- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- Konu Sahibi banabenigeriver
Tabiki beni kötü göstermekKaç yıllık konuyu hortlama amacınız neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki beni kötü göstermekKaç yıllık konuyu hortlama amacınız neydi
seni neden kötü gösteersinler kiTabiki beni kötü göstermek
Çünkü bir grup insan taktı burada bana boş kaldıkça böyle şeyler yaparlarseni neden kötü gösteersinler ki
Senin yüzünden banlananlar olabilir keyifle takipteyimGayet güzel bir iftar menüsü olmuş bence.
Şok olma bu kadar burası sanal ortam sallaseni neden kötü gösteersinler ki
bu sene onu da bulamıyorsun iyi miSenin yüzünden banlananlar olabilir keyifle takipteyim
@Matmatass iş başındaGayet güzel bir iftar menüsü olmuş bence.
Geçen senede gitmedik ki çok şükür eşimle ağız tadıyla yaptık annemlerle bol bol beraberdik bir bizde bir onlarda çok güzel oldubu sene onu da bulamıyorsun iyi mi
benim icin olay gizemli bir hal almaya basladi@Matmatass iş başında
Hahahhahahabenim icin olay gizemli bir hal almaya basladi
Bu kıza dikkat edin uçarsınız valla diğer sitedekileri bu kızın şikayeti postaladıbenim icin olay gizemli bir hal almaya basladi
Hakaret edenlere buyur diyecek değilim herkes lafını bilsin o zamanBu kıza dikkat edin uçarsınız valla diğer sitedekileri bu kızın şikayeti postaladı
Sizin menunüz yetersiz benim soframda kuş sütü var sizinkinde yok. O yüzden size gelseydim aç kalacaktım. Gelin kaynanaya çekermiş. Hani yarışıyorsunuz ya sizde kendinize becerikli demeyin benim gibi kadınlar olduktan sonra. Sidik yarışına bende katılayım. Ne kadar ayıp misafir umduğunu degil bulduğunu yer doymadıydan sende evde senin hazırladığın harika yemeklerle evde devam etseydin. Bilmiyorum bana ayıp geliyor böyle iftar sofralarını eleştirmek. En kötü dışarıda ye corona var en kötü eve sipariş ver.Bugün kayınvalideme iftara gittik hemde bugün davet edilip neyse...Baktım koca koca tencereleri sarmış sarmalamış dedim ooo...helal olsun beni utandıracak...Oturduk sofraya 5-6 tane kornişon turşuyu doğmamış iki küçük tabağa bölmüş,iki tabak salata bir domates ve bir salatalıktan oluşan üstünde toplam on zeytin küçük kasetlerle cacık...Çorbayı içtik,yemekler tek tek geliyor...Çorbadan sonra dolma koca tencerenin dibinde ceviz büyüklüğünde dolmalar iki şer tane aldık ki diğer yemeklerde yer kalsın ve dolmadan sonra üç yemek kaşığı kadar zeytinyağlı fasülye ve yemek bitti eşimle yüzyüze baktık annesi diyor ki dolmadan yemediniz:))...Alın size örnek iftar menüsü sofrada bir pide hurma bile yoktu ellerinde olmasa amenna ama varken bilmiyorum çok garip...
Daha önce eşimin ailesinden iftar yapmış insanım o zaman ki sofrayla bunun alakası yoktu eşime ve bana özel yemekler vardı çeşit çeşit ama o zaman nişanlıyız neydi bu şimdi göz boyamak mıydı kendimi geçtim eşim bile aç gitse aç dönüyor artık annelik bu değil...Bunu böyle yapan insan kızının çocuğu için bahçesinde tavuk bakıyor organik yumurta yesin diye evinin her tarafını damadının kızının torununun fotoğrafı dolu kendimi geçtim eşim ne yaptı bu apaçık ayrımdır.
Benim menümde köfteli ayran çorbası,sebzeli bulgur pilavı,etli sarma,su böreği,etli bamya,tavuk kızartması ,mevsim salata,közbiberli patlıcanlı salata,meyve ve çayın yanına tatlı olarak magnolia birde çerez