- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
Herkes yaşadığını bilir.kızgın,kırgın olabilirsiniz.Ama mutlu olmak için uyguladiğiniz yöntem çok yanlış.Yardım kabul etmeyebilirsiniz, sizin tercihinizdir.ama dolaba koyulacak 3,5 parça şeyin lafını etmek,geri götürmek çok abartılı olmuş.evladiniz doğduğunda bebeği göstermezseniz eşinizin mutluluğu hep yarım kalacak.bunu da size yansıtacaktır.sizin aileniz gelip,eşinizin ailesi gelmezse aranızdaki anlaşmaya siz uymamış olacaksınız.elbetteki bunun vurgusunu da size yapar.Bebeğinizle güzel bir başlangıç yapabilmek adına her iki aileyide beraber çağırın.ve geçmişteki konuları tekrar açmayın.aranizdaki mesafeyi muhafaza edin.eşinize çok sık gelmesinler diye şart koşarak değilde,bebeğinizi mutlu bir ailede büyütmek istediğinizi,ailesinin bebeği görmeye hakkı olduğunu ama çok sık görüşurseniz aranızdaki mesafeyi muhafaza edememiyeceğinizi,eski günlere dönmek istemediğinizi anlatın.aradaki dengeyi bulmasını ondan rica edin.kısacasi saygılı ve mesafeli olun.
eşime bunu çok söyledim ama ailesi mesafeyi asla kabul etmiyor canım.bunu denedim çözüm olmuyor zaten olay o mesafe koymamdan dolayı bu seviyelere geldi.