- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Doğru diyorsunuz çok teşekkür ederimAnnenizde bu yaşam tarzı olmuş. Ne deseniz dinlemez. 11 yasindaki kardeşten rica edin. Birini uyutunca bebegin digerini de kardesiniz oyalasın az siz de üst kata tasinin her gun az az.
Kendi evime dönme durumum yok şu an. Başka bi şehirde yapayalnız evde hiç duramam. Orda çok zor çok kötü günler geçirdim eşim varken de yalnız gibiydim iyice sinir gelmişti o durumdan ailesi de cabası annesi aşırı zor geliyordu bana özellikle kışları köyden geliyorlar her gün çağırıyorlar gitmiyordum ama burnumdan geliyordu. Eşim hiç hayır demiyordu kendi başına kaç gün üst üste oraya gidiyordu, hafta sonu onlara gitmeme gibi bi durum hiç. Yoktu daha sabahtan kv arar evde asla rahat vermezdi. Beraber yaşamıyorduk ama sürekli üstümdeydi gölgesi. Şu an onlara maruz kalmadığım için şükür ediyorum her gün. Ama tükenmiş durumdayım elimden sanki hiç bir iş gelmiyor. Burda bişeyler yapacak motivasyonu gücü kendimde bulup ayağa kalkabilirsem o üstteki evi temizleyip burdan biraz eşya götürüp çocuklarımla orda daha rahat ederimBence hemen evine dön. İki çocuğun sağlıkla yaşayacağı yer değil orası. Birini fare ısırır veya pis bir şeyi ağızlarına alırlarsa az işiniz çok olur. O kadar sağlıksız bir ortamda iki çocukla işiniz ne zaten? Kendi evinizde bakmaktan kat kat zor olur orada.
Kalıcı geldim diyim çok girmek istemiyorum orasına, ben sizce annemin her gün getirmeye devam ettiği ve daha önce yığınla eve doldurduğu eşyalarla baş edebilir miyim, bu eve çeki düzen verebilir miyim? Bir şey de attırmıyor ben de o haddi görmüyorum kendimdeEşinizden ayrı mısınız,tatil için mi annenize gittiniz yoksa kalıcı mı ? Eğer kalıcı ise çok sağlıklı görünmüyor yaşadığınız yer.
Başka gidebileceğim yer yok annemle kalmak güzel ama annem evde dursa işleri beraber yapsak çocuklara beraber baksak. Ama durduramıyor hiç bi güçBen olsam kalmam orda
O zaman çocukları akşam erken uyutmaya alıştırıp akşamları bişey yapacaksınızBaşka gidebileceğim yer yok annemle kalmak güzel ama annem evde dursa işleri beraber yapsak çocuklara beraber baksak. Ama durduramıyor hiç bi güç
Eşinizden ayrılırsanız geçim nasıl olacak ,anneniz mi size bakacak ? Ayrıca bebek ne bulursa agzına atıyodur cok dıkkat lazım ne kadar çok esya o kadar risk bi dk gozden ayırmamak lazım . kardeşinz rahatsız olmuyo mu durumdan ? Allah kolaylık versın kendı evını bır an önce yeeleştırıp gecmeye bakın bence bebekler açısından sizede kolaylık olur .Başka gidebileceğim yer yok annemle kalmak güzel ama annem evde dursa işleri beraber yapsak çocuklara beraber baksak. Ama durduramıyor hiç bi güç
Haklısınız.. Allah korusun.ben hemen yarın bir şeyler yapmak istiyorum ama tembellik mi çöktü üstüme bilmiyorum bi türlü adım atıp o evde bişeyler yapmaya başlayamadım çocukları idare etmek zor ama ben de buraya geldiğimden beri mücadele eden bi halde değilim saldım kendimi, enerjim çok düşükKac yaşına gelmis kadinin huyunu değiştiremezsiniz bu saatten sonra. Ben olsam o eve karismazdim bi şekilde kendi evinizi duzmenin yolunu bulun annenizi beklerseniz çocuklarınız orada hasta olur
Öyle bir evde ne kadar kalırsanız modunuz o kadar düşer. Annenizde cocuklara asla bakmaz bence ona guvenmeyin. Bismillah diyip bir işten başlayın. Kendi düzeniniz olunca sizde daha mutlu olursunuz emin olunHaklısınız.. Allah korusun.ben hemen yarın bir şeyler yapmak istiyorum ama tembellik mi çöktü üstüme bilmiyorum bi türlü adım atıp o evde bişeyler yapmaya başlayamadım çocukları idare etmek zor ama ben de buraya geldiğimden beri mücadele eden bi halde değilim saldım kendimi, enerjim çok düşük
Varyemez ve istifçi.iki kelime de o kadar doğru ki. Evet kardeşimin çok sıkıntılı, acınacak durumları var ilgisizlikten. İnşallah gücümü toplarım, enerjim o kadar düştü ki buraya geldiğimden beri, bir şey yapacak gücü toparlayamadımAnneniz varyemez ve istifçi.
İkisi de ciddi rahatsızlık bana göre.
Çalışmaya da ihtiyacı yokki. Şu saatten sonra birlikte bir yaşam kurup hem çocuklara bakar hem de "normal" şartlarda çalışabilirsiniz.
Ama muhtemelen anlamayacaktır,dinlemeyecektir yani.
Siz sıvayın kolları taşının üst kata. Yaşanabilir hale getirin gerisini içerdeyken yaparsınız.
Yazık çocuklara o evde.
Hatta 11 yaşındaki kardeşiniz de annenizin dağınıklığına farelere pisliğe maruz kalıyor, ona da üzüldüm.
Başlarsanız devamı gelir. Salmayın kendinizi.Varyemez ve istifçi.iki kelime de o kadar doğru ki. Evet kardeşimin çok sıkıntılı, acınacak durumları var ilgisizlikten. İnşallah gücümü toplarım, enerjim o kadar düştü ki buraya geldiğimden beri, bir şey yapacak gücü toparlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?