önceki evliliğin sonuçlarından ailesi de zarar gördüyse şu an müsaade etmiyorlardır.Adamın kendi beyni yok mu peki, kendi düşünemiyor muKoca adam 5 yaşındaki çocuk gibi anasının güdmünde yaşıyor şaka gibi.
Mükemmel bir bakış açısı. Şapka çıkarıyorum. Kk dan bir şey daha öğrenmiş oldumAilesini neyle ikna edecek o da önemli. Ucu size de dokunabilir o ikna işinin, mesela der ki adam, "Beren çok naif, vur sırtına al lokmasını biri, yaşlandığınızda size bakar, misafirinizi ağırlar, gık demeden her şeyinize koşar. Ortalık şeytan kadın kaynıyor, birini alıp başınıza bela mı edeyim? Çocuğu var hem eksiklenir, söylenip dursa da eninde sonunda yola gelir. Bekar çocuksuz gelen bundan iyi mi olacak?". Adam yapması gereken şeyin faturasını orta ve uzun vadede size kesebilir, sonra vay efendim niye böyle oldu demeyin.