• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizde boşanmışız insanlarız ama ailesi beni istemiyor..

sevakcy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
550
262
103
Merhabalar,
Uzun zaman sonra açtığım ilk konu..
Bu uzun sürede hayatımda bir çok şey değişti, Boşandım, işe başladım, kızımla ailemin evine yerleştim herşey yoluna girdi çok şükür :KK200:
Bi süredir yan komşumuzun oğluyla görüşüyoruz o 28 yaşında boşanalı 3 yıl olmuş ben 26 yaşında benimkide hemen hemen o kadar oldu.
İkimizde erken yaşta yaptığımız hatanın bedelini ödedik. Şu an o kadar güzel giden bir ilişkimiz vardı ki çok güzel anlaşıp çok güzel eğlenip, dertleşip herşeyi paylaşabiliyorduk. Kendisi fazla muhafazakar bi insan olduğu için çok yaklaşmıyordu ama bu bile çok hoşuma gidiyordu çünkü bana sadece cinsellik için gelmediğini biliyordum. İlişkimizi ailemize söylememiştik ama aynı mahallede olduğundan önce ben belli ettim aileme ailem biraz karşı çıktı ama ikna ettim geçen günde kendisinin ailesi fark etti durumu annesi ablama mesaj atmış x in numarasını bana atarmısın diye ablamda bana ekran resmi attı bende görüştüğüm kişiye attım tamam ben görüşürüm sen canını sıkma kimseye bişey demek düşmez hayırlı olsun demek dışında dedi bende tamam dedim sonuç olarak annesi beni aramadı. Ailesi beni istemiyor çünkü benim 1 kızım var onun çocuğu yok. Aramız o günden beri soğudukça soğudu ve şu an 3 gündür konuşmuyoruz ve ben çok üzülüyorum çünkü gerçekten onan inanmıştım, güvenmiştim elimde yine güven kırıklarıyla kaldım. Size ben yazsam mı kendisinin yazmasını beklesem mi yada yazarsa nasıl ilerlemeliyim ?

Anacı erkekten hayır gelmez. Başkasının akıllarıyla hareket eden insandan ne bekliyorsunuz. Evlenseniz annesi her şeyinize karışır. Boşverin bazen hayırlı olmayan iş en baştan belli oluyor. her zaman hayırlısı için dua edin bunu isteyin. körü körüne illa olsun diye tutturmayın. sizin olan size gelirdi zaten.

Peki gelirse kabul etmelimiyim ?
Tabi ailesini ikna etmiş şekilde..

Merhabalar,
Bu uzun sürede hayatımda bir çok şey değişti, Boşandım, işe başladım, kızımla ailemin evine yerleştim herşey yoluna girdi çok şükür :KK200:
Bi süredir yan komşumuzun oğluyla görüşüyoruz o 28 yaşında boşanalı 3 yıl olmuş ben 26 yaşında benimkide hemen hemen o kadar oldu.
İkimizde erken yaşta yaptığımız hatanın bedelini ödedik. Şu an o kadar güzel giden bir ilişkimiz vardı ki çok güzel anlaşıp çok güzel eğlenip, dertleşip herşeyi paylaşabiliyorduk. Kendisi fazla muhafazakar bi insan olduğu için çok yaklaşmıyordu ama bu bile çok hoşuma gidiyordu çünkü bana sadece cinsellik için gelmediğini biliyordum. İlişkimizi ailemize söylememiştik ama aynı mahallede olduğundan önce ben belli ettim aileme ailem biraz karşı çıktı ama ikna ettim geçen günde kendisinin ailesi fark etti durumu annesi ablama mesaj atmış x in numarasını bana atarmısın diye ablamda bana ekran resmi attı bende görüştüğüm kişiye attım tamam ben görüşürüm sen canını sıkma kimseye bişey demek düşmez hayırlı olsun demek dışında dedi bende tamam dedim sonuç olarak annesi beni aramadı. Ailesi beni istemiyor çünkü benim 1 kızım var onun çocuğu yok. Aramız o günden beri soğudukça soğudu ve şu an 3 gündür konuşmuyoruz ve ben çok üzülüyorum çünkü gerçekten onan inanmıştım, güvenmiştim elimde yine güven kırıklarıyla kaldım. Size ben yazsam mı kendisinin yazmasını beklesem mi yada yazarsa nasıl ilerlemeliyim ?
Ikinizde bosanmis insanlarsiniz ama senin bir kizin var bende bosandigimda çocuğum yoktu cocuklu adamlari kabul etmedim bekar biriyle evlendim çünkü çocuk ömür boyu bag demektir gecmisle ve cocuk gercekten ciddi bir durum belki ailesi bu yüzden sorun etti adaminda aklina yatti

Eninde sonunda pişman olup geri geldiğinde kabul ederim diyorsanız en azından bu defa da siz soğuk yapın kolay lokma olarak görmesine izin vermeyin.
Anne lafıyla soğuk davranan erkekten hayır gelmez ama yine de siz bilirsiniz.

Ikinizde bosanmis insanlarsiniz ama senin bir kizin var bende bosandigimda çocuğum yoktu cocuklu adamlari kabul etmedim bekar biriyle evlendim çünkü çocuk ömür boyu bag demektir gecmisle ve cocuk gercekten ciddi bir durum belki ailesi bu yüzden sorun etti adaminda akl

Düşüncenize saygı duyuyorum tabiki ama ben beni kızımla kabul edecek birisini istiyorum oda bunu başta bilip kabul etti..

