- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
Keskin sirke küpüne zarar
Bu aldığınız kararlar ile asla olumlu tek durum ve gelişme yaşayamazsınız gebelik lohusalık ve hatta evliliğiniz burnunuzdan gelir
Tamam burda okuyorum üzülüyorum kadınlar kendini ezdirmesin diyorum ama siz bambaşka birşey olmuşsunuz
Ben bile bir bayan olarak yaptıklarınızdan irrite oldum
Herşeyin bir yolu yordamı söylem biçimi vardır
Bir de eşiniz ailenizden yardım almıyor diye adama gıcık mı oluyorsunuz?
Erkek adam eş ailesinden yardım mı alır ya?
Asıl benim ailemden yardım alsa düşer gözümden ne münasebet
15 yıllık evliyim ailem bana asla yardım etmedi edemez kıyamet kopar bir hediye alacaklarında dahi ölçüyü kaçırmazlar
Maşallah herşeyi biliyor düşünüyorsunuz da bunu neden bilmiyorsunuz
Torun göstermemeye gelince ben bekarlığımda anne babamla ne sorunlar yaşadım hatta babaannem büyüttü beni ve buna rağmen eşimle konuştuk bana dedi ki çocuğumuz olduğunda geçmişi kapatıyoruz " bu anneannen bu deden yavrum diyorsun bitti!"
Çünkü o yavrunun sağlıklı gelişimi için bu gerekli
Siz yavrunuz konuşmaya başlayınca anlatırsınız artık "babaannen bana şunu yaptı deden bunu yaptı" diye
Bir de ben burda şuna şaşırıyorum hadi siz cahilsiniz anneniz nasıl yol göstermiyor? Kaldı ki cahillik değil art niyette var benim eşimin ailesinin verdiklerini kapılarına koymak ne demek? Ha o babayiğitliği yaptınız o zaman o adamı aramayacaktınız o zaman görecektim ben sizin babayiğitliğinizi !
Bir yorumunuzda da kv İÇİN " gel dedi git dedi burda yat dedi burda ye dedi dayanamadım" vs vs yazmışsınız
Bunlar dayanılmaz şeyler mi Allah aşkına bunları tolere etmek bu kadar mı zor? Bunları duymayan mı var kv den ?Bazen gidersin bazen gitmezsin bazen yemeğe kalır bazen kalmazsın bazen sözlerini duyar bazen duymazsın evlilikler böyle yürür ne sandınız ki siz? Evlenince "al oğlum senin ömür boyu ne bizz ne sülalesi onu görmeyecek mi "diyeceklerdi
Yazacak öyle çok şey var ki valla şaştım kaldım
Allah size en başta akıl sonra merhamet versin ailenize de adalet duygusu versin size izah etsinler yoksa sırf egonuz yüzünden bir yuva yıkılacak bir yavru üzülecek
Sizin gibisiyle karşılaşmamıştım neyi nasıl düşündüğünüzü vallahi çözemedim
Hele kendinizi nasıl haklı gördüğünüzü hiç çözemedim
Bir bebek doğurup eşiniz için vazgeçilmez olma hayaliniz varsa İnanın hayal kırıklığı yaşarsınız
En kısa zamanda toparlamanız dileğiyle sağlıklı Doğum sağlıklı bebek mutlu bir hayat dilerim size
anlamadığınız nokta bu işte. ben onlara gelir giderim de kalırım yatarımda. sorun onlasrın bunu devamlı ısrarla iğneleyerek istiyor olması. yani iki ayrı ev ama tek hayat istiyorlar. kusura bakmayın eşim ailemden birşey almıyor diye gıcık olmadım ben alsın almasın umrumda değil.ben ona saygı gösteriyorsam oda bana gösterecek. size kendi hayatınızda başarılar dilerim olgun insan..