iki aile

eşime bunu çok söyledim ama ailesi mesafeyi asla kabul etmiyor canım.bunu denedim çözüm olmuyor zaten olay o mesafe koymamdan dolayı bu seviyelere geldi.

teşekkür ederim.bende aynı sabrı kendim için diliyorum. bir kızı kendi babasından kıskanmak oldukça doğru bir davranış benim onun ağzını kırmak istemem yanlış bir davranış

Canım benim çok gençsin tecrübesizsin İnan ki bu yazdıklarının çoğu tolere edilebilir şeyler ama bir
Çoğu da sinir bozucu çok çok haklısın ama bak İnan ki böyle gitmezdi sen bunları zaman içinde halleder hale yola sokarsın ama böyle değil bu şekilde değil ! Biraz politik ol! Bak haklı olan sensin ama onlar haklı gibi anlaşılıyor sanırım sen çok düzsün İnan biraz kıvrımlı olacaksın nabza göre şerbet vereceksin çok dümdüz insanlar çok zorlanıyor bu hayatta
Herşey bir yana bebeğine odaklan onu düşün stresi ve negatif düşünceleri hayatından uzak tutmaya çalış
Evvela senin sonra bebeğin sağlığı için yap bunu olmaz mı? Umursama boşver ya insanlar konuşur engel olamazsın umursama gerçekten

eşiniz bunlara şahitse ben adım attım ailen kabul etmedi
benim aileme doğumda ihtiyacım var deseniz tepkisi nasıl olur ?

teşekkür ederim.bende aynı sabrı kendim için diliyorum. bir kızı kendi babasından kıskanmak oldukça doğru bir davranış benim onun ağzını kırmak istemem yanlış bir davranış

Ya tam anlatamadınız yada ben fark edemedim bir kıskançlık söz konusu göremedim ortada. Ortada olan tek şey siz ve hünerleriniz. Lütfen yaptıklarınızı gözden bir geçirin. Ben yabancının tekiyim sadece yorum yapıyorum ama siz mutluluğunuz için yapın bunu lütfen.

Erzağı götürerek hata falan etmemişsin laftan anlamıycak kendinde hata bulmayacak insanlar oldukları o kadar belli ki yazdıklarından Allah sabır versin böyle bir aileye napılır bilemedim

haklısınız.o zaman şöyle diyeyim allah benim kayınvalidem ve kaynanam gibi bir gelin size nasip etsin inşallah.sabretmek zorunda kalmazsınız (!)
hamilelerin duası kesin kabul olur yargısını 2017 başında kırdık diye biliyorum ,konuları okurken geçmişi araştırmak gibi gayelerimiz olmak zorunda değil ha 6. hislerimde kuvvetli değil müneccim değilim yani ,bu mesajdan sonrası da polemiğe girer zannımca..hoşçakalın

canım eşim onlara hiçbirşekilde birşey söylememe izin vermiyor ki.yoksa ben bu kadar dolmazdım. alınırlar darılırlar kırılırlar incinirler diyor .ben yaptığım terbiyesizlikleri hiçbir zaman savunmadım ama dediğim gibi her yolu denedim

ben onları tanımadan beni yargılamanızdan ötürü bu temenniye memnun olacağınızı düşünmüştüm. hoşçakalın

Evlilik çok zor ve anlayışsız bir aile ile daha da zor. Eşiniz de henüz ailesine nasil davranması gerektiğini bilmediği için hatalar yapmalarına izin vermiş. Sizi anlıyorum bu sorunların içinden nasil çıkacağınızı da bilemediğinizden kendi doğrularınızla çabalıyorsunuz ama olayın içindeyken insan çok hata yapıyor. Bence bir uzmandan eşinizle birlikte yardım almalısınız. Kendi başınıza sadece sorunları daha da büyütürsünüz. Çünkü tamamen farklı düşünen insanlarla bu stres içinde mücadele etmek imkansız sadece hata yaparsınız.

eşime psikoloğa gidelim dedim kabul etti ama şuan maddi durumdan dolayı biraz etrelemek zorunda kaldık sadece.ama ailesininde psikoloğa gitmesi gerekiyor ve eşim onların bunu asla kabul etmeyeceklerini düşünüyor. bana açıkça söyledi senin düşüncelerin tespitlerin doğru olsa bile ben bunu bir psikoloktan duymadan ikna olmam taraflı olduğunu düşünürüm dedi bende tamam dedim

ya canım kim isterki böyle olmasını. ama anlayış kavramları sıfır. ya bildiğin sıfır ya. zerre yok

Yaklaşık aynı şeyleri yaşadım bir arkadaşın da dediği gibi siz kendinizi ezdirmemek adına sürekli kavga eder olmuşsunuz(aynı ben) bakın çok zararlı ben de 5 ay çocuğumu göstermedim yeni doğmuştu lohusayken kavga ettik ne benim tarafım ne onun tarafı görmedi ama olan bana oldu çocuğu 1 saat bırakıp çıkamadım nefes alamadım ev üstüme üstüme geldi kimsem yoktu bebek kolikti hayatımda en mutlu olmam gereken günlerde bile eşimle hala onun kavgasını yaptık benim o anlara dair tek bir fotoğrafım yok düşünün. Çünkü bakimsizim ağlıyorum bebek sürekli agliyo. Eşimle kavga halinde off. Hayatımın en güzel anı en kötü anlardan oldu. Esimin de hatası var benim de. Ve şimdi bebeğim hala huysuz hala aksi kendime bağımlı çocuk yetiştirmiycem dedim 7.5 aylık daha kimsede 1 saatlik durmuslugu yok. Dediğim gibi 4.5 aylıkken gösterdim ama hop diye iyileşmedi hala mesafeli. Esim de hala mesafeli hem bana hem aileme. Gerçekten keskin sirke küpüne zarar yanlıştan donun kendiniz için. Bunun sonu yok cunku

o zaman sus arkadaşım sadece sus misal benim kayınvalidem aşırı sabit fikirlidir kendini kes yinede fikri değişmez baktım değişmiyor ağzımı açıp tek yorum yapmam en başından beri artık öğrendi celebrianın hoşuna gitmedi diyor çünkü tepkisizlik çoğu zaman fazlasıyla işe yarıyor hem cevap verip suçlu durumuna düşmüyorsun,hem karşı tarafa savunma hakkı vermiyorsun,hem kullanabilecekleri koz çıkmıyor ağzından,hem de kendini sinir etmiyorsun

sustum onuda her yaptıklarını ve eleştirilerini suçlamalarını kabul etmek olarak yorumlamışlar. konuştum o zamanda sus dediler. bazı insanlara ulaşım yolu bulmakta zorlanır insan.bunlar ilk kez çaresiz kaldığım bir tür.sadece onların istediği kimliğe bürünürsem bütün sorunlar tamamen ortadan kalkacak ama o zaman ben '''ben '''' olmayacağım.başka bir kimlik olacak.ve ahirette ben bunun hesabını veremem çünkü yanlış olan şeyler onlara göre doğru. yinede teşekkür ederim. dua ediyorum çünkü allah bunların hakkından gelir başka hiç kimse gelemez eminim

Ben bu adamla evliliğimi devam ettirmem. Ailenize üzüldüm. Ne yaptılar ki torunlarını görmesinler. Neden doğumda kızlarının yanında olmasınlar, evine giremesinler??? Çünkü kv kötü. Yanlış anlaşma yapmışsın , eşinin ailesine verdiğin cezayı kendi ailenize kesmeniz büyük hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…