ikimizde boşanmışız insanlarız ama ailesi beni istemiyor..

Bende öyle demesinde çok sevinmişken sonrasında böyle yapması etkiledi

Malesef olan çocugu oluyor, belki kızacaklar cocuklular mutlu olmasın mı diye ama empati yapınca iki güzel söz duyucam birisi hayatıma eşlik edecek diye cocuguma bunları yaşatmak istemezdim ki bir sorumluluk daha almak demek tekrardan evlenmek, ne gerek var,

Yaşınız hala çok genç bence bu yaşta ikinci bir evlilik düşünmeyin derim. 30-32 yaşlarınızda düşünebilirsiniz hem kızınız da biraz daha büyümüş olur. Ortalık karakteri bozuk insan dolu çocuğu olan anneler ekstra dikkat etmeli. Kızınız da tamamen her durumun farkında olabilecek bir yaşta olmuş olur en azından.

Bu adamla olmaz daha ailesinin ilk sözünde sizden uzaklaşan bir adam aile kurmasın zaten.

3 yaşla 15 yaş arası 12 yıl eder yalnız
Bence de birkaç yıl daha beklemeniz daha iyi. Geçtim sizi karşınızdaki kişi bile genç aslında. Evlenip bosanmasina rağmen de olgunlaşmamış. Etraflıca düşünüp sizinle beraber olmamış ki ailesinin lafıyla sizden uzaklaştı.

o niye annesinin lafıyla hareket ediyo ki ben anlamadım?? kendi düşünceis yok mu seninle ilgili

o niye annesinin lafıyla hareket ediyo ki ben anlamadım?? kendi düşünceis yok mu seninle ilgili
ilk evliliğini ailesine karşı çıkıp yapmış ve çok pişman olmuştu galiba tekrar almak istemedi yada beni buna değer görmedi bilmiyorum

Peki size kötü bişey diyeceğini nerden çıkardınız? Belki kızmak için istemedi numarayı? Keşke bi konuşsaydınız

tabiki olabilirler ki haklılar da benim ailemde ikinci kez boşanmamı istemez ama gerçekten aşılamaz bir sorunmuydu bilmiyorum.
hayır canım aşılamaz bir sorun asla değildi tabiki bu adamın pasifliği boşver hiç arkana bile bakma belki ilk evliliği de ailesine olan düşkünlüğünden vs bitti başkalarının uyarması ile aklı başına gelipde geri dönen insan iki gün sonra evlendiğinizde de verdiği net kararlar içinde çok kolay vazgeçer demekki istedikten sonra sevdikten sonra herşeyi göze alır insan ve senin çocuğunun olması göze alınması gerekn bir durumda değil asla öyle insanlar varki sevdiği kadının,adamın çocuğunu kendi çocuğu gibi görüp seviyor vicdan meselesi bu

Peki size kötü bişey diyeceğini nerden çıkardınız? Belki kızmak için istemedi numarayı? Keşke bi konuşsaydınız
annesi ablama yazmıştı bende arayınca ben halledicem deyip annesiyle görüştü, annesi de ablama temizlikçi kadın soracaktım diye çevirdi

annesi ablama yazmıştı bende arayınca ben halledicem deyip annesiyle görüştü, annesi de ablama temizlikçi kadın soracaktım diye çevirdi
Bence önyargılı davranmışsınız. Keşke bi numarayı verseymiş ablanız. Duruma göre hareket ederdiniz.

rabbim her kadının karşısına dediğiniz gibi insanlar çıkarsın..

Bence önyargılı davranmışsınız. Keşke bi numarayı verseymiş ablanız. Duruma göre hareket ederdiniz.
o an panikle onu aradım bence annen arasın konuşayım dedim kendisi ben hallederim deyince meraklı gibi de olmak istemedim. Beli ki annesinin tepkisini bildiği için müsaade etmiyor diye düşündüm

Adamın kendi beyni yok mu peki, kendi düşünemiyor mu Koca adam 5 yaşındaki çocuk gibi anasının güdmünde yaşıyor şaka gibi.
Belki de gerçekten öyledir. Kendi düşünemediği, sorumluluk alamadığı için ailesi onun adına karar veriyordur. Ya da önceki evliliğin sonuçlarından ailesi de zarar gördüyse şu an müsaade etmiyorlardır.
Kendi gözlemim şu. Bir aile evliliğe karşı çıkıyorsa ve buna rağmen evleniyorlarsa %95 mutsuz oluyorlar. Bence hayat %5 lik riski almak için uzun değil.

Mükemmel bir bakış açısı. Şapka çıkarıyorum. Kk dan bir şey daha öğrenmiş oldum

Çocuklu birisinin çocuksuz birisiyle evlenmesi her zaman risktir.
Kendi evladı gibi sevemez. İllaki vardır örnekleri ama burada okuyoruz işte üvey anne baba konularını. Çocuklu çocukluyla, çocuksuz cocuksuzla evlensin kafalar rahat olsun. Ailesinin tepki göstermesine hak veriyorum bende istemem. Kendimde çocuklu biriyle evlenmem.
Sizde beni evladımla kabul etti diyorsunuz ama sevgiliniz çocuklu yaşamı bilmiyor, ailesi ilişkinizi öğrenince muhtemelen nasıl birsey olduğunu anlattılar ve o da korkup geri çekildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…