- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Amaç ne kadar özensiz olduğunu kıymet vermediğini göstermek zaten.
Bugün kayınvalideme iftara gittik hemde bugün davet edilip neyse...Baktım koca koca tencereleri sarmış sarmalamış dedim ooo...helal olsun beni utandıracak...Oturduk sofraya 5-6 tane kornişon turşuyu doğmamış iki küçük tabağa bölmüş,iki tabak salata bir domates ve bir salatalıktan oluşan üstünde toplam on zeytin küçük kasetlerle cacık...Çorbayı içtik,yemekler tek tek geliyor...Çorbadan sonra dolma koca tencerenin dibinde ceviz büyüklüğünde dolmalar iki şer tane aldık ki diğer yemeklerde yer kalsın ve dolmadan sonra üç yemek kaşığı kadar zeytinyağlı fasülye ve yemek bitti eşimle yüzyüze baktık annesi diyor ki dolmadan yemediniz:))...Alın size örnek iftar menüsü sofrada bir pide hurma bile yoktu ellerinde olmasa amenna ama varken bilmiyorum çok garip...
Yanılıyorsun kvnin en büyük hatası görücü usulüyle tereliye' yi seçmesi
Sofrada birşey yok ki koca tabakta 10 zeytin cidden gözardı edemezdim.
Konu sahini mantı partisi yapıyormuş:) onu da yaparım nolcek
Laf ettiğim şeyin özensizlik olduğunu bir kişinin bile anlayamamış olması ne garip...
Laf ettiğim şeyin özensizlik olduğunu bir kişinin bile anlayamamış olması ne garip...
Ne özeni Ya? Kadın yapmış yedirmiş işte. Ailesiniz siz niye kassın ki kendini.Laf ettiğim şeyin özensizlik olduğunu bir kişinin bile anlayamamış olması ne garip...
Tereliyeyi gördükçe daha doğmamış oğlumun turşusunu kurasım geliyorKadın başına gelecekleri bilseydi görücü usulüne son verilmesi için eylemlere başlardı...
Kör olsaydı bu gözlerim, tereliyi görmeseydi görücü usulü
:)))) harikasnNe özeni Ya? Kadın yapmış yedirmiş işte. Ailesiniz siz niye kassın ki kendini.
Sanki hepimiz kayınvalidelerimizde portakallı ördek yiyoruz.
Tereliyeyi gördükçe daha doğmamış oğlumun turşusunu kurasım geliyor