Güven kırıkları derken uzun zaman sonra bi insana güvenmiştim o yüzden öyle yazdım
Kukla güzel yakıştırma oldu :) AnkaEnerjisi AnkaEnerjisi
Bekleyin yazmayın.
Bu size onu deneme fırsatı olmuş,ailesinin lafıyla mı hareket edecek yoksa ben bu kadınla birlikteyim sizi ilgilendirmez mi diyecek masaya elini vurup,görme şansınız olur.

Tabi sadece tahmin ama benim görüşüm çocuklu biri çocuksuz biri ile olmamalı. Çocuk sahibi olmadan Evlat nedir o his nasıldır anlayamaz insan hele hele bir erkek .. yük olur sorun olur sürekli ona .. bence çocuk sahibi bir adam olmalı kriterleriniz arasında ki o da bilsin Evlat nedir..

Ailesini neyle ikna edecek o da önemli. Ucu size de dokunabilir o ikna işinin, mesela der ki adam, "Beren çok naif, vur sırtına al lokmasını biri, yaşlandığınızda size bakar, misafirinizi ağırlar, gık demeden her şeyinize koşar. Ortalık şeytan kadın kaynıyor, birini alıp başınıza bela mı edeyim? Çocuğu var hem eksiklenir, söylenip dursa da eninde sonunda yola gelir. Bekar çocuksuz gelen bundan iyi mi olacak?". Adam yapması gereken şeyin faturasını orta ve uzun vadede size kesebilir, sonra vay efendim niye böyle oldu demeyin.

Merhabalar,

Konıiusahibi, daha 26 yaşında, ilk evliliğini yapmış, boşanmış, çocuk sahibi bir kadınsın, büyük ihtimal kızın şuan çok küçük, şuan çocuğun olmasa bile bu genç yaşında, ikinci evlilik için, ciddi ilişki için daha dikkat etmen gerekmiyor mu sence? Hele kızın varken kurduğun ilişkinin sonuçlarını az çok tahmin edip, ilişkini hayatında ona göre yerleştirmen gerekir. Ne ara adamı tanıyıp, sevgili olup güven kırıklarıyla kaldın? Akıl var mantık var. Birde gizli saklı iş olmaz, komşunun oğlu sonuçta, keşke en başında düzgünce konuşsaydınız karşı tarafla. Fark ettikleri durumu olduğuna göre düzgünce oturup bizim ilişkimiz var denilmemiş ailelere.

Sizi istemeyen insanlarla işler pek iyiye gitmez. En ufak sorunda biz istememiştik zaten diye oğlunu doldurur ki şimdiden ne kadar başarılı görüyorsunuz.

Aceleniz yok yaşınız daha çok genç ben sizin yaşınızdayken yiyip,içip, geziyordum. Siz 1 evlilik,1 çocuk sığdırmış , şimdi 2.evliliği zorluyorsunuz yapmayın bunu kendinize.

Yani biyolojik saatim işliyor deseniz, çocuk derdiniz de yok. Niye illa koca ve ailesi stresi ,sıkıntısı ,derdi çekmek istiyorsunuz ki 🤷

Merhabalar,
İkimizde erken yaşta yaptığımız hatanın bedelini ödedik. Şu an o kadar güzel giden bir ilişkimiz vardı ki çok güzel anlaşıp çok güzel eğlenip, dertleşip herşeyi paylaşabiliyorduk. Kendisi fazla muhafazakar bi insan olduğu için çok yaklaşmıyordu ama bu bile çok hoşuma gidiyordu çünkü bana sadece cinsellik için gelmediğini biliyordum. İlişkimizi ailemize söylememiştik ama aynı mahallede olduğundan önce ben belli ettim aileme ailem biraz karşı çıktı ama ikna ettim geçen günde kendisinin ailesi fark etti durumu annesi ablama mesaj atmış x in numarasını bana atarmısın diye ablamda bana ekran resmi attı bende görüştüğüm kişiye attım tamam ben görüşürüm sen canını sıkma kimseye bişey demek düşmez hayırlı olsun demek dışında dedi bende tamam dedim sonuç olarak annesi beni aramadı. Ailesi beni istemiyor çünkü benim 1 kızım var onun çocuğu yok. Aramız o günden beri soğudukça soğudu ve şu an 3 gündür konuşmuyoruz ve ben çok üzülüyorum çünkü gerçekten onan inanmıştım, güvenmiştim elimde yine güven kırıklarıyla kaldım. Size ben yazsam mı kendissinin yazmasını beklesem mi yada yazarsa nasıl ilerlemeliyim ?
Aileler onay vermezse büyük sıkıntı.Ben burada da okuyorum çevremde de duyuyorum.
Siz daha önce evlilik de deneyimlemissiniz.
Birde sorun şu herkes başkasının çocuğuna babalık yapamaz.Evlenirken çocuğunuzu da düşünerek evlenmeye karar verin.

Onun dışında komşu olması tanıdık olması iyi birşey ve yaslarinizda birbirine uygun.

Merhabalar,
Anaci bir erkekten kurtuldugun için sevin bence üzülme yoksa sonra daha çok üzerler seni.Kesin kızın olduğu icin annesi kafasini ütülemiştir senin için en önemlisi çocugun olmali şu an boş ver bu adamı.

Back
X